(~215 B)
DIARY: mini honeymoon naar Deventer

DIARY: mini honeymoon naar Deventer

Eigenlijk waren we niet van plan om na de bruiloft weg te gaan, omdat we later nog een trip met zijn tweeën willen maken. Maar ik kreeg van alle kanten te horen dat het toch wel fijn is om nog even langer in de trouwbubbel te blijven zitten. En toen mijn schoonmoeder vertelde dat ze op de jongens kon passen én ons het weekend cadeau wilde geven, was de keuze toch wel snel gemaakt. We gingen nog even weg samen!

Op het moment dat we moesten kiezen, riep ik direct dat ik terug naar Deventer wilde. Ik vind dat zo’n fijne stad. De sfeer, de winkels, de gezelligheid. Ik wilde ook terug naar het hotel waar we de vorige keer sliepen: Finch. Raymond was het ermee eens, dus ik boekte twee nachten weg naar deze geweldige stad. En het was fijn, heel erg fijn.

Ik heb een paar foto’s gemaakt van ons weekend. Niet heel erg veel, want ik was vooral héél moe en nog ergens skyhigh qua gevoel. Ik leefde echt op een wolk en had het gevoel alsof ik ergens van boven naar beneden keek, haha. Overdonderd, nagenietend en gewoon heel erg in het moment. Kijk mee!

Vrijdag

Eerst regelden we thuis alles. Naar de trouwlocatie om wat spullen te halen, boodschappen halen voor oma en de jongens, etc. Daarna spullen pakken en richting Deventer. Met een tussenstop bij Loogman voor een grote koffie en een broodje voor onderweg.

Daar zijn we! Love dit zo erg.

Dit was een heerlijke verrassing zo.

Er lag een lief kaartje op ons te wachten en overal hartjes ballonnen. Scoren ze punten mee.

We hadden een split level kamer, dus konden boven slapen. Heel sfeervol ingericht allemaal.

De platenspeler stond al aan voor ons. Zo leuk. We willen er zelf een kopen van het geld dat we tijdens onze bruiloft kregen. Mooie inspiratie zo.

De stad in!

Bij de platenwinkel kocht ik deze platen, om mijn verzameling aan te vullen.

Voor de rest slenteren we nog een beetje door de stad.

’s Avonds eten we bij ’t Zusje! Raymond is daar al eens geweest; ik wilde het graag proberen.

Natuurlijk had ik bij de reservering aangegeven dat we getrouwd waren, haha. Altijd leuk zo’n extraatje. Het eten is heerlijk!

’s Avonds liepen we nog een rondje door de stad. Bij deze kerk trad Anouk een paar jaar geleden op en elke keer krijg ik kippenvel als ik hier loop omdat ik de setting zo mooi vond en heel erg emotioneel werd die avond.

Zaterdag

Ontbijtje! En weer een verrassing van het hotel. Zo ontzettend lief. Ontbijten is hier ook altijd een feestje.

We zijn de hele dag in de stad, lekker slenteren door alle straatjes.

Nog steeds een gigantisch slaaphoofd, haha. Zo ontzettend moe. Ik koop dit geweldige pak van Minimum. Vind de kleur zo tof.

We hebben allebei geen trek in lunch, vanwege het grote ontbijt. Dan maar een ijsje!

Wandelen, wandelen en nog eens wandelen.

Ik vroeg online om tips voor een fijn avondje uit en 80% van de reacties was: Jackies! Daar moesten we dus naartoe.

En OMG, wat een mega leuke zaak is dat! Deze dragon roll was fantastisch.

Raymond ging voor de carpaccio. In eerste instantie zei hij: ‘misschien een tikkeltje saaie keuze’. Na het eten was het: ‘de beste carpaccio die ik heb gegeten!’

Ladysteak en een gentleman steak, haha. En patat met parmezaan en truffelmayo. Ooohhh.

Nooit weg zonder een toetje!

Ik heb in tijden niet zo lekker gegeten. Echt een aanrader! Niet alleen het eten, maar ook de service en sfeer was geweldig.

We hebben lekker op tijd gegeten omdat er geen plek later was, maar dat beviel ons uitstekend. Om 20.30 uur liggen we in bed Beste Zangers te kijken.

Zondag

Hij gaat vaak mee naar Anouk voor me, dus Formule1 om 07.00 uur was helemaal oké, haha.

Dit ontbijt smaakte weer fantastisch.

Na het eten checkten we uit en reden we weer naar de jongens. Wat een fijne dagen hebben we gehad samen!

Delen:
Secured By miniOrange