(~215 B)
Het eerste kwartaal van mijn ’22 voor 2022′-lijst: hoe is het gegaan?

Het eerste kwartaal van mijn ’22 voor 2022′-lijst: hoe is het gegaan?

Begin januari schreef ik een blog met daarin 22 dingen die ik in 2022 wil gaan doen. Ik doe niet aan goede voornemens, maar heb wel een aantal dingen op de lijst staan die voor mij belangrijk waren. Variërend van weekendjes weg tot persoonlijke werk- en gelddoelen. Inmiddels is het eerste kwartaal van 2022 voorbij en wil ik graag een update geven van de lijst. Kan ik al wat dingen afvinken?

1. Met Raymond twee keer een weekend weg.
Nope, nog niet gelukt. We hebben wel wat leuke vakanties gepland staan, maar echt met zijn tweetjes staat er nog niks in de agenda.

2. Twee keer een weekend weg met Anke.
Yes, het eerste weekend kunnen we afvinken! Begin maart gingen we een weekend naar de Hollandsche Rading en dat was héérlijk.

3. Met Debbie naar Texel.
We hebben het er al over en willen iets gaan plannen, maar weten nog niet zo goed wanneer. Ik heb ook dit eerste half jaar al best wel wat staan in de agenda maar de eerstvolgende keer dat we elkaar zien, gaan we even knopen doorhakken. Desnoods voor september!

4. 35 boeken lezen.
Jullie hebben allemaal de boekenupdate kunnen lezen afgelopen week. Ik heb inmiddels 19 boeken gelezen in 2022 dus dat gaat de goede kant op!

5. Twee keer een nacht alleen weg.
Dit is nog niet gebeurd, maar er staat er wel al eentje in de agenda voor juni. Die andere plan ik dan ergens in het najaar, denk ik!

6. 3000 euro bijboeken op mijn persoonlijke spaarrekening.
Ja en nee. Ik zei dat ik 250 euro per maand zou wegzetten en dit is wel gelukt, maar niet op de rekening die ik voor ogen had. Zo heb ik een extra potje inkomstenbelasting waar ik geld in heb gezet, een potje zomervakantie en een potje voor Ibiza. Daar is dat allemaal in verdeeld.

7. Een maand een no-buy challenge.
Nog niet gedaan!

8. Mijn tweede boek uitbrengen!
Ik heb gisteren een artikel geplaatst met daarin de mededeling dat mijn tweede boek niet in 2022 gaat verschijnen. Dit gaat hem dus sowieso niet worden.

9. Een derde druk voor De introverte moeder.
We gaan de goede kant op met de verkopen. Ik ben benieuwd of we dit dit jaar nog gaan halen!

Je kunt mijn boek hier bestellen.

10. Een nachtje weg met Skyler.
Ik wilde na het concert van Snelle ergens blijven slapen maar ik was helaas niet fit genoeg. Dit gaan we dus later in het jaar even ergens plannen.

11. Een nieuwe cursus volgen.
Yes, coming! Ik start volgende week met de hbo module Social Media Management. Heel spannend en als thuisstudie lekker laagdrempelig.

12. Sportdoelen! Ik wil graag 100 kilo kunnen deadliften en 75 kilo kunnen squaten.
Door mijn longproblemen ben ik er een tijdje uit geweest en dit ben ik langzaam weer aan het opbouwen. Het zit niet mee, maar langzaam kom ik in de buurt. Squaten doe ik nu met 60 kilo en de deadlift met 70. Ben benieuwd of dit haalbaar gaat zijn!

13. Nog meer werken aan een gezonde relatie met eten.
Ik heb een grote stap gemaakt door me af te melden voor PBP. De trainingsschema’s waren fijn, maar ik was alsnog dagelijks bezig met mijn eten invoeren. Dit probeer ik heel erg los te laten en daarom is het nu goed luisteren naar mijn lichaam en veel zoeken naar wat ik precies nodig heb op een dag. Mijn gewicht schommelt een beetje (3 kilo erbij, 3 kilo eraf), maar ik weet zeker dat we heel langzaamaan mooie stappen aan het maken zijn en dat mijn lichaam uiteindelijk zelf gaat aangeven wat het wel en niet nodig heeft!

14. Iedere week in mijn dagboek schrijven en niet wisselen van boekje.
Nee, niet gelukt. Ik heb wel een dagboek maar schrijf daar niet meer in. Ik merk dat ik dat schrijven gewoon een te hoge drempel vind steeds, omdat ik behoorlijk perfectionistisch ben. Ik noteer soms wat dingen in mijn telefoon, maak lijstjes en braindumps en vind vast een manier die beter bij me past. Misschien wel gewoon eens random typen op mijn computer zoals ik nu ook doe, haha.

15. Een dag met Maddox alleen weg.
Ik was laatst heerlijk met hem op pad: naar de speelgoedwinkel, samen koffie doen, ergens lunchen. Ik vind het alleen nog niet helemaal tellen voor deze ‘challenge’. Dit komt dus later in het jaar nog!

16. Een artikel in een tijdschrift publiceren.
Nee, nog niet! Maar met het oog op iets rustiger aan doen, mijn boek cancelen en er niet fanatiek mee bezig zijn, weet ik niet of dit in 2022 gaat gebeuren. Maar het is zeker een mooi doel om aan te werken, mits het passend voor me gaat zijn. Ik heb wel voor twee websites geschreven over mijn boek, maar dat voelt toch niet hetzelfde als op papier.

17. Twee keer een weekend offline.
Niet helemaal offline; wel een stuk minder. Dit wordt dus langzaam afgebouwd!

18. Drie keer uiteten met Raymond.
Haha, nope. Ik zou willen dat het anders was maar het is er nog niet van gekomen. We zijn dit jaar twee keer uit eten geweest en twee keer met anderen erbij.

19. (Kick)boksen proberen.
Doordat ik met sporten zo uit de running ben geweest, heb ik hier nog geen werk van gemaakt.

20. Dubbeldate met Anke en onze mannen.
Yes! We zijn in februari heerlijk uit eten geweest voor Anke d’r verjaardag.

21. Ik zou graag meer yoga willen doen.
De eerste stappen hiervoor zijn gezet, door bij de docent aan te kaarten dat ik het vaker wil gaan doen, maar nog niet echt de juiste tijden daarvoor heb gevonden. Mijn favoriete les is om 08.30 uur en daar ga ik de komende weken naartoe om te kijken!

22. Stappen ondernemen voor de bruiloft.
Nope. Nog niks! Behalve me verlekkerd aan trouwjurken…

Nou, zoals je ziet: er is nog werk aan de winkel. Nog niet veel kunnen afstrepen, maar ik moet ook eerlijk zeggen dat ik de laatste twee maanden dus niet helemaal happy en gezond ben geweest. Dat werkte ook zeker niet mee. We gaan zien wat de komende maanden ons gaan brengen!

Delen:
Secured By miniOrange