(~215 B)
De zomercollectie van Shoeby is vét leuk!

De zomercollectie van Shoeby is vét leuk!

Vorige week liet ik mijn nagels doen in Aalsmeer, en dan loop ik altijd langs Shoeby. Nu is dat niet helemaal mijn winkel. Ik vind alles ‘wel leuk’, maar niet leuk genoeg om het voor mezelf aan te schaffen. Maar toen ik te vroeg was voor mijn afspraak liep ik toch even naar binnen, regelrecht naar de kinderafdeling. En ik zag daar zó veel leuke dingen. Ik kocht voor beide jongens een ontzettend leuke set, die je hier boven en hier onder op de foto ziet. Ik ben dol op dit soort setjes. Hoef je niet over na te denken en staat gewoon altijd leuk! Aangezien de jongens al een kast vol hebben heb ik, op een zwarte short voor Skyler, niks meegenomen. Maar eigenlijk zag ik genoeg voor de jongens om hun hele kast mee te vullen. Ik heb daar voor mezelf laatst al een tof donkergrijs spijkergilet gekocht en nu dus een tasje vol voor de kinderen. Ja, hier moet ik echt vaker naar binnen.

Ook de meisjescollectie vond ik waanzinnig. Een leuke girly maar toch ook sportieve en stoere collectie. Precies waar ik van hou. Voor de jongens was het net even iets anders dan de standaard korte broeken en shirts die je overal ziet. Mooie comfi setjes, leuke prints en kleuren en zelfs badstof. Dat zie je voor jongens niet zo vaak, net als een bloemenprint die Maddox op dat nieuwe setje heeft staan. Ik was echt verrast en ben blij met deze aankopen. De prijzen zijn ook prima. Niet mega goedkoop, maar ook zeker niet de hoofdprijs. Wat ze nog meer hebben? Ik ga je wat leuke beelden laten zien.

Ze hebben nu een fijne sale en voor de rest is de nieuwe collectie ook alweer leuk. Kijk voor alles online op shoeby.nl. No spon, gewoon een tip. Kijk mee!

Delen:
Secured By miniOrange