(~215 B)
PLOG: interview, huisarts & rapportgesprekken

PLOG: interview, huisarts & rapportgesprekken

Het leek me wel weer eens leuk om te ploggen; een fotodagboek van een dag bij te houden. Het werd de donderdag. Ik zou twee interviews hebben en ’s middags naar rapportgesprekken gaan. Het werd iets anders. Zo viel er een interview uit, mocht ik wat later beginnen en kwam er een ritje naar de huisarts bij. Al met al een volle dag, vol met werk en het gezin!

Kijk mee.

Het was de bedoeling dat ik al eerder foto’s zou maken. Maar de wekker ging om 07.00 uur en toen ben ik non stop bezig geweest.

De eerste foto is dus onderweg naar school. Skyler is al op de fiets weg en Maddox mag van zichzelf niet op de lijnen staan, haha.

Ik heb om 10.00 uur mijn eerste afspraak en en hoef niet eerst naar kantoor. Fijn, want dat geeft me de ruimte om even boven alles schoon te maken.

Ik zou toch zweren dat deze jurk langer was. Zal-ie iets gekrompen zijn in de was? Anyway: ik heb deze laarsjes van Isabel Marant helemaal herontdekt. Jurkje en gilet heb ik beiden via Omoda mogen bestellen.

Ik ga even wat eerder zodat ik een koffie kan drinken. En ik werk gelijk mijn agenda even bij. En zie je, zelfs de mouwen zijn korter van deze jurk, haha. Beetje een fail, want loop er de hele dag aan te trekken omdat ik hem nu te kort vind.

Het is 10.00 uur dus tijd voor mijn afspraak. Eerst maakt de fotograaf even foto’s en daarna ga ik aan de slag met het gesprek.

Op weg naar de auto kom ik langs de sapjesbar en ik kan wel wat vitaminen gebruiken.

Op kantoor! Ik overleg even met mijn collega wat ik gemist heb, check de site, de mailbox en ga aan de slag met mijn interview.

Nog even goed mijn outfit. Kan op zich nog wel de jurk, maar voel me er minder prettig in. De jurk beïnvloedt mijn hele dag, lol.

Lunchen met mijn collega’s. Ik ga voor de paprikasoep.

Ik zou een tweede interview hebben maar die wordt last minute afgezegd. Ik kan door met mijn interview van vanmorgen en deze gelijk afronden vandaag,. Ik stuur hem ter akkoord naar de klant en om 14.00 uur log ik uit. Iets eerder dan normaal maar ik heb onderweg naar kantoor de huisarts gebeld omdat het niet zo best gaat met mijn longen. Toch even een check.

There we are. Het is inderdaad niet zo heel goed en ik heb weer een kuur prednison in the pocket en de boodschap ‘wel een beetje rustig aan doen!’

Om 14.58 uur kom ik hijgend het schoolplein op, haha. Hoe bedoel je, rustig aan doen? Net op tijd voor de jongens. Maddox springt in de auto en..

Skyler fietst naar huis.

Ik laat de jongens even samen 20 minuten alleen thuis want het is tijd voor de 10 minuten-gesprekken. Beide jongens doen het onwijs goed en met een tevreden gevoel ga ik weer terug naar huis. Raymond zit een dag in Rotterdam dus die kan er helaas niet bij zijn.

Uit die jurk!

Op donderdag is het altijd rommelig met eten. Ik zet de jongens aan een pizza en maak zelf vast een begin met dit.

Het is inmiddels 17.30 uur en Skylers basketbaltraining begint.

Thuis maak ik het eten af. Ik vind het recept mwah.

Maddox geniet ondertussen van een ijsje.

Normaal haalt Raymond Skyler altijd op maar het is een drama op de weg. Maddox en ik gaan naar de sporthal om nog even te kijken en Skyler op te halen.

Om 19.15 uur zijn we eindelijk thuis en is het klaar voor deze draak om naar bed te gaan. Wassen, tanden poetsen, plassen, pyjama, medicijnen, boekje!

Inmiddels is dit de situatie. Raymond is thuis en kijkt voetbal, Skyler ligt nog even bij me nadat-ie zijn huiswerk heeft gemaakt en ik zet dit fotodagboek vast in elkaar.

En zoals altijd komt inspiratie zomaar ineens op. Daar maak ik altijd graag gebruik van. Terwijl Raymond Skyler naar bed brengt, schrijf ik drie blogs.

Inmiddels is het 21.30 uur. Time flies als ik midden in de verhalen zit, haha. Raymond gaat even stofzuigen, ik ruim de keuken op en dan is het toch echt bedtijd. Nog even lezen en dan slapen. Tot een volgende keer X

Delen:
Secured By miniOrange