Mom & kids week in outfits #1

Mom & kids week in outfits #1

Af en toe deel ik mijn eigen outfits maar wat ik in het verleden ook vaak heb gedaan, is Skylers combinaties delen. Vandaag wil ik die twee samenvoegen en jullie laten zien wat ik, maar óók wat Skyler en Maddox afgelopen dagen aan hebben gehad. Maddox begint net te lopen en wil dan ook niks anders. Het was dan ook even een uitdaging om hem op de foto te zetten maar gelukkig is dat goed gegaan. Skyler vond het maar al te leuk en wilde ook graag mee poseren. Hij begon allemaal houdingen aan te nemen, haha.

De foto’s zijn van afgelopen week, toen het een paar dagen heel erg warm was en het daarna ietsje minder werd. Ook wel weer fijn voor de afwisseling. Ik weet niet meer van welke dag iets is en heb niet iedere dag een foto gemaakt óf een kind wilde niet, dus ik ga het gewoon per persoon laten zien in willekeurige volgorde. Kijk mee!

Maddox

IMG_1152

Ik begin met de kleinste uit de familie. Dit blije ei, haha. Maddox draagt hier een shirtje van H&M Exclusive (mooi aangesloten, in een 2-pack te koop met geel) en een shortje, ook van H&M.

IMG_1211

Op deze foto draagt Maddox een legging van H&M. Een beetje groter zodat het een gewoon broekje is. Daarboven een shirtje van Tumble ’n Dry.

IMG_1260

Lekker zomers! Maddox draagt hier een shirt van Hema en een shortje van H&M.

IMG_1306

Op deze dag was het wel wat warm maar we gingen ’s ochtends even fietsen. Maddox droeg een legging van Hema en een shirtje van Tumble ’n Dry. In de middag liep hij lekker in zijn romper.

IMG_1359

Maddox draagt hier een broek van Tumble ’n Dry en een shirt van H&M.

Skyler

IMG_1141

Gaan we verder met deze schat! De laatste tijd wil hij dat ik van alles een foto maak, haha. Dit poseren vond hij dus heel erg leuk. Hier draagt hij een shirt van H&M Logg van vorig jaar en een short van Mango, ook van vorig jaar.

IMG_1259

Op deze foto draagt Skyler een short van Next Direct en een shirtje van H&M. Ik vind blauw altijd zo leuk. In combinatie met strepen helemaal.

IMG_1307

Hetzelfde broekje van Next Direct, maar dan gecombineerd met zijn favoriete T-shirt; eentje van Lego dat kan veranderen. Echt een hype op school en je bent helemaal cool als je er ook zo eentje hebt. Als je de pailletten naar boven veegt heb je een rood poppetje.

IMG_1340

En toen was het opeens een stuk frisser buiten. Skyler draagt hier een jeans van Tumble ’n Dry en een shirtje van H&M.

Shirley

IMG_1102

En daar zijn mijn foto’s, haha. Hier draag ik een jeans van Selected Femme, top van H&M, schoenen van Maje en een tas van Mulberry. Deze tas pak ik altijd gelijk als het zonnig is. Zo fijn!

IMG_1203

Mijn moeder heeft de perfecte spiegel boven om foto’s in te maken. Ik droeg hier een jurk van H&M en schoenen van Superga. Deze jurk scoorde ik voor 13 euro en is een absolute favoriet van me. Ga ik nog heel vaak aantrekken!

IMG_1216

Deze jurk hebben jullie al gezien maar ja, ik droeg het die dag! Hij is van Hema en ik combineerde hem met espadrilles van Kenzo.

IMG_1287

Een jurkje van Esprit. Echt zo’n heerlijk ding dat je snel aan doet en waarbij je er altijd fleurig uit ziet. De schoenen zijn van Kenzo.

IMG_1324

Op deze foto draag ik een heel oude jurk van COS met daaronder weer mijn Superga’s. Deze gympen draag ik vaak in de lente en zomer en ze geven me onder jurkjes echt net wat extra lengte. Vind ik leuk staan!

IMG_1336

Jeans van Selected Femme, shirt van H&M en schoenen van Isabel Marant.

IMG_1368

Sluit ik af met deze combinatie, echt wel een van mijn favorieten omdat ik dol ben op de blouse en helemaal in combinatie met het petje en mijn gympen. De jeans is weer van Selected Femme, de blouse van Costes, schoenen van Isabel Marant en petje van Maison Scotch.

Dat was hem voor nu. Tot een volgende keer!

Share:

4 Reacties

 1. Ingrid
  15 mei 2018 / 09:42

  Mijn absolute favoriet is je Esprit jurkje, lekker vrolijk! X

 2. 15 mei 2018 / 09:57

  love love love it!!! en ik vind streepjes en tijgerprintje het je het leukste staan mop 😀
  de boys zien er altijd tip top uit!!!

 3. 15 mei 2018 / 15:55

  De jurkjes staan je goed!

  Ook de kleding van de jongens is weer vrolijk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.