(~215 B)
DIARY: virus door het huis & to do’s afvinken in het weekend

DIARY: virus door het huis & to do’s afvinken in het weekend

Maandagochtend werd ik wakker na een hele nacht op het toilet. Ik dacht eerst dat het kwam omdat ik de zondag ervoor, tijdens het vrijgezellenfeestje, super veel gegeten had en dat dat niet zo lekker gevallen was. Uiteindelijk werd Maddox na mij ziek, voelde Raymond zich vrijdag niet lekker en eindigde Skyler zaterdag. Het virus was kort maar krachtig, maar het bracht wel de hele planning in de war. Toch hebben we ook wat leuke dingen gedaan, waaronder veel to do’s voor de bruiloft afgevinkt.

Kijk mee naar onze week!

Maandag

Zoals ik al zei: ik dacht dat ik iets verkeerds had gegeten. Ik voelde me goed genoeg om te gaan werken. Kop thee en aan de slag. Achteraf was dat niet zo slim, want ik ben de hele week een beetje wankel geweest.

Ik heb een interview in het ziekenhuis.

’s Middags ga ik met Maddox naar kickboksen.

Maddox is weer in de teken- en knutselfase beland.

Ik heb de foto even gecropt in verband met persoonlijke informatie maar hoera, Skyler heeft een eerste typediploma!

Vroeg naar bed.

Dinsdag

Mijn collega is jarig en ik hoorde dat dat nooit op kantoor gevierd is omdat hij altijd op vakantie is. Nu niet, dus daar maak ik gebruik van, haha. Ik hou van verjaardagen en cadeautjes uitzoeken en geven, dus dit was hartstikke leuk om te doen.

Rondje door het Oude Dorp. Ik ben verliefd op dit huisje en zie dat-ie opeens te koop is. Helaas ook al verkocht, lol.

De jarige collega neemt ons mee uit lunchen naar Gusto. In verband met mijn maag sla ik de pizza even over en neem ik een broodje. Ook lekker! Ik kom snel eens terug met mijn jongens om hier een pizza te eten. De rest van de dag ben ik gewoon op kantoor aan het werk en ’s middags haal ik Maddox weer op van de BSO.

Woensdag

Die nacht ben ik de hele tijd met Maddox in de weer. Hij begint om 01.00 uur met spugen en om 06.00 uur kunnen we eindelijk een uurtje slapen. Wat een hel.

Ik gebruik mijn vrije dag om mijn nagels op te knappen en gelijk wat blogs te schrijven.

Mijn nagels zijn een beetje gescheurd en dus wat korter. Hopelijk zijn ze snel weer een beetje oké.

Als Skyler thuis is en bij Maddox kan blijven, ren ik even snel naar de supermarkt voor wat boodschappen.

Daarna draag ik alles over aan Raymond en ga ik naar Amsterdam, naar Debbie. We halen patat als avondeten en eten het heerlijk bij het water op.

Donderdag

Maddox is nog ziek dus ik werk een dagje thuis.

’s Middags komt Raymond me aflossen zodat ik naar een interview kan. Blij dat het zo kan. De rest van de dag wissel ik werk af met zorgen voor Maddox. Gelukkig knapt hij eind van de dag op.

Vrijdag

Vrijdag is hij beter en kan hij gelukkig nog naar de laatste schooldag om afscheid te nemen van de kleuterklas.

Ik ga even met mijn moeder naar het Tuinhuis en we doen ons vaste rondje.

’s Middags zijn we gewoon lekker thuis.

Als verrassing en om de vakantie in te luiden, nemen mijn ouders de jongens mee naar McDonalds. Ik eet thuis bami, wat mijn moeder meegenomen heeft van thuis.

Wat een bofkonten weer.

Ik plof op de bank voor B&B Vol Liefde.

Zaterdag

Nu is het de beurt aan Skyler. De hele nacht is hij ziek geweest en heeft hij gespuugd. Ook hier van 01.00 uur tot 06.00 uur, dus we zijn er allemaal een beetje klaar mee. We zouden naar vrienden in Almere gaan, maar dat gaat helaas niet. Ik verlaat het huis even voor wat frisse lucht en boodschappen.

’s Middags ligt Skyler lekker te rusten in bed. Gelukkig is het spugen gestopt, voelt hij zich eigenlijk wel prima, maar moet hij wel heel rustig aan doen van ons. Raymond en ik gaan heel even voor trouwpakken kijken. Uiteindelijk zijn we goed geslaagd en kunnen we ook dat afvinken van ons lijstje!

Maddox is opgehaald door zijn vriendinnetje en zijn naar Monkey Town. Zo leuk en lief!

We lopen Big L binnen in Aalsmeer en vallen met de neus in de boter. Veel Name It sale voor de jongens. Uiteindelijk loop ik met een flinke stapel kleding de deur weer uit.

Vervolgens gaan we naar een bloemenzaak in Aalsmeer, waar we ons laten informeren over bloemen voor de bruiloft. We vinden het gelijk goed en maken een afspraak voor na de vakantie om alles definitief te maken. Weer een zorg minder.

’s Avonds gaan we naar de vrouw die onze bruidstaart gaat maken, om proeftaartjes op te halen. Dit is al een feestje! En ook dit kunnen we bijna van ons lijstje strepen, we weten het nog niet helemaal zeker qua smaak.

Zondag

We zijn allemaal weer goed op de been. Tijd om nog meer af te vinken. We gaan naar MediaMarkt en daarna naar Decathlon, waar we een tent voor de vakantie halen. Daar schrijf ik later nog even over.

Koffie en weer naar huis.

Vervolgens zijn we thuis een tijdje bezig met de zolder. Even alles opruimen in de kasten. Ik vind deze foto nog en wil daar iets mee gaan doen voor de bruiloft. 20 jaar geleden!

De rest van de middag zijn we gewoon thuis. Formule 1 kijken, een beetje chill op de bank na een rumoerige week en mijn dagboek maken.

Eind van de middag ga ik nog een half uurtje wandelen. Het sporten lukte deze week niet, maar dat is helemaal oké.

Voor de jongens is het nu vakantie; wij moeten nog een paar dagen werken. Maar zaterdag is het zover en vertrekken we naar de camping. Ik ben dus de komende dagen bezig met afronden.

Tot volgende week X

Delen:
Secured By miniOrange