(~215 B)
We boffen maar met die vaders!

We boffen maar met die vaders!

Vandaag is het Vaderdag en daarom wilde ik daar graag een speciaal artikel voor Mommy To Be aan wijden. Nadat ik zelf tot mijn oren verrast ben door mijn vriend (en Lana natuurlijk) op Moederdag, is het vandaag tijd om mijn vriend in de watten te leggen.

Ik heb een heerlijk Vaderdag ontbijt geregeld bij een leuk restaurantje dus terwijl je dit leest zitten we daar waarschijnlijk al. Daarbij geven we wat leuke cadeautjes aan de man des huizes. Het is zijn eerste Vaderdag dus dat is natuurlijk extra speciaal.

We boffen maar met die vaders, hoor. We kunnen er af en toe lekker over klagen maar we mogen dankbaar zijn dat ze er voor ons zijn. De mannen die zo handig zijn in de tuin, met het ophangen van nieuwe schilderijtjes of zonder pardon een keer voor je stofzuigen. Ook kan mijn vriend heerlijk koken en als hij de tijd neemt om flink uit te pakken in de keuken, dan smullen we daar heerlijk van. Ook vind ik het heel fijn om ons kindje niet in mijn eentje op te voeden. Als het me na een dag ploeteren teveel geworden is, overhandig ik dochterlief aan haar papa en dan heb ik even tijd voor mezelf. Ik besef ook dat dit helemaal niet vanzelfsprekend is en ik heb heel veel respect voor moeders die hun kindje bewust of onbewust in hun eentje opvoeden.

Ook onze kinders boffen met die mannen van ons. Vaders die dol zijn op kinderen vind ik geweldig. Lekker ravotten en gek doen maar ook als ik onze dochter in de armen van mijn vriend in slaap zie vallen dan smelt ik helemaal weg.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne Vaderdag toe! Of je dit viert met je eigen vader, of met de papa van je kindjes, geniet ervan! De mannen verdienen het om vandaag in het zonnetje gezet te worden.

Veel liefs, Kelly

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. Stien
  15 juni 2014 / 12:48

  Heel mooi geschreven Kelly! Nog veel geluk samen, en geniet van jullie dochtertje!:)

 2. 15 juni 2014 / 13:03

  Och ik word helemaal emo van al die lieve verhaaltjes voor alle papa’s! Wij gaan zo naar allebei onze vaders en volgens mij kan mijn vriend ook niet wachten op volgend jaar als hij ook een echte vaderdag krijgt <3

 3. 15 juni 2014 / 14:52

  Ik moet zeggen dat onze moeder- en vaderdag beide nogal simpeltjes zijn verlopen. Het is wel de eerste keer voor ons maar alleen het samen zijn daar genieten we van!

 4. LIlly
  15 juni 2014 / 18:05

  Gaaf zo’n eerste vader en moederdag!
  Helaas geen vaderdag voor mij, het is niet vanzelfsprekend om een top papa te hebben!

 5. 15 juni 2014 / 21:37

  We boffen zeker maar met die vaders. Ik ben er ook heel dankbaar voor als ik mijn man met ons dochtertje in de weer zie na een drukke werkdag. Met alle liefde van de wereld zorgt hij toch ook nog mooi voor haar. Dat is prachtig om te zien. ­čÖé

 6. 16 juni 2014 / 09:53

  Ik heb mijn man gisteren ook in het zonnetje gezet (en er net toevallig ook een blog over geschreven). Hij is er altijd voor ons. Ook als ik het even zwaar vind, blijft hij de rust zelve. Kortom een topvader! En daar boffen we echt mee, zoals jij dat zo treffend zegt.

Secured By miniOrange