(~215 B)
DIARY: wandelen met Debbie, online meeting & dagje Amsterdam

DIARY: wandelen met Debbie, online meeting & dagje Amsterdam

Goedemorgen! Het is zondagmiddag, ik zit al de hele dag lekker in een joggingpak en de jongens vermaken zich heerlijk met hun eigen ding. Een prima afsluiting van de week! Ik ga jullie weer laten zien wat we afgelopen dagen allemaal deden.

Maandag

Tijd om weer naar school te gaan. Sinterklaas eruit, Kerst erin!

Ik heb mijn schoen gezet op de sportschool en die is gevuld! Zo leuk dat ze dat doen.

Ik haal een record op de deadlift, 70 kilo. Het gewicht voelde goed, maar ik denk dat mijn houding niet helemaal oké was. Ik heb de hele week dramatisch last van mijn schouderbladen en nu ik dit schrijf doet het nog steeds veel zeer. Beetje jammer.

Ik rij naar Amsterdam voor een koffie en wandeling met Debbie.

Na wat gewerkt te hebben haal ik de jongens op en rijden we naar het tuincentrum voor hun jaarlijkse kerstbal-uitzoekmoment.

Poseren met de Kerstman.

Een oliebol als afsluiter.

En dan is het tijd om samen de boom op te zetten!

’s Avonds kijken we Expeditie Robinson terug van zondag.

Dinsdag

Op naar school. Skyler kreeg deze gymtas van Enzo Knol voor Sinterklaas. Mega groot en stevig, ideaal voor sport en gym!

Ik ga wandelen.

En thuis ben ik lekker aan het werk. Staat toch altijd gezellig zo’n boom!

Ik werk flink vooruit voor Briljant Baby. Dan kan ik in de kerstvakantie iets rustiger aan doen met de kinderen thuis.

Maddox gaat met zijn beste vriendinnetje mee naar huis, de dochter van Stonne. Ik heb dus de middag met Skyler alleen, ook weleens leuk!

Woensdag

Woensdagochtend begin ik de dag met een meeting. Daarna werk ik nog wat uurtjes.

De woensdagmiddag verloopt heerlijk rustig, zo fijn. Er wordt fanatiek gespeeld met de Sinterklaas cadeaus.

Op naar zwemles. Terwijl Maddox een filmpje kijkt op mijn telefoon, lees ik lekker een boek.

Via HelloFresh hebben we tuna melt broodjes. Lekker!

Donderdag

Ik ga heel even sporten. Het lukt niet helemaal met mijn rug maar ik doe het licht en rustig aan.

Ik moet met Maddox naar het ziekenhuis en we gaan even wat spullen doneren aan de kinderafdeling waar hij heeft geslapen. Vind ik fijn, om dat af en toe te doen. Dit keer gaat deze houten winkel met accessoires er naartoe. ‘Voor de zieke kindjes’ zegt Maddox altijd als we iets komen brengen. Iedereen kent Maddox daar ook inmiddels, haha.

We hebben zelf een afspraak bij de kinderarts en gelukkig gaat het met Maddox allemaal weer de goede kant op.

Samen even in het restaurant eten. In het weekend is dit dicht en dat waren precies de dagen dat wij daar verbleven. Maddox vindt dit helemaal de bom, dus dan doen we het vandaag even.

Ik besluit hem lekker bij me te houden in plaats van nog twee uur naar school te brengen. We gaan naar Amstelveen en ik haal deze nieuwe band voor mijn tas.

Poseren bij de beren! Maddox grijpt ieder fotomoment aan, haha.

’s Avonds maak ik een fantastische pasta van HelloFresh. Zeker voor herhaling vatbaar.

Expeditie!

Vrijdag

Lekker met mama op pad als de jongens op school zijn.

’s Middags gaan we naar het tuincentrum voor een rondje. (Mondkapje even af voor de foto, voor het geval iemand daar over begint)

Ik koop dit kleedje voor op mijn bureau, haha. Ben echt dol op dit soort ‘troepjes’.

Samen The Masked Singer kijken.

Zaterdag

Oh, Amsterdam!

Ik ben een dagje de hort op met Anke.

Ik wilde graag beginnen bij Pluk voor koffie.

Oké, koffie en een cinnamon roll, haha.

We slenteren een paar uur en ik koop een fantastische jas. Om 13.00 uur schuiven we aan bij George. Een tijd geleden waren we daar eten en dat was echt een vreselijke ervaring. Toen ik dit deelde, bood George aan dat we nog eens kwamen eten op hun kosten. Na wat geschuif besloten we er een lunch van te maken aan de Leidsegracht, zodat we het met een hele dag Amsterdam konden combineren. We zijn heerlijk in de watten gelegd en hebben fantastisch gegeten. We delen altijd alles, dat is het leukste! Burrata, zoete aardappel, kaaskroketjes…

Egg Norwegian, Ceasar salad, en garnalenkroketjes. Het eten is fantastisch en ze hebben het ruimschoots goedgemaakt. Fijn dat het op deze manier zo goed opgelost is!

Blij! We lopen door naar de Utrechtsestraat, kijken nog wat winkels, drinken nog ergens koffie en daarna gaan we naar huis. Fijne dag!

’s Avonds beginnen Raymond en ik aan de laatste afleveringen La Casa de Papel. Zo balen als dit afgelopen is, we hebben nog twee afleveringen te gaan.

Zondag

Zondag worden we vroeg wakker van brandweer en ambulances in de straat. Later blijkt een van onze buren onwel te zijn geworden.

Ik trek mijn joggingpak aan en ben niet van plan om dat te veranderen vandaag, haha.

Lekker spelen in pyjama. Ik heb een hoop speelgoed gekregen van Speelgoed van het Jaar en het pr-bureau, we hebben van Sinterklaas een hoop liggen dus de kinderen zijn er flink zoet mee.

Inmiddels is het 12.00 uur en ik ga hem lekker afsluiten voor vandaag. Vanmiddag wordt er uiteraard Formule1 gekeken en voor de rest blijven we thuis in pyjama/joggingpakken. Heerlijk!

Tot volgende week X

Delen:
Secured By miniOrange