(~215 B)
Lockdown-activiteit: kledingkast opruimen

Lockdown-activiteit: kledingkast opruimen

Het stond al een lange tijd op mijn lijstje om te doen, maar steeds weer gaf ik andere zaken voorrang en bedacht ik smoesjes om dit uit te stellen. Tot nu. Want nu alles dicht is, ik thuis zit met twee kinderen en niet zoveel werk kan doen met hen om me heen, was daar opeens een vrije ochtend. Een perfecte ochtend om mijn kledingkast weer eens uit te mesten en op te ruimen! De laatste keer is in mei geweest en toen deelde ik een update. Inmiddels was het dus weer tijd. Het was vooral de lade met sportkleding die een rommel was waardoor ik aan de slag ging maar omdat ik zó lekker bezig was, heb ik maar doorgepakt. Ik heb het ook gelijk iets anders ingedeeld, zodat mijn tassen mooi de ruimte hebben en mijn hoodies ook beter liggen. Die hingen toch ook wel vaak aan de kastdeur omdat er geen ruimte voor was.

Ik ben heel blij dat ik dit klusje geklaard heb en dat alles weer fijn op zijn plek ligt. Het hanggedeelte is wel behoorlijk vol maar ik ga volgend jaar maar eens kijken wat ik toch nauwelijks of niet draag. In mei hing ik nog een paar twijfelgevallen terug, die uiteindelijk toch gisteren gesneuveld zijn. Zo bekijk ik dat gewoon eens per half jaar ongeveer.

Ik laat het jullie vandaag weer eens zien!

De grootste verandering: ik heb mijn tassen verplaatst naar de grote plank. En wat ben ik hier blij mee! Er staat voor een godsvermogen en dan is het natuurlijk zonde als dat opgepropt op een klein plankje boven op elkaar gestapeld ligt. Ik zit er aan te denken om een paar tassen te verkopen, maar dat vind ik nog wel een beetje moeilijk. Ik weet namelijk zeker dat ik dit nooit meer terug ga kopen…

Het hanggedeelte is behoorlijk vol maar ik heb dan ook veel jurken… Er zit een redelijke logica in: eerst twee jasjes en wat bloesjes, dan playsuits, korte jurken met korte mouwen, korte jurken met lange mouwen, lange jurken met korte mouw en lange jurken met lange mouwen. Ook hangen er nog wat jumpsuits. Onder op de plank staan mijn schoenen. Ik heb wat sneakers beneden staan.

Hier begon ik dus mee, mijn sportkleding. Rechtsboven heb ik mijn bikini’s en overige strandkleding. In de onderste la ligt mijn ondergoed.

Op de bovenste plank lag wat troep en op de tweede plank mijn tassen. Dat is nu veranderd in dit. Op de bovenste plank ligt chillkleding voor in huis. Wat slaapshirts, vest, joggingpak en er ligt nog wat in de was wat hier bij komt. Ook liggen mijn twee favoriete zwangerschapsjurken daar nog, haha. Confession: zo moeilijk om die weg te doen. Ik zou ze nu ook kunnen dragen maar dat vind ik niet zo leuk staan. Voor de rest heb ik mijn Studio Noos tassen daar ook. Dat zijn fijne shoppers die ik even snel kan pakken als ik die nodig heb.

Daar onder mijn T-shirts met korte en lange mouw, en wat hemdjes. Die draag ik altijd onder mijn kleding. Ik heb niet zo heel veel shirts. Ik draag jeans altijd met hoodies en sweaters; als het warmer wordt ga ik al vrij snel over op jurken.

Broeken! Mijn twee Daily Paper broeken, jeans en een nettere broek van Studio Anneloes. Achter deze broeken liggen mijn shorts. Daar onder heb ik een plank voor hoodies gemaakt. Ik draag die de laatste tijd heel erg veel en ik kan ze niet meer samen met mijn sweaters kwijt op een plank. Dit bevalt me prima zo! Er liggen er nog drie in de was dus die kunnen hier prima bij.

Wat truien en sweaters! Ik maak hier het liefst twee stapeltjes van, dus ik ga nog even kijken hoe ik dit het beste kan vouwen zodat het naast of achter elkaar kan liggen. In de onderste mand een hoop stationery. Veel boekjes. Ik vind dit een prima plekje voor mijn zooi, haha.

Het resultaat. Trots op! Ik heb dus alle winter- en zomerkleding bij elkaar. Dit vind ik het meest prettig qua overzicht. Ik ben nogal dol op kleding kopen en vergeet dan vast snel de kleding die ik heb weggelegd. Op deze manier hou ik het overzichtelijk. En vol is dan ook echt vol!

Delen:
Secured By miniOrange