Plog: werken & vakantie-inkopen doen (mini shoplog)

Plog: werken & vakantie-inkopen doen (mini shoplog)

Goedemorgen! Ik was gisteren onderweg naar huis van het kinderdagverblijf van Maddox en ik had al leuke foto’s gemaakt, plús ik had nog wat leuke dingen in het vooruitzicht. Dat is leuk om te ploggen! Na de meivakantie en ziekenboeg had ik eindelijk weer een dagje bijna helemaal kindvrij en voor mezelf, dus tijd om die even fijn in te vullen.

Ik begon de dag op de crèche voor Maddox’ eerste ‘tien minuten-gesprek’, we kregen eindelijk na 2.5 jaar een nieuwe voordeur, ik ging naar Amstelveen voor wat vakantie-inkopen die een klein beetje uit de hand liepen met dingen die ik totaal niet nodig had (= een shoplogje!) en was ’s middags met de jongens. Kijk maar mee!

IMG_1447

Het is dinsdag en dat betekent tijd voor school voor beide jongens. Skyler heeft een beetje moeite opeens met eten op de overblijf maar als ik voorstel om samen zijn trommeltje te maken, is hij helemaal blij. Doen we dus even! Rijstwafeltjes, crackers, we komen er wel, haha. Hij wil opeens geen brood vandaag dus moeten we wat anders verzinnen. Het worden twee waldkorn crackers met appelstroop en nog rijstwafels met smeerkaas (zijn favoriet). Ik vind het allemaal prima, als er maar gegeten wordt.

IMG_1448

Nadat ik Skyler heb afgezet rij ik door naar het kinderdagverblijf voor Maddox. Gisteren bleef hij nog ziek thuis maar vandaag is hij goed opgeknapt. Bij CompaNanny word ik zo verwelkomt en ik vind dit zó leuk. Ik post direct een foto op Instagram en die doet het heel erg goed. Jullie zijn allemaal net zo onder de indruk als ik. Het zijn de kleine dingen die het doen maar dit gebaar vond ik echt mega tof en maakte het begin van de dag heel erg prettig. Dat roze koeken ook nog mijn lievelings zijn, maakt het alleen maar beter.

IMG_1452

Ik breng Maddox naar de groep en hij mag altijd direct aan tafel voor fruit omdat we rond 09:00 uur binnenkomen. Ik heb vervolgens een ‘tien minuten-gesprek’ met een van de nannies. Grapje natuurlijk, maar we babbelen even over zijn voortgang en hoe hij het allemaal doet. Wist ik allang want ik vind het maar al te leuk om even na te kletsen als ik Maddox iedere keer ophaal.

IMG_1453

Op naar huis! Met het album van Waylon aan. Ik ben officieel verslaafd.

IMG_1454

Thuis ga ik aan het werk. Ik ben in principe klaar met mijn planning maar zoals altijd kan ik het niet laten om wat te schuiven en hier en daar een tweede artikel in te plannen. Jullie kunnen een hoop leuks verwachten als ik weg ben.

IMG_1455

Al sinds we hier wonen hebben we een voordeur die er verschrikkelijk uitzag. De hele voorplaat liet los en het was een struggle om dit allemaal netjes rond te krijgen met de vorige bewoner. Na 2.5 jaar (kuch) is het gelukt en nu hebben we een nieuwe. Woehoe! Ziet er direct veel beter uit.

IMG_1456

Ik wilde buiten de deur werken maar vanwege de voordeur moest ik thuis blijven. Echter zijn ze een uur eerder én zijn ze ook nog eens op tijd klaar. Als ze om 11:00 uur al weg zijn, besluit ik mijn computer uit te zetten en eventjes tijd voor mezelf in te lassen. Had ik erg veel behoefte aan. Ik ga naar Amstelveen en begin met een croissantje en koffie bij Le Pain. Ik ga daar eigenlijk alleen naartoe als ik echt snak naar die croissant. Het duurt soms eeuwen voordat je eindelijk eens geholpen wordt en vind dat steeds vervelender worden.

IMG_1459

Vervolgens ga ik langs wat winkels. Ik moet bij de Etos wat dingen hebben voor mee op vakantie (ben ik de enige die een hele medicijnvoorraad aanschaft inclusief teveel zonnebrandcrème, shampoo en scheermesjes?) en Raymond kwam tot de conclusie dat ‘ie nog een zwembroek en korte broek kan gebruiken. Laat dat maar aan mij over! Ik shop uiteindelijk twee shorts bij WE, twee zwembroeken bij Hema (hé, tweede halve prijs!) en voor mezelf shop ik dingen die ik eigenlijk niet nodig heb. Maar ach, soms is het even lekker!

IMG_1460

Ik ga ook even naar het centrum van Aalsmeer want ik wil nog een uv-shirt voor Skyler en zwembandjes voor Maddox, die kan ik in Amstelveen niet vinden. Conclusie: allebei nergens te vinden, ook niet in Aalsmeer. De shirts zijn overal uitverkocht en de bandjes die ze nog verkopen zijn voor kinderen vanaf 3 jaar. Zelfs bij de watersportwinkel in de haven is niks. Ik belde mijn moeder even zodat zij kan kijken en anders haal ik het daar in Turkije wel. Ik ben een beetje laat met alles, haha. Totaal nog geen vakantie-gevoel.

IMG_1462

15:30 uur! Tijd om Skyler van school te halen.

IMG_1470

IJsje na schooltijd is altijd een goed idee als het zo warm is.

IMG_1471

En spelen met water natuurlijk ook! Ik vul het badje en de watertafel zodat Skyler lekker kan spelen.

IMG_1473

Oké, ik vul deze plog met een mini-shoplog! Ik kocht deze bikini bij de Bijenkorf, hij is van Cyell. Ik trok hem aan, hij zat me als gegoten en ik voelde me er heel erg mooi in. Dan moet je het gewoon kopen want dat gevoel is zeldzaam met zwemkleding, al zeg ik het zelf. Veel te duur, maar ook veel te mooi. In the pocket.

IMG_1474

Ik kocht deze hoodie van Levi’s. Heerlijk voor frisse zomeravonden, op de bank en tsjah, gewoon voor altijd. Lol.

IMG_1475

Ik heb werkelijk een hekel aan korte broeken kopen omdat ze altijd te strak zitten bij mijn benen en als ik dan een maat groter pak, krijg ik er zo’n Pampers-kont in, haha. Deze van WE zat me echt perfect. En daar word ik dus gelukkig van en dat betekent: inpakken en meenemen.

IMG_1476

Hier heb ik maar één verklaring voor: streepjes.

IMG_1477

Ik krijg bevestiging dat we van de zomer tóch nog een weekje weggaan, met Canvas. We gaan naar Frankrijk en het wordt deze camping. Heerlijk zo’n break! Ik vertel uiteraard later meer aangezien we op uitnodiging gaan.

IMG_1478

’s Middags werk ik een klein beetje en zet ik vast een deel van deze plog klaar.

IMG_1479

’s Middags in Aalsmeer ben ik de postbus vergeten te checken en ik moet er echt dringend naartoe. Er ligt namelijk een pakketje van Coolblue met daarin een kabeltje voor mijn laptop. Kan ik mijn dagboeken op vakantie ook online zetten. Dus dat haal ik even op. Hoeven jullie de diary niet te missen!

IMG_1480

Het is inmiddels 17:00 uur dus we halen Maddox op.

IMG_1481

Skyler rent direct naar de fruitschaal; hij wil altijd een appel pakken.

IMG_1484

Eenmaal thuis gaan de jongens samen buiten spelen.

IMG_1487

Daarna is het tijd voor Maddox om te eten. Zoals eerder verteld eet hij thuis een broodje omdat hij ’s middags warm eet op de crèche. De boterham met rozenbotteljam valt goed in de smaak. Heerlijk, want door die buikgriep is hij weer flink afgevallen.

IMG_1488

Wij eten dit. Ik ben dol op die verspakketten van de AH. Simpel, alles bij de hand, lekker en qua voedingswaardes heel erg oké. Mijn favoriet is de zoete aardappelsoep maar deze is ook heerlijk. No spon.

IMG_1490

Maddox lijkt nog wel iets te willen dus hij eet een knijpfruit als toetje.

IMG_1493

Even chill en knuffelen.

IMG_1495

Shit, de wasmachine is al even klaar en ben het vergeten op te hangen. Raymond is er nog niet dus ik neem de jongens mee naar boven. Kunnen zij spelen en ik de was ophangen.

IMG_1496

Om 19:00 uur is het bedtijd voor Maddox.

IMG_1498

En om 19:30 uur ligt Skyler er ook in.

IMG_1499

Ik duik even op de bank om wat televisie te kijken en zit ondertussen op mijn telefoon te scrollen door Instagram en Facebook.

IMG_1500

Hehe, daar is Raymond! Hij maakt enorm lange dagen vanwege zijn trip vorige week en de aankomende vakantie. Werk moet toch af! Hij is met een vriend die op het huis let en het aquarium ook doet als wij weg zijn. Moet ook gebeuren.

’s Avonds gebeurt er vrij weinig nog. Ik kijk wat televisie, loop een paar keer naar de jongens omdat ze wat onrustig zijn en maak deze plog af. Momenteel is het 22:45 uur en ga ik er een eind aan breien. Tijd voor bed!

Tot een volgende keer X

Share:

7 Reacties

 1. Deborah
  16 mei 2018 / 07:11

  Prachtige bikini! En ook ik ben dol op streepjes dus begrijp je helemaal fijne vakantie alvast.

 2. Bianca
  16 mei 2018 / 08:29

  Wauw mooie bikini zeg! En liefde voor de Levi’s trui!! Bijna op vakantie, heerlijk! Even bijtanken voor jullie.

 3. Ingrid
  16 mei 2018 / 09:06

  Wooow mooie bikini Shir! Shinen op het strand! X

 4. 16 mei 2018 / 09:33

  wat een leuke fotos weer meis en hoe gaaf is je bikini 😀 echt heel gaaf!! nog even en dan lekker genieten mop :d

 5. Laury
  16 mei 2018 / 10:06

  Leuke plog en super toffe bikini! Hier gaat ook altijd een koffer vol met zonnebrand etc. mee hoor 😉

 6. Monique
  16 mei 2018 / 10:46

  Heb je al naar een puddle jumper gekeken? Die zijn zo fijn en veilig!
  En als jij zo’n bikini aan kan en die short.. Dan ben je helemaal niet te dik, want ik kan zo’n short echt niet aan!

 7. Jessica
  16 mei 2018 / 17:41

  Heel mooie bikini !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.