(~215 B)
Top 10 leuke regenlaarsjes voor kinderen

Top 10 leuke regenlaarsjes voor kinderen

Het houdt maar niet op met alle regen. Het water staat onwijs hoog, de plassen op de wegen zijn immens en de kinderen hebben al natte en koude voeten zodra ze de drempel over naar buiten stappen. Ik zag deze week foto’s van Bakkum en de hele camping staat onder water. Niet oké. Ik hoop echt dat we snel een beetje ander weer krijgen. Een stuk kouder en meer droog, of een beetje warmer met zon. Hoe dan ook: regenlaarzen zijn onmisbaar als je kinderen hebt. Met dit weer, maar ook de komende maanden komt het áltijd van pas. We hebben hier al heel wat laarzen voor jongens versleten en we hebben altijd wel een paar staan die de jongens kunnen dragen tijdens het kamperen of een boswandeling. Schrijf het dus maar op je lijstje: naast meiden- en jongenskleding ook shoppen voor laarzen. Ik ben het internet op gedoken en heb een top 10 van fantastische laarsjes gemaakt. De jongens hebben jaren die van Bergstein gehad, maar ik ga nu even voor een ander merk kijken voor de afwisseling. Er is genoeg leuks!

Ik weet uit ervaring dat de laarsjes van Igor goed zijn voor smalle voeten en benen. Door de teddy voering zijn ze lekker warm en geschikt voor dit seizoen.

Als je voor Bergstein kiest en je kindje moet ze dit seizoen nog dragen, kies dan voor deze variant met de voering. Kunnen aan de bovenkant meer dicht gemaakt worden waardoor stampen in plassen niet gelijk resulteert in natte voeten.

Ik vind deze regenlaarsjes van Freek echt fantastisch! Verkrijgbaar in diverse kleuren en prints, voor zowel jongens als meisjes.

Little Indians heeft onwijs leuke, basic regenlaarsjes voor zowel jongens als meisjes. Deze zijn verkrijgbaar in diverse (basic) kleuren.

Ik heb zelf geen ervaring met Hunter, maar ik blijf er wel een zwak voor houden.

Deze regenlaarzen zijn ook van het merk Igor en ze zijn verkrijgbaar in drie mooie neutrale kleuren. Ik vind vooral de stevige zool een pluspunt. Het elastiek aan de bovenkant maakt het voor mij af. Ik denk dat ik dit voor nu wel een van de mooisten vind!

Ze zijn ook verkrijgbaar met een warme voering. Deze zijn echt fantastisch! Ik denk dat ik dit wel wil hebben voor Maddox. Skyler wil vaak iets stoerder, en gaat voor de simpele variant van bijvoorbeeld Bergstein of Hunter.

Deze basic laarzen van Tommy Hilfiger kunnen ook nog zeker een optie zijn voor Skyler!

Mocht je wat meer op zoek zijn naar regenlaarzen met een print, dan kun je bij Shoesme een kijkje nemen. Deze variant is nu uitverkocht, maar er is nog een laars met dino-print op voorraad. Ik ben benieuwd waar ze nog meer mee komen aankomen seizoen.

Deze laars is van XQ, een merk dat ik nog niet ken. Ze hebben hetzelfde als de laarsjes van Bergstein, met aan de bovenkant een voering die je kunt aansnoeren. Ideaal!

Alle laarzen zijn afkomstig van kleertjes.com.

 

Delen:
Secured By miniOrange