(~215 B)
DIARY: auto kapot, trouwjurk kopen & oppassen op Bakkum

DIARY: auto kapot, trouwjurk kopen & oppassen op Bakkum

Het zijn een beetje heftige weken. Ik werk superveel, onze vloer wordt aankomende week gelegd waardoor we een tijdelijk onderkomen moesten zoeken, we zitten midden in de voorbereidingen van onze bruiloft en mijn auto kapte er ook mee deze week. Ik loop wel een beetje op mijn tandvlees nu, maar gelukkig is het einde in zicht. Woensdag vertrekken we voor een paar dagen naar een ander huis, hopelijk heb ik snel mijn auto weer terug, ik ga vrijdag naar Anouk én we hebben twee belangrijke dingen voor de bruiloft kunnen afvinken: mijn jurk en de ringen zijn in the pocket. Over een week zitten we weer gesetteld en wel in ons ‘nieuwe’ huis. Ik kan niet wachten.

Kijk mee naar afgelopen week.

Maandag

Op naar school.

Ik ben weer een dagje op kantoor.

Lunchen met deze overheerlijke tosti, mjam.

Op naar kickboksen!

Daarna is het de beurt aan mij om te sporten. Maddox doet weer lekker mee.

Dinsdag

Ik ben weer op kantoor.

Ik wilde mijn outfits fotograferen voor een nieuw overzicht, maar ben het vanaf donderdag vergeten. Ik zet de foto’s dus hier gewoon in dit dagboek.

Aan het eind van de dag ga ik Maddox halen van de BSO.

’s Avonds kijk ik de nieuwe docu op Videoland.

Woensdag

Ik werk extra dus ik ben er weer een ochtend.

’s Middags werk ik thuis verder.

Tijd om te sporten!

Maddox gaat weer gezellig mee.

Donderdag

Ja hoor, we zijn er weer. Ondertussen heeft mijn auto flinke kuren. Er branden lampjes en de motor heeft kuren.

Ik rij nog even naar een interview, maar als ik uitstap klinkt mijn auto echt niet goed. Volgens de automonteur kan ik hem nog wel naar huis rijden voorzichtig dus dat ga ik doen.

De auto staat voor de deur en als de monteur komt kijken hoor ik dat-ie echt kapot is en dat ik er niet meer mee kan rijden. Hij wordt later gemaakt. Kan er ook nog wel bij, ik ben momenteel zo afhankelijk van dat ding. Vanwege werk, maar ook voor aankomende week. Dan zitten we in een vakantiehuis verderop en dan heb ik hem echt nodig. Hopelijk is-ie dan gemaakt… ’s Middags heb ik een vriendinnetje van Maddox mee naar huis en omdat ik boodschappen nodig heb (en dus geen auto), zet ik ze op de step en steppen we naar de supermarkt.

’s Avonds zit ik klaar voor een online informatieavond over de middelbare school. Mag ik nog even mijn kop in het zand steken?

Mijn baas is op vakantie en hij vraagt of ik alles onder controle heb. We gaan namelijk ook nog met twee magazines naar de drukker deze week. Ik heb een last minute interview, moet alle correcties doen, we moeten nog schuiven, veel wachten op goedkeuringen. Ik heb het met een heel strakke planning op orde, maar vind het wel pittig om op dit moment fulltime te werken. Ik app hem dus dat alles onder controle is, maar dat ik wel ontslag neem als ik klaar ben, haha. Zoals je ziet, zit dat er niet in. Maar don’t worry, ik zit lekker op mijn plek en ze zijn ook heel blij met mij zoals je ziet.

Vrijdag

Het is vrijdag. Ik moet weer even aan het werk.

Ondertussen wordt de nieuwe vloer geleverd.

Op pad samen. Geen auto, dus ook geen Tuinhuis. Dan maar lopend een rondje naar de supermarkt, lol.

’s Middags komt Raymond ons halen om naar zwemles te gaan.

En dat brengt geluk, want Maddox heeft eindelijk zijn blauwe lintje. Zo hard voor gewerkt!

De rest van de dag spenderen we gewoon thuis.

Zaterdag

Zaterdag om 08.00 uur staat Majabox voor de deur. Dit bedrijf is van de moeder van een klasgenoot van Maddox en toen ze hoorde van de lekkage, bood ze direct hulp in de vorm van opslag voor onze meubels. Zo lief. Vandaag is het zover en gaat alles naar een opslagruimte bij Majabox. Mocht je in Aalsmeer, Kudelstaart of omstreken wonen en een opslagruimte nodig hebben: bij Majabox moet je zijn. Een beetje reclame in ruil voor deze hulp is op zijn plaats.

Maddox vindt het allemaal wel prima; hij kijkt gewoon zijn filmpje af.

Daarna ga ik naar Zaandam met mijn moeder en Kitty. Mijn vader brengt ons en duikt daarna de stad in met Maddox; wij gaan naar Wed2B om mijn trouwjurk te passen. En na drie jurken weet ik het al. Na twee uur sta ik buiten met een jurk in een mooie doos. En nee, natuurlijk is het niet deze, haha. Hij hangt wel in de paskamer…

Geslaagd! Samen met mijn mama en mijn tweede mama. Ik wilde het lekker rustig met zijn drietjes doen en dat pakte goed uit. Ik heb de trouwjurk ook van hen gekregen, dus heel bijzonder om dit samen te doen.

’s Middags ga ik met Raymond naar de Bijenkorf want de bestelde trouwringen zijn binnen. Die van Raymond zit goed en gaat gelijk mee; die van mij wordt nabesteld omdat ik een kleinere maat nodig heb. Love it. Ook weer van het lijstje!

Nu het aquarium weg is (en ook niet meer terugkomt, voor iedereen die het vraagt), ontstaat er ruimte voor een leuk kastje. We kijken even bij een meubeloutlet. Alleen oriënteren, want we wachten even tot alles aan kant is. En we de rekening van mijn auto hebben gekregen.

’s Avonds gaan we nog even boodschappen doen samen.

Zondag

Zondag zijn we al vroeg op pad. Bibi en Lotte zitten in Parijs en hebben wat opvang nodig voor de kinderen. Op zondag nemen wij dit voor onze rekening; we halen ze op bij oma en nemen ze mee naar Bakkum.

Altijd fijn!

Lux slaapt, Raymond is met de jongens naar de speeltuin en ik lees een boek.

Een ijsje hoort erbij!

Nog even naar het springkussen. Valt altijd in de smaak.

We zijn er uiteindelijk van 10.00 uur tot 17.00 uur. Een lange, maar zeer geslaagde dag. Maar nee, ik hoef niet meer kinderen, lol.

Volgende week hoop ik op redelijk nieuws van de automonteur, de nieuwe vloer wordt vanaf maandag gelegd, we gaan woensdag een vakantiehuis in, vrijdag een nachtje naar Breda voor Anouk (dan slapen mijn ouders in het vakantiehuis) en zaterdag halen we dan de meubels weer op bij Majabox. Ook komt mijn collega vrijdag weer terug van vakantie, dus dan komt er iets meer rustig op werkgebied. Zondag doe ik NIKS.

Tot volgende week X

Delen:
Secured By miniOrange