(~215 B)
Weekje logeren bij opa en oma

Weekje logeren bij opa en oma

Afgelopen week zaten Raymond en ik in New York en logeerde Skyler bij opa en oma. Of ik het moeilijk vond om hem achter te laten? Het was slikken toen we weggingen, maar eenmaal in New York ging het prima. Het was even vijf dagen genieten van de nieuwe omgeving en van elkaar en ondertussen had Skyler een geweldige tijd bij mijn ouders. Ook het feit dat ik af en toe foto’s en filmpjes doorgestuurd kreeg hielp natuurlijk een beetje mee. Maar het is me alles meegevallen en het ging me een stuk beter af dan dat ik voor ogen had. Ik moest er immers heel erg aan wennen toen ik die ene dag alleen was. Maar dat was toch anders. Of je nu de hele dag alleen thuis bent of in New York bent met je vriend… Anyway: het was fijn, ik heb heerlijk geslapen, quality time gehad met Raymond en Skyler had de tijd van zijn leven bij opa en oma.

Oma hield iedere dag een dagboekje bij en het was eigenlijk de bedoeling om deze te publiceren. Maar wanneer hij gegeten, gepoept en geslapen heeft? Dat is natuurlijk niet heel interessant voor jullie. Skyler ging iedere dag op pad met oma, wandelde veel, ging naar de eendjes, de hond uitlaten, mee boodschappen doen, gek doen met opa, iedere avond in bad en zette daar ook ’s nachts lekker de boel op stelten. Skyler heeft oma lekker beziggehouden en daarom is het best handig dat oma nog geen 80 is, maar nog een vlotte vrouw van 50, haha. Het feit dat ze twee kilo is afgevallen zegt genoeg (sorry, mam!). Waar ik overdag gewoon moet werken waardoor Skyler zich vaak even zelf moet vermaken, had oma alle tijd om te spelen. En daar maakte hij maar al te graag gebruik van. Toen ze Skyler terug bracht gaf ze me een advies. De vrouw, die zelf niet zoveel met kinderdagverblijven heeft, overhandigde me Skyler met de boodschappen ‘hij moét naar een kinderdagverblijf. Echt.’ Lol. Hij is lekker energiek en heeft dat bij opa en oma ook goed weten te uiten.

Het dagboekje eindigde met een brief aan Skyler en die ontroerde me zo erg, dat ik deze wel heel graag wil delen. Een editie ‘Lieve Skyler’, dit keer van de hand van oma. En lieve opa en oma: dankjewel voor alles. Jullie zijn de beste opa en oma die Skyler zich maar kan wensen. Ik weet zeker dat hij een heerlijke tijd heeft gehad en laat hem met een gerust hart bij jullie achter.

‘Lieve Skyler

Je weekje logeren bij opa en oma zit er helaas alweer op. Wat hebben we een fijne en vooral drukke week gehad. Je bent een zeer ondernemend mannetje, grappig, vrolijk en goed aanwezig. De eerste nachten waren iets minder fijn. Oma wist soms niet wat ze met je aan moest. Troosten, lopen, lichtjes kijken. Opeens had ik het: je had honger! Je hebt gewoon iedere nacht honger. Zou dat ook thuis het antwoord zijn?

Halverwege de week waren we al aardig aan je ritme gewend en ging het gewoon super. We zijn dol op je en zullen je zeker gaan missen. Ook het lachen, het kwijlen op de grond, de poepluiers, elke avond badderen, het knuffelen in bed en je een koekje zien eten.

En ach, die gemiste nachtrust zijn we alweer vergeten. Je bent een dapper mannetje en je prachtige lach maakt alles weer goed. Dag lieffie, een hele dikke knuffel van ons.

Dan de vraag: zouden jullie het nog eens doen? Zeker weten.

Kus, oma’

IMG-20140826-WA0011

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 Reacties

 1. 2 september 2014 / 17:30

  Wat fijn dat het zo goed ging, en dat het jou ook meeviel 🙂

  Leuke foto’s weer!

 2. 2 september 2014 / 17:53

  Ahhhw wat een lief briefje van je moeder ♥

 3. Priscilla
  2 september 2014 / 18:51

  Ah wat lief zo’n briefje aan Skyler van Oma…
  Wij hebben er hier thuis 1 die tot na zijn 2 iedere nacht
  1 a 2x wakker werd van de honger… T is wat die bezige mannetjes!

  Fijn dat jullie er allemaal van genoten hebben.

 4. Lauren
  2 september 2014 / 18:52

  Wat een super (o)ma hebben jullie! Echt een hele mooie brief…

 5. Demi
  2 september 2014 / 19:01

  Emotionele muts ben ik. Je ouders zijn geweldig!

 6. 2 september 2014 / 19:06

  Wat fijn dat het goed gegaan is. Je bent daar ook veel te druk geweest om hem echt te missen en die kleine boef is zo te zien echt niks te kort gekomen. Eigenlijk wel fijn dat hij bij opa en oma in de nacht hetzelfde gedrag laat zien. Zo weet je wel dat het niet aan jullie, jullie huisje, zijn kamer of dergelijke ligt. Hopelijk is hij snel voldaan en slaapt hij s’nachts ook beter.

 7. 2 september 2014 / 19:30

  Wat een onwijs lieve foto’s en wat fijn dat hij het zo leuk heeft gehad bij opa en oma. Zo fijn dat je ouders zo van Skyler genieten en zo voor hem klaarstaan. Fijn dat je zelf ook zo kon genieten in New york! 🙂

 8. Renee
  2 september 2014 / 20:09

  Wat een ontzettende lieve en mooie brief. Skyler boft echt met zijn opa en oma, en jij met je ouders. Wát een lieve mensen. Die foto linksonder, wat wordt ie groot!

 9. Nadia
  2 september 2014 / 20:33

  Wat fijn dat het zo geslaagd was en dat het jullie ook meeviel. 🙂
  Ben wel benieuwd of dat het inderdaad is, dat hij ‘gewoon’ honger heeft! Zou dat de oplossing zijn…?

 10. Alida
  2 september 2014 / 20:34

  Wat fijn dat je zulke ontzettend lieve ouders hebt! Skyler heeft het volgens mij erg naar zijn zin gehad. Mijn zoontje van 8 mnd is nog niet uit logeren geweest, maar dat moet er binnen toch maar eens van komen zodat papa en ik weer eens lekker naar een hotelletje kunnen!

 11. 2 september 2014 / 20:51

  Wat een mooie brief en lieve foto’s. Je hebt superlieve ouders. Fijn dat je genoten hebt in New York!

 12. 3 september 2014 / 08:42

  Wat een lieve brief van je moeder! Wat fijn dat het allemaal goed is gegaan en jullie zelf ook een leuke tijd hebben gehad!

 13. 3 september 2014 / 08:51

  Heerlijk om te lezen dat jullie allemaal zo genoten hebben. Ik ga morgen naar New York, woohoo 🙂

 14. 3 september 2014 / 14:51

  Aaah wat leuk om te lezen! Je hebt zo’n leuke moeder. En een heerlijk knulletje als zoon natuurlijk.

Secured By miniOrange