(~215 B)
Friday Favorites #19

Friday Favorites #19

Zijn we weer! Vijf favorieten op een rij op deze vrijdagochtend.

Tas van Isabel Marant

Dit tasje van Isabel Marant vind ik echt helemaal fantastisch! Het model, de kleurencombinatie, het formaat. Ik was even bang dat-ie best klein zou zijn en dat is hij ook wel, maar door het boxy model past er nog best een hoop in. In ieder geval al mijn belangrijkste items. De tas weegt ook nog eens weinig en dat is erg fijn om mijn schouders heen. Ja, een mooie toevoeging aan mijn tassencollectie.

Geurtje van Scotch & Soda

Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat Scotch & Soda failliet was. Zo ontzettend jammer! Ik vond hun kleding echt heel erg leuk en denk dat het een gemis is in de straten. Ondanks dat ze de laatste tijd wel heel duur waren geworden, ging ik toch regelmatig nog even naar binnen. Een ander gemis is de heerlijke geur die in de winkels hing. De opkoper hier in Aalsmeer, Gideon, heeft zijn slag geslagen en dit parfum in de winkel gelegd. Toen ik met mijn moeder een rondje deed, viel mijn oog op dit geurtje. Voor 10 euro mocht ik het meenemen en dat heb ik uiteraard gedaan. Een heerlijke geur en een fijne afwisseling met mijn andere parfums.

Boek Master Your Mindset

Ik kan me momenteel moeilijk concentreren en lees een paar boeken door elkaar. Zo heb ik het boek van Bettina Holwerda liggen, lees ik in bed het boek van Isa Hoes en heb ik Master Your Mindset als ‘soms even wat persoonlijke ontwikkeling’. Ik heb er altijd een markeerstift bij en ga regelmatig even zitten om wat interessante stukken te highlighten. Ik las dit boek jaren geleden al eens, maar op dit moment vond ik het tijd om hem opnieuw te lezen voor wat positiviteit. Dit keer op papier, om er af en toe wat bij te kunnen schrijven en dus delen te markeren.

Panterprint Secrid portemonnee

Ik gebruik al tijden mijn kleine Louis Vuitton agenda als portemonnee en ondanks dat ik dit nog steeds heel fijn vind, is het soms ook te groot. Helemaal met de kleinere tasjes, zoals die van Isabel Marant hierboven. Voor nu ben ik weer over op een Secrid pasjeshouder en wil in een kek panterprintje. Super compact en alles zit erin. Het is opvallend en daardoor snel te vinden. Love it!

*gekregen

Rok van by-bar

Last but not least nog een beetje panter op je beeldscherm. Ik vertelde het gisteren al op Instagram: de rok van by-bar is echt een van mijn lievelingsitems in mijn kledingkast. Helemaal in deze combinatie, met het fijne shirt van Catwalk Junkie en mijn sneakers, behoort deze outfit tot een van mijn favorieten. Elke week draag ik het wel een keer. Het zit lekker, is luchtig en staat heel prima vind ik. Ja, heel blij mee!

 

 

Delen:
Secured By miniOrange