(~215 B)
DIARY: alleen met de jongens & veel afspraken

DIARY: alleen met de jongens & veel afspraken

Afgelopen week was ik alleen met de jongens. We kwamen zondagavond om 20.30 uur thuis van Lissabon en de volgende ochtend moest Raymond weer om 08.00 uur naar Schiphol voor een werkweek naar Hongarije. Ik ben het wel gewend om veel alleen te doen, maar dit vond ik wel even pittig. Het was ook nog eens een week met veel afspraken voor werk en privé, waardoor ik eigenlijk continu in de auto zat. Normaal neemt Raymond de basketbal voor zijn rekening waardoor ik maandag en donderdag een rustige avondroutine met Maddox heb. Dat was nu even puzzelen, maar al met al ging het prima. Vrijdagavond was hij gelukkig alweer thuis!

Zondag gingen we met Bibi en Lotte naar het krijspaleis hier om de hoek. Een spontane en gezellige date zo! Daarna ben ik met Nicole de middag en avond in Amsterdam geweest voor leuke dingen. Omdat ik pas laat terug was, heb ik dat even achterwege gelaten en dit dagboek ’s middags afgerond. Ik zal dat later deze week nog even delen!

Voor nu: kijk mee.

Maandag

De week is weer begonnen. Op naar school!

Ik ben weer op kantoor. Het voelt echt alsof ik hier al twee weken niet ben geweest, terwijl ik maar een dag vrij heb gehad, haha.

Voor mijn verjaardag krijg ik bloemen, een kaart en cadeaubon. Zo leuk!

Ik heb een interview buiten de deur.

Ik rij even langs huis om de bloemen in het water te zetten en ontdek deze boodschap in de cadeaukaart, haha. Mijn collega’s zijn nog niet overtuigd dat ik echt een introvert ben. Zegt wel genoeg over hoe ik op mijn plek zit.

’s Middags heb ik een afspraak met mijn collega’s in Alphen.

11 jaar geleden! Time flies.

Op naar kickboksen.

Haha, ik krijg snoepjes om mijn verjaardag te vieren. Ik ga goed op dit soort dingen.

We gaan naar de basketbaltraining met Skyler.

Dinsdag

Omdat ik gisteren veel buiten de deur was, neem ik vandaag gebak mee naar mijn werk. Ik ben altijd team tompouce, maar voor de anderen neem ik ook andere keuzes mee.

Ik ben weer buiten de deur voor een interview.

En daarna nog meer.

Nog heel even een uur naar kantoor om iets af te ronden en dan trek ik om 17.00 uur de deur dicht.

Maddox heeft het weer heerlijk op de BSO.

Woensdag

Op naar school! We maken een foto voor papa.

Ik ga sporten! De pauze heeft me goed gedaan, want ik doe de deadlift op 80 kilo. It’s getting there!

Ik ga door naar Hans Anders want mijn bril kijkt niet lekker en ik kan niet wisselen met een zonnebril omdat ik dan heel wazig ga kijken. Helaas is er iets fout gegaan met mijn glazen waardoor deze opnieuw besteld moeten worden. Gelukkig wordt het snel opgelost. Voor nu dus even mijn oude bril dragen.

Momentje voor mezelf!

’s Middags ga ik met de jongens naar de kapper. Boodschap van hen: NIKS ERAF!

We gaan niet naar de kapper voor niks eraf, dus we laten het netjes bijwerken.

Allebei weer opgefrist!

We gaan Skylers nieuwe paspoort ophalen in het dorp en daarna in de rij voor kibbeling en vispatat.

’s Middags ga ik nog even langs de bieb om een reservering voor Skyler op te halen. Ook haal ik nog twee boeken voor mij.

Donderdag

Weer op kantoor.

En weer buiten de deur voor een afspraak. Dat is wel een beetje veel deze week voor me, merk ik. Als introvert (ja echt, haha) probeer ik dat normaal wel iets meer te spreiden, maar soms lukt dat niet altijd. Elke avond ben ik wel echt doodop.

Het houdt niet op met de afspraken. Ik haal Maddox op van school en daarna racen we naar de kinderarts.

Wat wordt-ie groot! Maar hij is helemaal goedgekeurd en de kinderarts is tevreden. We bespreken de medicatie voor de komende maanden. Sommige dingen ophogen, andere dingen eraf. Maar over het algemeen gaat het hartstikke goed!

Snel thuis eten en daarna door naar basketbaltraining.

Maddox mag deze training meedoen met de grote jongens en hij is helemaal in de wolken. Hij is fanatiek en scoort ook nog een paar keer. Fijn dat de jongens ook zo lief voor hem zijn en hem ook echt zien als teamgenoot, haha.

Vrijdag

Het is weer vrijdag!

Mijn collega maakt altijd de grap dat ik naar de theetuin ga (correctie: het is Tuinhuis), dus ik stuur hem deze foto dat we er weer zitten. Vaste prik want love deze plek.

Van zwemles naar…

Voetbaltraining!

Een uurtje in de zon met een podcast in mijn oren. Voor het eerst dat ik even lekker zit tijdens een training en niet de minuten aan het wegkijken ben. Gelukkig komt het mooie weer eraan!

Hoera, Raymond is weer thuis! We duiken gelijk in de Verraders.

Zaterdag

We delen ons op: Raymond is met Skyler naar een basketbalwedstrijd, ik ben met Maddox naar zijn voetbalwedstrijd.

Daarna doe ik de boodschappen.

Ik ga even met Raymond gezellig op pad naar Gelderlandplein. Daar koop ik deze blouse en het gilet, van Costes.

Nooit weg zonder koffie. Wel leuk dat de jongens dan thuis willen blijven en wij eigenlijk een minidate hebben samen. Gelijk de week doorgesproken, wat we allemaal hebben meegemaakt.

Ik begin in een boek over hoogbegaafdheid en plak overal post-its. We hebben wat vermoedens bij ons kind en hebben eerdaags een gesprek, dus het is fijn om ons wat meer in te lezen.

Nog meer Verraders. Zo heerlijk.

Zondag

Heel spontaan idee, gisteren afgesproken. Naar Funzone in Aalsmeer met Bibi en Lotte en de kinderen. We hadden elkaar sinds Kerst niet gezien vanwege alle drukte, dus daar moest verandering in komen.

We hebben heerlijk een paar uur gespeeld en gekletst. Zo fijn.

Heerlijk met deze twee. Gelukkig snel weer op Bakkum afspreken!

Mijn outfit voor vandaag. Natuurlijk gelijk de nieuwe dingen aan. En ik ben nog steeds team skinny hoor. Deze vond ik achterin de kast, van Armedangels. Ooit eens gekregen voor een samenwerking maar ik paste hem niet. Inmiddels wel, dus extra leuk. Vind de wassing perfect voor dit seizoen.

Ik ga hem afsluiten want Nicole staat zo voor de deur. Tot volgende week! X

Delen:
Secured By miniOrange