(~215 B)
Uitbreiding Little Blond

Uitbreiding Little Blond

Blond Amsterdam: je houdt er van of je houdt er niet van. Ik ken mensen die de tekeningen tot op het bot haten en ik ken mensen die het complete servies plus alle extraatjes in huis hebben liggen. Feit blijft dat Femque van Geffen en Janneke Dröge al sinds 2001 succesvol zijn en dat hier voorlopig nog geen einde aan gaat komen. Vorig jaar vertelde ik jullie dat ze gingen uitbreiden met een kinderlijn, genaamd Little Blond. De collectie bestond uit kleding, dekentjes, pyjama’s en wat accessoires. En deze maand hebben ze nieuwe dingen toegevoegd!

Met de toevoeging van uitnodigingskaarten, fotoalbums en babyboeken maken ze de collectie meer uitgebreid en gaan ze een heuse concurrent worden van de boeken van Pauline Oud, die ook voorzien zijn van leuke illustraties. Eerste woorden, eerste tekeningen, echo’s of gewoon lieve woorden voor je kleintje; het kan allemaal geschreven worden. Terwijl Pauline Oud vooral boeken heeft die je tijdens de zwangerschap kunt invullen, zijn de boeken van Blond meer gericht op na de bevalling. Je baby is geboren en je wilt schrijven voor later. Little Blond heeft het ultieme album. Ook de uitnodigingen zien er erg schattig uit en zijn herkenbaar door de tekeningen. Samen met de bijpassende enveloppen stuur jij superleuke post naar aanleiding van een feest voor jouw kindje.

De tekeningen zijn niet zoals we gewend zijn van Blond met de vrolijke poppetjes, maar wél die we gewend zijn van hun babykleding en -accessoires. We zien nog steeds de welbekende olifantjes en circusdieren. De illustraties met de olifant zijn favoriet, alhoewel dat toch meer geschikt is voor een meisje. Moet ik me toch even inhouden met de uitnodigingskaarten voor Skylers eerste verjaardag…

De kaarten zijn 6,95 per 8, het fotoalbum kost 6,95 voor de kleine en 16,95 voor het grote exemplaar, voor het babyboek moet 16,95 betaald worden en de vulling daarvan kost 4,95. Zeer geschikt als cadeautje! De producten zijn te koop bij onder andere de Bijenkorf en via de online shop.

3b67f0677
7ee893b76
8d5f3c6c6
34d8d1413c8bde9324

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 3 september 2014 / 16:34

  Ik ben hier heel blij mee want ik ben dol op Blond Amsterdam, ik heb niet een hele collectie maar toch wel een heleboel serviesgoed en wat leuke textiel producten. Ik ben benieuwd naar de nieuwe little blond producten

 2. Ingrid
  3 september 2014 / 17:49

  Ik houd er van!

 3. JoJo
  7 september 2014 / 10:37

  Pauline Oud heeft een hele collectie…ook voor na de bevalling, boeken tot 4 jaar zelfs !

Secured By miniOrange