(~215 B)
Dit zijn de vijf leukste dingen waar ik afgelopen maand mijn geld aan uitgaf #4

Dit zijn de vijf leukste dingen waar ik afgelopen maand mijn geld aan uitgaf #4

De laatste editie ‘Dit zijn de vijf leukste dingen waar ik afgelopen maand mijn geld aan uitgaf’ is alweer drie maanden geleden. Tijd voor een nieuwe! Ik heb de laatste paar weken een beetje veel gekocht, maar ook veel rekeningen betaald die behoorlijk veel geld waren. Tijd om mijn potjes weer aan te vullen… Maar ik deed een hoop leuks met mijn geld en dat is ook veel waard. Dit vond ik mijn leukste uitgaven!

Kaartjes voor Snelle tijdens de Amsterdamse Zomer

Naar concerten gaan vind ik een van de leukste dingen om te doen. Dit delen met anderen vind ik tof, maar samen met mijn kind gaan is helemaal fantastisch. Skyler is de afgelopen tijd vaak met me mee geweest naar een concert en Maddox vroeg steeds wanneer hij ook eens mocht. Lucky him! De Amsterdamse Zomer is een fantastisch concept, met kleinschalige optredens op schappelijke tijden. Toen ik hoorde dat Snelle kwam en ook nog eens ’s middags om 16.00 uur, voelde dat als het perfecte moment om met allebei de jongens te gaan. Op het moment dat ik dit blog schrijf (ik schrijf vooruit vanwege onze zomervakantie|), moet het concert nog plaatsvinden. Maar ik weet zeker dat het een fantastische middag wordt en ik ben blij dat ik dit met mijn kinderen kan doen.

Vorig jaar met Skyler.

De hotelkamer in Den Haag

Eigenlijk was al het geld dat ik uitgaf in Den Haag de moeite waard. Ik zou met een vriendin naar het concert van Anouk gaan en daar alleen ergens blijven slapen, maar uiteindelijk ging Raymond met me mee en zette ik de kamer om van één naar twee personen. We aten heerlijk, hadden een fantastische avond op het Malieveld, de hotelkamer was prachtig, het ontbijt de volgende ochtend lekker en daarna hebben we nog een beetje door Den Haag geslenterd en ergens koffie gedronken. Het was een duur weekend, maar zo wil ik ze elk weekend wel hebben! Inclusief concert graag.

De short van Isabel Marant uit de sale

Ik vind korte broeken bij anderen altijd onwijs leuk, maar bij mezelf niet. Het zit niet altijd even lekker, ik vind het moeilijk om een goed model te vinden en heb toch nog steeds een haat-liefdeverhouding met mijn benen. Tot ik in de Bijenkorf liep en een short van Isabel Marant probeerde. Ik trok ‘m aan en vond hem gelijk zó tof! Het was de laatste, in mijn maat en in de sale. Ik voel me er heerlijk in en heb hem de afgelopen weken al onwijs veel gedragen. Dit is met recht een heel fijne koop!

Vullingen voor mijn Louis Vuitton Planner

Ik ben weer helemaal in mijn nopjes met mijn ringbandplanner. Na veel switchen heb ik eindelijk weer eens vullingen gekocht voor mijn organizer van Louis Vuitton die ik al jaren heb liggen en ik vind het heerlijk om daarmee bezig te zijn, haha. Het is iets heel stoms maar alles staat hierin en ik word er gewoon ontiegelijk blij van.

Nieuwe campingstoelen

We hebben genoeg stoelen bij de caravan maar toch miste ik een heerlijke stoel om me in te nestelen. Toen ik bij Anke in een vlinderstoel zat, was ik eigenlijk al direct verkocht. Toch bleef ik de aankoop maar uitstellen want ‘we hebben toch genoeg stoelen?’ Maar ik zag prachtige exemplaren van Bo-camp bij bol.com en heb er uiteindelijk toch twee besteld. Ze kwamen net te laat voor ons laatste weekend op de Achterste Hoef, maar voor nu hebben we ze hoogstwaarschijnlijk volop in gebruik tijdens onze zomervakantie. Het zijn echt stoelen om bijvoorbeeld ’s avonds in te ploffen als de jongens op bed liggen. We hebben andere stoelen om de campingtafel heen om te eten. Heerlijk! We hebben ze al uitgeprobeerd hier in de tuin en ze zitten fantastisch. Doordat je ze goed kunt inklappen en ze in een tas zitten, kun je ze bijvoorbeeld ook meenemen naar het strand. Ja, nu al blij mee!

Delen:
Secured By miniOrange