(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Shoplog: kleding voor de jongens van Prénatal & Hema

Shoplog: kleding voor de jongens van Prénatal & Hema

Tsjah, als de nieuwe collectie van Sweet Petit online komt kan ik niet anders dan snel in de auto springen om een bezoekje te brengen aan Prénatal. Ik liep langs de rekken en binnen no time had ik mijn handen weer vol met leuke items. Uit de nieuwe collectie van Sweet Petit, een sale-item uit de vorige collectie van Sweet Petit en iets uit de nieuwe collectie van Prénatal zelf. Naast de Prénatal heeft ook Hema een ontzettend leuke nieuwe collectie en behalve een super lief rompertje voor de baby van Anke, nam ik ook nog eens wat leuke dingen voor Skyler en Maddox mee. De sweater van Skyler is ook wel toepasselijk voor mij, jammer dat ze hem niet in volwassen maten hebben, haha.

In Aalsmeer zit ook een heel leuke kinderkledingzaak, Teddy’s. Hier verkopen ze onder andere Z8, Tumble ’n Dry en Vingino dus je begrijpt wel dat dat gevaarlijk terrein voor me is. Tenzij er flinke kortingen zijn, dan kom ik er maar al te graag. Ze begonnen met de 50%-sale ronde en binnen no time had ik vier leuke items in mijn handen. Al met al ben ik weer goed geslaagd. Kan best, met twee kinderen die midden in een groeispurt zitten. Skyler heeft ruim een jaar op 116 gezeten, maar gaat inmiddels naar 122-128. Eigenlijk slaat ‘ie 122 over en kopen we direct 128. Maddox zit nog eventjes op maat 92, maar van sommige items kies ik 98. Vooral sweaters mogen best een beetje ruim zitten, ook omdat hij vaak wat strakkere broeken en leggings aan heeft.

Nou, ik ga het jullie laten zien. Kijk mee! En omdat er de vorige keer naar prijzen en meer verkoopinformatie werd gevraagd, heb ik voor nu de links en prijzen bijgevoegd, voor zover ik die nog kon vinden.

Ik ga beginnen met de Prénatal-buit. Deze broek is uit de vorige collectie van Sweet Petit en hing in het sale-rek. Kostte me nu nog 12.50. Online kan ik hem alleen voor baby’s nog vinden.

Deze schreeuwde Maddox’ naam. Uit de nieuwe collectie van Sweet Petit. Kost 22,99.

Dit shirt vond ik zo’n mooie kleur hebben. Ik vind dat (oud)roze prima voor jongens kan (de kleur komt niet helemaal goed over en zie je hier iets beter, maar in het echt is ‘ie weer iets lichter en ligt de kleur tussen beide foto’s in), ook al wordt Maddox soms voor meisje aan gezien. Snap ik niks van en doe ik ook lekker niks mee. Ik vind de combinatie met de truinbroek namelijk waanzinnig. Dit shirt kost 14,99.

Zo dus! Vind dit fantastisch.

Ze hadden in de vorige collectie al zo’n fijn, stretchy rib stofje waar ik de legging en het shirt van kocht voor Maddox. In deze collectie zit weer een shirt en deze nam ik dan ook mee. Streepjes! Echt een aanrader als je een smal kind hebt. Dit zit mooi aangesloten en dat vind ik een leuke afwisseling met alle wijdere sweaters. Deze kost 12,99.

Zo dus!

Uit de eigen collectie van Prénatal koos ik dit superleuke denim bloesje. Iets te groot, maar daarom juist extra leuk op zijn iets strakkere broeken. Deze is 19,99. Ik vind dit zowel open als dicht erg leuk en stoer staan.

Ga ik nu verder met de buit van Hema. Allereerst kocht ik deze sweater voor Maddox. Gewoon, omdat ik het zo schattig vind. Deze kost 12 euro en kocht ik een maatje groter in 98.

Dit pak, love it! Heerlijk opgerold in de zomer of nu met een goede sweater eronder, bijvoorbeeld die met walvissen die ik hieronder ergens laat zien. Leuk ding! 18 euro is deze.

Voor Skyler nam ik deze sweater mee, omdat het typisch Skyler (en mij) is, haha. De kleur is iets donkerder in het echt en voor een prijs van 10 euro kon ik hem niet laten hangen. Sowieso hebben ze nu een leuke (space)collectie voor de oudere jongens. Deze sweater zie ik er nog niet tussen staan, maar denk dat dat nog komt.

Dan ga ik door met de buit van Teddy’s. Als je mijn plog hebt gezien heb je dit al voorbij zien komen, maar wilde het toch meenemen in deze shoplog. Allereerst kocht ik deze sweater van Name-It in maat 92 voor Maddox. Voor de helft, dus nog maar 11 euro. Teddy’s heeft geen webshop en op de site van Name It kan ik hem helaas niet vinden.

Omdat ik de print zo leuk vond, nam ik ook deze mee. Een maatje groter en in het grijs, met de print in kleur. Vind het zo leuk! Ook van Name It, dus. Ook voor 11 euro.

Skyler heeft voornamelijk sweaters en omdat ‘ie het soms best warm heeft in de klas wilde ik wat longsleeves kopen. Ik nam er twee mee bij Teddy’s, allereerst deze van Name It. Het is deze, maar ik kocht hem met 50% korting.

Hier heb ik geen duidelijke foto van omdat ‘ie in de was ligt, maar deze basic lobgsleeve van Vingino ging ook mee naar huis. Met 50% korting nu voor 10 euro. Ook online bij Vingino te vinden.

Ik wist dat ik nog wat op de foto miste en ik heb nog twee items zonder goede foto. Allereerst deze jeans, een favoriet voor Maddox. Heb hem al in 92 en heb hem gelijk in 98 gekocht toen ik hem zag hangen. Heerlijke stof, super strak, heel erg leuk! Hij is nu wat moeilijk verkrijgbaar omdat ‘ie in de sale is, maar het loont om even goed te zoeken. Online is ‘ie al weg.

Sluit ik af met deze sweater van Hema. Maddox heeft hem al veel aan (nu ook naar school, vandaar de slechte telefoonfoto toen ik alles naar mijn moeder stuurde haha) en het staat hem gewoon heel leuk. Mooie kleur, leuke print. Online kan ik deze ook niet meer vinden, maar in de winkels moet ‘ie nog wel hangen. Aanrader!

 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Comments

 1. 30 januari 2020 / 11:15

  De trui met de wilde dieren en die met de walvissen vind ik echt te leuk, die had ik ook zo voor mijn zoon kunnen kopen.

 2. Angela
  30 januari 2020 / 13:58

  Zo jammer van die biker jeans vd Hema. Die zit zo goed inderdaad. Maar nergens meer te vinden.

 3. Eline
  30 januari 2020 / 14:37

  Die grijze van name it heb ik ook nog geshopt in de solden voor onze zoon.

 4. 31 januari 2020 / 21:20

  Toevallig spotte ik net de tuinbroek van Prenatal, die moet ik ook hebben <3 zo leuk! Net als dat gestreepte rib shirt, binnenkort maar even bezoekje aan prenatal brengen!