(~215 B)
DIARY: Valentijnsdag, longproblemen & datenight in Haarlem

DIARY: Valentijnsdag, longproblemen & datenight in Haarlem

Goedemorgen! Na een heerlijk weekend is het weer maandag. Maar voordat we de week goed en wel starten, laat ik je nog graag zien wat we afgelopen week allemaal gedaan hebben. Ik was lekker aan het werk, werd verrast met Valentijnsdag, moest helaas weer even naar de huisarts vanwege longproblemen en bracht de zaterdagavond door met Raymond in Haarlem voor een etentje bij de Mexicaan en een theatershow van Waylon. Zo zie ik mijn weekenden wel graag, haha.

Kijk mee!

Maandag

Goedemorgen! Het is weer tijd om naar school te gaan.

En ik ben weer op kantoor tot de jongens uit school komen.

Kickboksen!

Op de terugweg rij ik even langs Anke.

School, kickboksen, op de trampoline bij Anke. Maar hij is nog niet verzadigd en gaat thuis gelijk spelen.

Einde van de dag toch een rustmoment.

Voor mij ook want ik stort helemaal in. Mijn longen doen al een tijdje moeilijk maar nu krijg ik er koorts bij. Voor mij een red flag.

Dinsdag

Na een vreselijke nacht met koorts en rillen, voel ik me ’s ochtends toch best aardig. Ik voel me goed genoeg om naar mijn werk te gaan en heb er ook gewoon zin in.

We lunchen met zijn drietjes buiten de deur. Altijd leuk. Ik had een tuna melt maar vergeet te laat een foto te maken. Voelt toch wat gek om een foto van mijn eten te maken als mijn werkgevers naast me zitten, haha.

Ik werk tot 17.00 uur, ga naar huis voor Skyler en daarna nog even langs de supermarkt.

Om 18.00 uur haal ik Maddox op, maar het is nog steeds niet laat genoeg. ‘Ik ben nog druk!’

Op kantoor vertelde ik dat we dit jaar 20 jaar samen zijn en dat we eigenlijk nooit aan Valentijnsdag doen. Staat-ie deze avond met rozen voor mijn neus. Haha. Enorm lief. Ben er de hele week al zo gelukkig van.

Nog even samen knuffelen en een filmpje kijken.

Woensdag

Woensdag is mijn vrije dag, maar vandaag even niet. Ik ga all black met mijn gekleurde Nikes naar een afspraak.

Hallo Amstelveen!

Ik zit op kantoor bij iemand om websiteteksten te schrijven. Dit is vanuit AmstelveenZ geregeld, dus geen freelance opdracht of iets dergelijks.

Om 12.15 uur sta ik weer op het schoolplein om de jongens op te halen en ik heb maar een vereiste voor deze middag: we blijven thuis en jullie beslissen lekker zelf wat jullie willen doen. Geen vriendjes, geen afspraken.

We hebben een heerlijke middag zo met zijn drieën.

Married at First Sight. Uiteraard.

Donderdag

Van donderdag heb ik al een blog gedeeld, maar ik wilde de samenvatting ook in dit dagboek delen. Ik heb om 10.00 uur een interview en ga wat later van huis. Ik heb dus ’s ochtends even de tijd om schoon te maken.

Vroeg voor de afspraak dus even koffie drinken en mijn planning bijwerken. Geen straf.

Net voor tienen loop ik naar mijn interview.

Eenmaal op kantoor werk ik alles uit.

Ik ga iets eerder weg van kantoor zodat ik nog even langs de huisarts kan voordat de jongens uit school komen. De koorts is nog steeds ’s nachts aanwezig en de longen doen moeilijk. De huisarts bevestigt mijn vermoeden en ik krijg prednison mee. Hopelijk is dat genoeg.

Na schooltijd zijn de 10 minuten-gesprekken van de jongens. Zo trots op ze!

Basketbal!

Schermenavond.

Vrijdag

Vrijdag met de mutti! Koffie drinken bij het Tuinhuis.

En even prullaria kijken bij de kringloop. Mijn moeder heeft hier eens een fantastisch vaasje gekocht voor mij voor op mijn bureau dus zo nu en dan stappen we even binnen om te speuren, haha.

Ik werk ook nog een beetje. Ik werk freelance nog voor de verloskundigen en ben dol op de zwangerschaps- en geboortewereld waar ik me nog in mag bevinden.

Mijn moeder gaat met Maddox weer zaadjes planten, lol.

We hebben een rustige middag; Skyler is de hort op met een vriendje en Maddox heeft een partijtje. Times are changing. De jongens krijgen het druk en wij zitten thuis op ze te wachten, haha.

Zaterdag

Zaterdag houden we ons rustig want ik moet genoeg energie hebben voor vanavond. De jongens spelen samen een spel en gaan ook nog lekker naar buiten. Raymond is sporten.

Ik lees een boek en ruim wat op in huis.

Maddox en Raymond gaan even op pad samen en komen terug met vis. Altijd lekker!

Ik verruil mijn kloffie voor een jurk.

Ik gooi ook mijn haar nog even los. Heb ik nooit (meer). Ik zou twee weken geleden naar de kapper gaan (Mika), maar hij is helaas uit de roulatie vanwege een blessure. Omdat hij lange wachtlijsten heeft, moet ik voor nu maar even op zoek naar iets anders. Maar wat dan?

Mijn ouders komen oppassen en Raymond en ik gaan naar Haarlem. We hebben nog even voor onze reservering en ik zie de Fabienne Chapot winkel. Dit truitje pas ik even over mijn jurk. Ik vertrouw erop dat-ie op een jeans goed staat. En ja, mijn haar zit alweer vast, haha.

Raymond en ik eten bij Popo omdat Raymond dol is op Mexicaans eten. Dit valt echter een beetje tegen. Heel erg zout en gewoon een beetje mwah.

Zoete aardappel is wel heel lekker, haha.

Wat is Haarlem toch altijd heerlijk. We wonen zo dichtbij en toch komen we er nooit. Zonde wel. Moet maar even verandering in komen.

Hier komen we voor!

Tijd voor een avondje Gewoon Willem.

De Waylon-haters mogen even achterin de zaal plaatsnemen en snel doorscrollen. Ik ben dol op deze man. Al ruim 10 jaar. Ik probeer elke theatershow wel een of twee keer te zien, en soms ook met Raymond. De eerste keer bezocht ik deze show met Anke in Zaandam; vandaag in Haarlem met Raymond. Zo fijn. Ik ga hem in maart weer zien in Ziggodome en in juni met Anke bij een kampvuurconcert. Nu al zin in!

Zondag

De jongens hadden een fijne avond met opa en oma bij McDonalds en zondag worden we rustig wakker. Maddox slaapt ook nog even een uurtje bij ons dus dat is fijn na zo’n kort nachtje.

Ik sleep mezelf naar de supermarkt.

We zijn lekker aan het rommelen thuis. Raymond gaat nog planten kopen en ik schrijf wat blogs vooruit.

’s Middags doen we ‘even een koffie’ bij Anke op de bank terwijl de kids samen spelen.

Maar uiteindelijk zitten we wel lekker, haha. What else is new.

Terwijl ik met deze jongens naar de snackbar ga om patat te halen…

Rijden de mannen naar Pasta Vino voor wat bordjes pasta.

Het is inmiddels zondagavond, ik zit gedoucht en wel op de bank en we zijn klaar voor een nieuwe week. Raymond en ik duiken nog even in de zomervakanties én we zetten een potentiële eerste gastenlijst in elkaar voor de bruiloft. Ja ja jongens, ik denk dat het toch echt gaat gebeuren dit jaar…

Delen:
Secured By miniOrange