(~215 B)
Friday Favorites #16

Friday Favorites #16

Goedemorgen! Live vanuit het ziekenhuis. Ik moet hier even twee uur blijven, dus een mooi moment om mijn favorieten met jullie te delen.

Het concert van Anouk met het Metropole Orkest

Ik kan niet anders dan beginnen met mijn absolute nummer 1. Woensdag ging ik met Raymond naar ZiggoDome voor het concert van Anouk. Ze geeft drie eigen shows in deze fantastische zaal en één daarvan is met het Metropole Orkest. De andere twee zijn met haar eigen band (vanavond en morgenavond). Uiteraard ben ik er alle drie de keren bij, maar ik denk dat weinig afgelopen woensdag kan overtreffen. Zelfs Raymond hoorde ik naast me vaak zeggen ‘echt mooi’ en na afloop zei hij: ‘dit is wel het mooiste dat ze ooit gedaan heeft’. Ik heb Anouk inmiddels bijna 60 (!) keer live mogen bewonderen, maar ik denk dat ik het met hem eens ben. Het orkest in combinatie met een koor en Anouk was werkelijk waanzinnig. Het was een heerlijke avond en ik heb echt intens genoten.

Mijn bril van Michael Kors

Ik geloof dat ik deze bril al ruim vier jaar heb, maar zo vaak heb ik hem niet op. De roségouden pilotenbril van Michael Kors is werkelijk een plaatje, maar ik had er niet altijd zin in. Vaker koos ik voor mijn donkere monturen. Ik weet niet precies wat er veranderd is, maar inmiddels ben ik helemaal om en draag ik al de hele week niks anders dan deze. Misschien ook omdat ik wat ben afgevallen in mijn gezicht, dan vind ik deze toch wel heel tof staan. Het staat wat luchtiger en ik vind hem echt heel tof. Ja, dit is mijn dagelijkse bril vanaf nu!

Pak van by-bar

Ik liet hem al zien bij beste aankopen, maar hij hoort hier ook absoluut in deze lijst: mijn pak van by-bar. Het is een broek en losse blouse, maar ik draag het het liefst samen. Gecombineerd met een leren jas en mijn witte sneakers is het mijn to go outfit. De afgelopen twee weken heb ik het al vier keer gedragen en ook nu heb ik het weer aan. Het zit onwijs comfortabel, ik vind de print mooi, voel me er lekker in en vind het gewoon prachtig.

Interview met (ex-)voetballer Siem de Jong

Eigenlijk mag ik altijd leuke dingen schrijven voor mijn werk. Ik regel de mensen die ik wil interviewen, bedenk vragen, ga het gesprek aan, werk het uit, regel de fotograaf, denk mee over de foto’s, zorg dat het bij de vormgever komt en heb dus het hele proces van A tot Z zelf in de hand. Dat maakt mijn werk zoveel meer dan alleen maar schrijven en juist daarom heb ik het na ruim 1.5 jaar nog zo naar mijn zin. Vandaag gaat het EK-nummer naar de drukker en we wilden graag een mooie naam op de cover en met groot interview in het blad. Mijn collega’s vertelden me dat Siem de Jong (ex-voetballer, van grote betekenis geweest bij Ajax en broer van Luuk de Jong) in Amstelveen woont en dat wilde ik wel proberen. Het kostte me drie weken, veel mailtjes en veel tijd. Maar uiteindelijk is het gelukt en sprak ik hem. Het is een geweldig verhaal geworden, al zeg ik het zelf. Mijn collega’s spreken van het beste tot nu toe, haha. Ik ben er onwijs trots op, dat het zo goed heeft uitgepakt. De aanhouder wint, zullen we maar zeggen. Natuurlijk ging ik niet weg zonder foto en handtekening voor voetbalgek Skyler.

Favoriete song van dit moment: If Only van Anouk

Geen woorden voor nodig. Mijn absolute favoriet van het laatste album, mijn absolute favoriet tijdens het concert van woensdag  en mijn absolute favoriet in de auto om even goed mee te schreeuwen. Een zwaar nummer, maar zo voelt alles ook een beetje de laatste tijd.

Tot volgende week X

Delen:
Secured By miniOrange