(~215 B)
Twee maanden getrouwd: een terugblik in 21 foto’s

Twee maanden getrouwd: een terugblik in 21 foto’s

Het is alweer twee maanden geleden dat Raymond en ik getrouwd zijn. De tijd gaat snel! Er wordt me af en toe gevraagd of het nu anders voelt, maar daarvan is geen sprake. We zijn al zo’n lange tijd bij elkaar, dat er weinig veranderd is. Wel word ik nu meer aangeschreven met mijn nieuwe naam (ik heb zijn achternaam achter de mijne geplakt omdat ik dat mooier vond klinken, dus heet nu Shirley Visser-van der Schaaf), heb ik een blinkende ring om mijn vinger en zijn we een mooie herinnering rijker. Zoals een vriendin zei: door deze ervaring ben je een rijker mens. Zo kun je het wel zien, want het is een dag geworden om nooit meer te vergeten.

Warm gevoel

Ik kijk er met een onwijs mooi, fijn en warm gevoel op terug. De dag klopte van begin tot eind en paste ons waanzinnig goed. Ik vind het ook zo mooi om deze herinnering met alle dierbaren te hebben gedeeld. Het komt nog vaak ter sprake en ik kijk vrij regelmatig de foto’s terug om weer even terug te gaan naar het moment. Ik zag laatst een vraag online komen: ‘als je maar één herinnering mag meenemen naar het hiernamaals, wat zou dat dan zijn?’ Ik moest even nadenken en twijfelde tussen een paar momenten. Maar misschien is het de trouwdag wel. Alles zat daarin: liefde, onze familie, ons mooie gezin, ik kwam aan op Anouk, al onze vrienden, mooie setting, mijn collega’s. Het bevatte alles wat op dit moment zo belangrijk voor me is. Dus ja, misschien kies ik wel voor de trouwdag. Ik had het in ieder geval voor geen goud willen missen. Mijn trouwjurk hangt nog steeds aan mijn kledingkast. Ik word ermee wakker en ga ermee naar bed. Ik ben er nog niet aan toe om deze op te ruimen. Dat zegt ook wel genoeg.

Twee maanden

Om even stil te staan bij twee maanden huwelijk en deze mooie herinnering op de 21e, wil ik graag 21 beelden met jullie delen van deze bijzondere dag. De foto’s zijn gemaakt door Blend Fotografie. No spon, maar wel een aanrader als je iemand zoekt om je bruiloft te laten fotograferen!

 

Delen:
Secured By miniOrange