(~215 B)
Deze 10 oudere artikelen op Mommyhood blijven iedere dag bezoekers trekken

Deze 10 oudere artikelen op Mommyhood blijven iedere dag bezoekers trekken

Mijn blog is in de loop der jaren behoorlijk veranderd. Tijdens mijn eerste zwangerschap van Skyler vond ik alles spannend, wilde ik alles opzoeken en daarna ook delen met jullie. Daarna begon het moederschap en ik heb toen veel dingen getest om ook weer over te schrijven. Ook tijdens mijn tweede zwangerschap van Maddox ging dat niet heel anders. Ik deelde wekelijks mijn zwangerschapsverhalen en ging na de geboorte weer verder met babyproducten testen. Wat ik toen vooral leuk vond, was dingen vergelijken. Ik heb veel dingen in de babyperiode met Maddox anders gedaan en omdat hij ook een totaal andere baby was met andere behoeften, zorgde dat voor leuke, afwisselende content. Inmiddels zijn de jongens ouder en heb ik veel dingen wel behandeld hier op het blog. Nog steeds weet ik blogs te schrijven, maar ze hebben wel een andere insteek. Ik schrijf nu vooral meer persoonlijk over mezelf en kan wel zeggen dat het meer een lifestyle blog is geworden dan een blog mom-blog. Een bewuste keuze, maar soms mis ik die eerste fase wel. Ik vond het fantastisch om over deze jaren te delen en ik ben blij dat het zo’n schot in de roos is geweest.

Als ik kijk naar mijn statistieken, heb ik maandelijks nog niks te klagen. Nog steeds weten er 40.000 tot 50.000 bezoekers de weg te vinden naar Mommyhood en worden bepaalde blogs ontzettend goed gelezen. Mijn dagboeken zijn een hit, maar ook heel persoonlijke blogs als ‘na 22 jaar stoppen met de pil‘ en cadeauinspiratie-lijsten doen het altijd goed. Ik hoop dan ook dat ik dit nog vaak kan schrijven. Nu ik het wat drukker krijg met andere opdrachten en mijn blog niet altijd meer prioriteit heeft, is het niet altijd mogelijk om iedere doordeweekse dag content te publiceren, maar ik ben nog lang niet zover om Mommyhood helemaal los te laten. Sterker nog: ik zou dat nu ook helemaal niet willen. Ik hoop dus dat jullie me nog heel lang blijven volgen en evengoed genieten van de blogs die de afgelopen tijd én komende maanden online gaan komen. Weliswaar iets anders dan dat jullie gewend zijn, maar ik ben nogal een voorstander van je blog mee laten groeien met de fase waarin je je bevindt. En die is nu weer een beetje anders dan een paar jaar geleden tijdens mijn zwangerschap.

Ik ben in de statistieken van de afgelopen jaren gedoken. In plaats van een lijstje met best gelezen blogs van 2021 wilde ik graag kijken naar de blogs die het al jaren goed doen. En ja, het zijn nog vooral zwangeren en kersverse moeders die mijn blog het meest vinden en zoeken op bepaalde artikelen. En grappig wel, dat het vooral blogs zijn die ik tijdens of net na de zwangerschap van Maddox heb geschreven. Deze 10 blogs blijven ieder jaar bovenaan de lijst staan. Best gelezen de laatste jaren én tegelijkertijd best gelezen in 2021.

De Artipoppe carrier (vergelijking Tula Free to Grow)

Terwijl ik Skyler nooit droeg in een draagzak, was dat bij Maddox echt niet weg te denken. Ik begon met Tula en ben daarna overgestapt op Artipoppe. Ik schreef een blog waarin ik beide draagzakken met elkaar vergeleek. Echt een schot in de roos want al tienduizenden ouders hebben dit blog gevonden.

Leuke spelletjes voor peuters (2-3 jaar)

Ik had niet verwacht dat dit blog in de lijst zou belanden, maar sinds de publicatie in 2019 is het ontzettend vaak gelezen. Ik maakte een overzicht met allemaal leuke spellen die je met kleine kinderen kunt spelen. Ik denk dat dit ook wel komt door de lockdowns en dat mensen toch vaker een spelletje uit de kast halen voor qualitytime.

De keerzijde van een vroege echo

Hier wilde ik heel erg graag over schrijven toen ik zwanger was van Maddox. Toen ik zwanger was van Skyler had ik een echo met 11 weken en vond ik die tijd ervoor heel erg spannend. Tijdens mijn zwangerschap van Maddox werd me gevraagd of ik een echo wilde met zes weken. Dit wilde ik zo graag! Het bracht echter zoveel onzekerheid met zich mee, dat ik het eigenlijk helemaal niet zo leuk vond. Ik wilde mensen vertellen dat een vroege echo niet altijd prettig is en dat er ook een keerzijde aan zit. Dit blog is onwijs veel gelezen en wordt nog iedere dag gevonden in Google.

Mijn ervaring met strippen tijdens de zwangerschap

Veel zwangere vrouwen zoeken op dit onderwerp en daar heb ik natuurlijk ook over geschreven. De zwangerschap van Skyler begon met 36 weken heel spontaan maar Maddox had het veel te lekker in mijn buik. Ik heb me laten strippen met 40 weken en 6 dagen. Over deze ervaring schreef ik dit blog.

Schurende bovenbenen: gebruik Odorex! (alternatief Smoovall)

Ik zou aandelen moeten vragen in Odorex, haha. Ieder jaar wordt dit blog ontzettend vaak gevonden. En geef mensen eens ongelijk! Odorex is voor mij echt een lifesaver. Ik gebruik het niet alleen al jaren als deodorant; ook in de zomermaanden helpt het heel erg goed tegen schurende bovenbenen. Een gemakkelijke, relatief goedkope oplossing die goed werkt. Dat willen we gewoon allemaal!

Hapjes & een baby met krampen

Maddox kreeg al vrij snel last van eczeem en gevoelige darmen. Het was daarom heel erg zoeken wat we moesten doen qua voeding. Hij ging over op koemelkvrije melk en met hapjes hebben we het heel rustig en voorzichtig gedaan. Dit blog over een baby met krampen is veel gelezen. Ik schrijf hierin over combinaties die goed werkten en hoe wij het allemaal aanpakten. Een blog met ons persoonlijke verhaal en hoe ik hierin mijn gevoel volgde.

5 x compacte kinderwagens

Dit zijn van die lijstjes die ik voorheen heel snel schreef. Ik vond het altijd heerlijk om dingen uit te zoeken en deze met jullie te delen. Ik had niet verwacht dat dit blog over compacte kinderwagens zo goed zou scoren, maar het staat in de top 10 van best gelezen aller tijden, haha.

Het verschil in buikfoto’s tussen baby 1 en baby 2

Ik had verwacht dat dit soort blogs alleen leuk zouden zijn voor mezelf om terug te kijken, maar uiteindelijk behoort ook dit artikel tussen de best gelezen blogs: het verschil in buikfoto’s tussen baby 1 en baby 2. Ik zette al mijn buikfoto’s van Skyler en Maddox op een rij naast elkaar. Als ik dit terugzie, vind ik het toch wel heel bijzonder dat ik alles heb vastgelegd. Het is dat ik geen derde kindje meer wil; tegen een zwangere buik zou ik nu direct ja zeggen. Ik vond dat zo bijzonder.

10 x de leukste stepjes voor de leeftijd 2+

Weer een lijstje! Veel ouders zijn op zoek naar stepjes voor de leeftijd van 2 jaar en in dit blog vinden ze verschillende, leuke exemplaren! Het is en blijft een fantastisch item om cadeau te doen voor een tweede of derde verjaardag.

Lief en leed rond 8 maanden

Als laatste een blog dat ik jaren geleden al schreef, in 2014 tijdens de babyperiode van Skyler. Ik vind het zo bijzonder en grappig tegelijk om dit terug te lezen. Blijkbaar hebben meer mensen rond de 8 maanden een terrorbaby en zoeken ze op Google naar ervaringen, haha. Ik was toen helemaal niet bezig met sprongetjes, terwijl ik bij Maddox veel meer op de hoogte was. Mooi hoe dat zo groeit. Ik schrijf hier over lief en leed rond de 8 maanden, over dat hij opeens anders doet en dingen kan. Een mooie hekkensluiter van de lijst!

Delen:
Secured By miniOrange