(~215 B)
Mijn uitgaven van de afgelopen twee weken #3

Mijn uitgaven van de afgelopen twee weken #3

Het is alweer even geleden dat ik mijn uitgaven bijhield voor een blog. De laatste keer was vorig jaar juli, volgens mijn zoekfunctie. Tijd om het weer eens te delen met jou! Ik heb de afgelopen twee weken mijn uitgaven genoteerd en vandaag ga ik met je delen waar mijn geld naartoe ging.

Maandag

De jongens hebben een studiedag en we hebben eigenlijk geen plannen. Maar in de ochtend app’t Lotte me; of we zin hebben om mee te gaan naar Monkey Town in Haarlem. Dat vinden wij wel leuk! De kinderen spelen leuk en op de terugweg naar huis haal ik even brood om tosti’s te maken. De rest van de dag heb ik geen uitgaven.

Uitgaven:
17,90 voor de entree van Monkey Town
15,- voor koffie en drinken
1,- voor tosti brood.

Dinsdag

Dinsdag ga ik sporten en daarna werk ik in het Tuinhuis. Altijd een fijne plek. Anke komt nog gezellig langs voor een lunch en de kosten splitten we. Ik heb een samenwerking met Protest en heb jassen besteld voor de jongens. Deze wil ik alleen ruilen voor een andere maat en blijkbaar moet je zelf de retourkosten betalen. Voor de rest heb ik nog wat benzinekosten en geef ik wat uit bij de Hema.

Uitgaven:
30,- voor tanken
4,95 voor het retourlabel van Protest
6,- bij de Hema
22,23 bij het Tuinhuis voor koffie en lunch.

Woensdag

Woensdag heb ik maar een keer mijn pinpas gebruikt: bij de bakker voor een lunch voor de jongens.

Uitgaven:
6,60 bij de bakker.

Donderdag

Donderdag werk ik een dagje in Almere, bij Nicole. We halen koffie en wat lekkers en ik blijf daar een broodje eten. Eenmaal thuis maak ik een kaartje via Greetz en koop ik een shirt voor mezelf dat ik graag wil hebben.

Uitgaven:
13,50 bij Koffiepunt want ik neem ook nog wat lekkers voor thuis voor mijn ouders mee.
4,25 voor een kaartje via Greetz
76,05 voor een shirt van Stieglitz (met een kleine kortingscode)

Vrijdag

Ik ben gezellig met mijn moeder en dan belanden we altijd bij het Tuinhuis. Soms voor alleen koffie, maar soms kunnen we een taartje niet weerstaan. Ook haal ik een rookworst bij de Hema voor de stamppot die mijn moeder heeft meegenomen.

Uitgaven:
14,15 bij het Tuinhuis
2,75 bij de Hema

Zaterdag

Het is 1 oktober en ik besluit een no buy in te stellen. Dit houdt in: gewoon nog mijn koffietjes en eten onderweg, maar geen kleding, boeken, notitieboeken, planners en dat soort ongein. Ik geef vandaag niks uit.

Zondag

Ik ben op camping Bakkum en ik zet mijn ritueel voort: ik haal een koffie. Daarnaast krijgt Skyler mijn pinpas mee om broodjes te halen voor lunch.

Uitgaven:
4,20 voor koffie
8,39 voor boodschappen bij de Spar

Maandag

Ik werk de hele dag bij iemand en ben ’s middags met de kinderen thuis. Geen uitgaven!

Dinsdag

Dinsdag heb ik een sollicitatiegesprek en daarna rij ik door naar het centrum van Aalsmeer om daar weer te werken bij het Tuinhuis. Ik moet namelijk een uur later mijn nagels doen. Omdat ik honger heb, bestel ik ook even een heel vroege lunch om 11.00 uur, haha.

Uitgaven:
15,25 bij het Tuinhuis
30,- voor mijn nagels

Woensdag

Ik moet naar Hoofddorp voor een Instagram opdracht en ga eerst tanken voordat ik die kant op ga. Bovendien haal ik weer even lekkere broodjes voor de jongens bij de bakker en pak ik een uurtje voor mezelf in Hoofddorp door ergens met een boek te zitten en koffie te drinken. Zoals ik al zei: ik bezuinig niet op koffies buiten de deur. Dat zijn voor mij d├ę momenten voor mezelf die ik als heilig verklaar.

Uitgaven:
30,01 voor het tanken (net geen rond getal, haha)
6,60 bij de bakker
3,25 voor koffie bij Barista
4,80 voor een (achteraf vies) broodje bij Backwerk. Deze belandt voor de helft in de prullenbak.

Donderdag

Ik ga eindelijk weer eens naar Debbie voor een koffiewandeling in de zon. We betalen meestal om en om of gewoon random, haha. We doen daar nooit zo moeilijk over. Zij betaalt de eerste ronde, maar uiteindelijk halen we halverwege nog een koffie en een croissant. Deze betaal ik. Daarnaast haal ik nog wat lekkers voor Skyler.

Uitgaven:
6,40 voor twee koffie
2,- voor twee croissantjes
4,95 bij de bakker voor wat lekkers

Dat was hem! Alles bij elkaar gaf ik 330,23 uit. Ik kocht een wat duurder shirt, moest twee keer tanken (normaal wat minder maar ik was veel onderweg) en voor de rest dus lekker buitenshuis genoten van koffie en lekkere dingen. Dat vind ik belangrijk en daar geniet ik van. Wel was het wat veel de afgelopen tijd. Ik voelde me heel onrustig in mijn hoofd en dan ben ik graag wat meer buitenshuis aan het werk en trakteer ik mezelf iets vaker dan normaal.

Ik heb wel een no buy voor alle prulletjes nog drie weken. Dat komt helemaal goed. Ik wil ook even kijken of de koffies buitenshuis deze drie weken ook minder kunnen. Uitdaging, maar zeker eens de moeite waard. Het is ook zeker niet nodig, aangezien ik thuis gewoon koffie kan maken, haha ­čÖé

 

 

 

 

 

Delen:
Secured By miniOrange