(~215 B)
Schurende bovenbenen: gebruik Odorex! (alternatief Smoovall)

Schurende bovenbenen: gebruik Odorex! (alternatief Smoovall)

Een paar weken geleden schreef ik over de spray die helpt tegen schurende bovenbenen; Smoovall. Ik kreeg veel reacties van mensen die de spray ook gebruiken en heel enthousiast waren maar ik kreeg ook comments van mensen die een goedkopere tip voor me hadden; Odorex deodorant. Nu weet ik niet hoe het met andere deo’s zit, maar ik kreeg specifiek de deo-spray Odorex 0% perfume toegefluisterd. Nou, dat wilde ik graag proberen. Want Smoovall is dan wel mega fijn; het bevat ook maar 80ml en is na een week intensief gebruik leeg. Dan is bijna 15 euro voor een flacon wel aan de hoge kant. Ik kocht bij Etos de deodorant van Odorex, er was een actie dat de tweede gratis was, ik gaf Debbie de andere spuitbus en natuurlijk moest ik het daarna gelijk testen. Later bleek ook dat Debbie gelijk ging proberen of het daadwerkelijk zijn werk deed als anti-schuurproduct.

Odorex 0% perfume

De deodorant bevat 0% parfum, is hypoallergeen, bevat geen alcohol en is geschikt voor de gevoelige huid. Misschien dat het daarom wel dé perfecte deo is voor dit gebruik. Het plakt niet, het irriteert niet en het ruikt nergens naar. Met een inhoud van 150ml en een prijs van 2,99 heb je veel meer product voor een veel lagere prijs. Bovendien zijn er vaak wel acties te vinden, zoals een tweede gratis of een prijs van een euro (beide acties waren vorige week ergens te vinden).

odorex

Het werkt!

Lekker boeiend zul je denken. Je wil natuurlijk gewoon weten of het werkt. Ik heb een paar dagen gesprayd en ik kan je –heel blij en tevreden- vertellen dat het works like a charm. Naar mijn mening doet het precies hetzelfde als Smoovall. Het maakt je benen uiteraard niet dunner waardoor ze helemaal niet meer tegen elkaar aan schuren, maar het zorgt voor meer zachtheid en soepelheid. Je benen glijden als het ware langs elkaar waardoor irritatie wordt beperkt. Ik app’te Debbie en vertelde haar dat het echt werkte bij mij en kreeg vervolgens terug; ‘KLOPT! Ik heb hem ook meteen gebruikt!’. Met een keer sprayen ben je zo’n vier uur verzekerd van benen die niet pijnlijk worden.

Schurende bovenbenen

Als je last hebt van schurende bovenbenen en het is erg warm buiten, merk je dat je gaat zweten en dat de wrijving zeer gaat doen. Door Smoovall, maar dus ook door Odorex, wordt het geheel soepeler gemaakt waardoor het niet stroef tegen elkaar aan schuurt. Wat mij betreft is deze Odorex een heel prima alternatief. Eigenlijk nog beter. Meer product voor minder prijs en toch makkelijker te verkrijgen! Hoe het met andere deodorants zit weet ik niet, maar doordat dit geen vreemde toevoegingen bevat, kan ik dit ook met mijn gevoelige huid erg goed gebruiken. Tipje! je koopt Odorex bij Kruidvat, Etos en online via bijvoorbeeld Drogisterij.net!

schurende bovenbenen

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 Reacties

 1. Sonja
  30 juli 2018 / 13:10

  Wat een geweldige tip! Ik ga het meteen halen!!!
  Dank je wel!

 2. Shannon
  30 juli 2018 / 13:15

  Naar aanleiding van het artikel over Smoovall heb ik meteen 2 bussen besteld! Wanneer ze op zijn toch deze deodorant maar proberen, scheelt behoorlijk wat qua prijs!

 3. DiDi
  30 juli 2018 / 14:43

  Ga ik ook eens proberen! thx voor de tip!

 4. 30 juli 2018 / 15:21

  Wat een goede tip! Ik ben zelf enorm fan van de Anni Rolfi broekjes van Kruidvat. Ik draag ze onder al mijn jurkjes en pluspunt is dat ze je buikvetjes ook nog eens strak trekken haha.

 5. 30 juli 2018 / 15:35

  Wat een goede tip zeg. Ga het ook maar eens proberen. Draag niet heel vaak jurkjes maar dat komt ook een beetje omdat inderdaad mn bovenbenen op een gegeven moment gaan irriteren.

 6. Natascha
  30 juli 2018 / 15:56

  Goede tip. Dank je wel. Ik gebruik zelf altijd een een deo-stick van Dove. Ik ben benieuwd hoe een Deospray werkt.

 7. Eefje
  30 juli 2018 / 21:16

  Wow goede tip! Ga dit zeker ook proberen, thanks!

 8. Ilona
  31 juli 2018 / 10:21

  Wat een super tip!

 9. Brechje
  1 augustus 2018 / 12:12

  Ik heb ze nu voor 1 euro bij de Kruidvat gehaald en vind het beter werken dan smoovall! Bedankt voor de tip!

 10. Patricia
  8 augustus 2018 / 00:37

  Het werkt echt! En ik heb het idee dat het zelfs nog beter werkt dan Smoovall! En het is een heel stuk goedkoper. Ik heb afgelopen week ’s ochtends Odorex op gedaan en ’s avonds had ik nog geen last van schurende bovenbenen (en het was toch echt 35 graden). Alleen als je bijvoorbeeld gaat zwemmen, dan werkt het erna niet meer. Maar bij thuiskomst weer Odorex opgedaan en probleem weer opgelost.

 11. Lisette
  18 april 2019 / 17:10

  Vorig jaar heb ik de smoovall gebruikt omdat ik het graag wilde proberen. Dit jaar wil ik deze gebruiken, scheelt namelijk een hoop geld en met een zwanagerschaps verlof van 4 maanden wil ik veel in jurkjes lopen.

 12. Sandra
  4 juni 2019 / 07:17

  Goede tip. Ga het zeker proberen. Ik gebruik zelf al tijden Smoovall en vind dat fantastisch. Ik weet niet hoe vaak jij dit sprayde, maar ik hoef het maar een keer per dag aan te brengen en doe weken met zo’n busje.

 13. Magda
  28 juli 2019 / 02:25

  Vandaag kreeg ik van iemand de tip dat deodorant kon helpen tegen schurende bovenbenen. Omdat ik toevallig deo bij me had op het strand en liever mijn legging onder mijn jurkje niet aan wilde ging ik het gelijk proberen. Het werkte echt heel goed! Vandaar dat ik er daarna even op ging googelen of dit al langer bekend is en dit tegen kwam. Ik was verrast dat het zo goed werkte. Het was nog een pittig eindje lopen van strand naar auto en dat lukt normaal echt niet bij mij zonder pijnlijke benen te krijgen, maar nu was er niets aan de hand. Ik gebruikte Rexona omdat dat mijn merk deo is en dat werkte dus ook prima! Dat wilde ik even met jullie delen.

 14. Katie
  27 augustus 2019 / 18:36

  Talkpoeder werkt ook prima.

 15. Laura
  26 mei 2020 / 15:17

  Ik heb na aanleiding van deze tip de Odorex 0% gekocht en geprobeerd. Het werkt net zo goed. Voor mij geen dure flessen Smooval meer.

 16. Hugo
  7 augustus 2022 / 22:25

  Ik stond op het punt Smoovall te bestellen maar las net op tijd jullie artikel. Beter dan die Odorex kan eigenlijk niet: het werkt perfect – en ik kocht ze in een aanbieding voor een euro per bus… Nu zoek ik alleen nog een vergelijkbaar alternatief voor de zot dure Duitse spray waarmee ik voorkom dat mijn bril beslaat. Wie?

Secured By miniOrange