(~215 B)
Mommyhood

Zodra je een positieve zwangerschapstest in handen hebt gaat er een wereld voor je open. Wat ik als eerste heb gedaan? Gesurft op internet tot ik erbij neerviel. Moet je je huisarts bellen of ga je direct naar een verloskundige in de buurt? Hoe zit dat met echo’s? En die kans op een miskraam; is dat daadwerkelijk 1 op de 10? Maar natuurlijk komen ook direct de kriebels en nieuwsgierigheid: zal het een jongetje of een meisje zijn? Hoe snel groeit mijn buik? Waar koop ik leuke zwangerschapskleding en waar moet ik zijn voor de hippe babyspullen? Allemaal vragen waar je als zwangere absoluut antwoord op wilt. Direct!

Nu kun je gaan lezen op diverse fora maar ik moet eerlijk zeggen dat ik daar een beetje van in paniek raakte. Het ene horrorverhaal was nog erger dan het andere en alle probleemgevallen verzamelen zich op één plek. Dat was voor mij een reden om Mommy To Be te beginnen; een luchtige, leuke, informatieve en persoonlijke plek van iemand die voor de eerste keer zwanger is. Waar liep ik tegenaan? Waar ging ik shoppen? Wat zijn de leukste nieuwe kledingcollecties voor zowel de mama als de baby? Wat zijn de trends op het gebied van kinderwagens? Maar natuurlijk ook met praktische informatie. Wat doe je tegen misselijkheid? Hoe zit dat nu precies met sporten? Met die verdomde vermoeidheid? Nu ik moeder ben komen daar een hoop vragen bij. Wat is nu de perfecte fles? Hoe zit dat met slapen, voeden en verschonen? Hoe ervaar ik alles? Via de zoekfunctie lees je mijn hele zwangerschap nog eens na en alle dingen waar ik tegenaan liep in die acht maanden dat ik zwanger was.

Momenteel mag ik mezelf al weer sinds 2013 moeder noemen van Skyler en is ons tweede zoontje Maddox in april 2017 geboren. De site is inmiddels veranderd van Mommytobe.nl naar Mommyhood.nl. Ik deel veel over mij als moeder zijnde, vertel over mijn zoontjes en hou me bezig met alles dat bij het moederschap komt kijken. Ik ben geen kenner en vooral geen professional. Deze wereld is ook voor mij helemaal nieuw. De zwangerschap was al spannend en nu ik moeder ben gaat er nog steeds iedere week een wereld voor me open. Maar ik hou van méér. Ik ben dol op fashion, vind het leuk om producten te testen, heb een zwak voor veel te dure tassen, deel maar al te graag mijn meest favoriete kledingmerken, ben constant bezig met mijn gewicht en lekker eten en met dit hele pakket ben ik Shirley. Ik hou van informatie opzoeken, van delen en van schrijven. De perfecte combinatie voor een blog van een moeder en vrouw. Hope you enjoy it!

Mommyhood trekt maandelijks ruim 40.000 unieke bezoekers. Wil je meer informatie over de statistieken, samenwerkingsmogelijkheden, tarieven of heb je andere vragen? Neem contact met me op via het contactscherm! Mommyhood staat open voor leuke campagnes en werkt niet exclusief samen met een mediabureau.

 

Schermafbeelding 2018-06-01 om 09.02.18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Secured By miniOrange