(~215 B)
DIARY: officieel trouwen & alle voorbereidingen voor de bruiloft

DIARY: officieel trouwen & alle voorbereidingen voor de bruiloft

Goedemorgen! Wat een week hebben we achter de rug. We zijn woensdag getrouwd voor de gemeente, donderdag hadden we onze bruiloft en vrijdag vertrokken we voor een weekendje weg naar Deventer om nog even in de trouwbubbel te blijven. De dagen daarvoor waren we druk bezig met alle voorbereidingen. Omdat het allemaal veel content is, neem ik jullie in dit dagboek mee tot en met donderdag, tot net voor de bruiloft met familie en vrienden. Ik heb even de tijd nodig om de rest te verwerken, zodat ik daar later echt alles over kan delen.

Kijk mee naar onze dagen voor de bruiloft!

Maandag

Het is weer tijd voor school.

Elke ochtend ligt er een klein werkje op zijn tafel en hij geniet daar enorm van.

Ik ben op kantoor.

Groot interview met Camilla Dreef. Zo’n leuke vrouw!

Maddox is de enige bij kickboksen. Hij vindt het fantastisch, al die aandacht.

Ik ga niet sporten want we hebben een startgesprek voor Skyler. Ondertussen sta ik in de virtuele wachtrij voor kaarten voor Anouk. En dat lukt, dus ik mag drie keer in mei en juni. Love it.

Beste Zangers. En ik ben voor Douwe Bob šŸ˜‰

Dinsdag

Ik ben weer op kantoor.

Ik begin behoorlijk zenuwachtig te worden voor de bruiloft, maar heb nog veel werk liggen. Genoeg afleiding dus.

Om 17.00 uur hebben we een startgesprek voor Maddox.

Mijn schoonmoeder is weer in het land en heeft een pastelkleurige outfit nodig voor de bruiloft. Ik neem haar mee naar Kraanmode en we slagen daar binnen een paar minuten. Zo’n fijne zaak!

Daarna halen we Maddox op van de BSO.

Ik krijg onwijs leuk speelgoed binnen voor de kinderen op de bruiloft, van Floss and Rock. Ik zal later schrijven over alle entertainment voor de kinderen op de bruiloft.

Woensdag

Het is zover: woensdag 20 september trouwen we bij de gemeente. We mogen naar de trouwzaal en de vrouw maakt er een onwijs leuk moment van. Ik dacht nog: ik teken even en hecht er geen waarde aan. Maar ik vond het toch verdomd officieel. Is het natuurlijk ook, haha.

Mijn moeder en schoonvader waren mee voor de handtekening als getuigen.

Raymond en zijn vader gaan naar hun werk; mama en ik gaan koffie drinken en taart eten. Toch even een momentje om het te vieren.

Ik ga met mijn moeder naar de trouwlocatie. We moeten knopen doorhakken en trouwen niet meer buiten in verband met de regen. Dus alles even omgooien.

Mijn moeder en ik maken nog wat decoratie af en de fotograaf komt alles checken qua belichting.

Ik krijg een heel lief cadeautje van mijn freelance opdrachtgevers. Zo tof.

Ik ga ’s middags weer naar de locatie om een kijkje te nemen. Zodra ik dit zie, heb ik vrede met het feit dat we naar binnen gaan. Zo ontzettend mooi. En dan staan er nog geen bloemen en staan alle lampen uit.

En daarna ga ik nog een keer langs met nog wat spullen. En nog een check. Ik ben heel onrustig en dit geeft me ergens een beetje houvast.

Papa en Skyler gaan ook even mee. Skyler wil het graag zien voordat alle mensen binnenkomen en mijn vader moet even weten hoe hij moet lopen, haha. Ondertussen vertelt hij over dit stukje water en hoe hij hier als kind heeft gevaren.

Maddox oefent zijn handtekening voor de trouwakte. De jongens zijn onze getuigen tijdens de ceremonie. Dat kunnen we zo doen, omdat het officiƫle moment al geweest is.

Donderdag

Het is wedding day! Ik ga op pad om naar de kapper te gaan. En speciaal voor mij is Waylon live bij 100% NL, haha.

Veel koffie, veel water en geduld.

Uiteindelijk is dit het resultaat en ik ben heel blij.

Ik grapte die ochtend op Instagram dat ik naar kantoor ging. Maar het is ook echt waar, haha. Ik was zo onrustig en zo bloednerveus, dat ik maar even langs mijn collega ben gegaan. Ik word daar altijd rustig in dat pand, dus ik had mijn hoop daarop gevestigd. Helaas, het hielp niet, haha.

Thuis was iedereen relaxt en rustig UNO aan het spelen, lol.

Raymond gaat ’s middags nog even naar de locatie voor de final check met de bloemen.

En dan kan het hele feest beginnen! Raymond gaat om 14.30 uur naar de locatie; ik kom een uurtje later met de jongens.

Eliza is bij me voor de make-up. En gewoon voor de hulp en de peptalk. Om 14.45 uur heb ik mijn jurk aan en komt de fotograaf binnen. De jongens zijn aangekleed en niet veel later staat mijn vader voor de deur.

Ik ben altijd te vroeg, maar mijn vader kan er ook wat van. Na een minishoot voor de deur, staan we nog een kwartier voor de locatie te wachten tot de kust veilig is en we ongezien naar binnen kunnen.

Zo spannend!

Ik maak een kiekje van de jongens en daarna lever ik mijn telefoon in. Weddingtime!

Op Instagram heb ik al veel gedeeld. Hier op mijn blog ga ik de komende tijd het een en ander delen. Stay tuned! X

Delen:
Secured By miniOrange