(~215 B)
DIARY: studiedag, genieten van de zon & zieke kinderen

DIARY: studiedag, genieten van de zon & zieke kinderen

Goedemorgen! Wat was het heerlijk weer, afgelopen week! Ik heb echt enorm genoten van de zon. Maddox speelde lekker veel voor de deur, Skyler was vaker de hort op, ik ben weer meer aan het wandelen. Heerlijk, dat doet me echt goed! Voor de rest was ik gewoon aan het werk, ging ik weer rustig aan sporten, kon ik eindelijk weer eens een lesje yoga meepakken, lunchte ik met Anke op het terras en hadden we helaas dit weekend twee zieke kinderen. Het zat er al een beetje aan te komen, aangezien Skyler dinsdag al vanaf school belde dat hij zich niet lekker voelde. Nu met de zomertijd en oplopende temperaturen hoop ik echt dat we alle virussen en longproblemen buiten de deur kunnen houden en dat we gezonde maanden tegemoet gaan.

Kijk mee naar onze week.

Maandag

De kinderen hebben studiedag maar ik moet echt even aan het werk. Dan werk ik altijd het liefst op de laptop vanaf de eetkamertafel, in plaats van achter mijn bureau met mijn rug naar de kinderen toe.

We hebben een wissel. Maddox gaat bij zijn vriendje spelen…

En de grote broer komen met Skyler spelen!

’s Middags ga ik nog even met Maddox naar de bieb en voor de rest wissel ik mijn werk af met de jongens.

Dinsdag

Op naar school.

Ik ga weer sporten. Fijn om weer terug te zijn. Het gaat nog niet van harte, maar we zijn weer in beweging!

Daarna rij ik door naar Het Tuinhuis, waar ik ga werken. Anke komt ook gezellig deze kant op.

We werken heerlijk door en gaan daarna lunchen op het terras. De tuna melt tosti is daar echt fantastisch, dus die nemen we. En de geitenkaassalade delen we samen. Ook al zo’n favoriet. Als ik de laatste hap neem word ik gebeld door Skyler vanaf school, dat hij zich niet lekker voelt. Ik rij naar huis en haal hem op.

Om 15.00 uur haal ik Maddox ook op.

Skyler lijkt vooral heel erg moe en hij heeft van de juf wat schoolwerk mee gekregen voor als hij dat wilde en kon maken. Als ik met Maddox buiten ben, komt hij naar buiten met zijn schrift en wil hij het afmaken. Prima!

Maddox vermaakt zich ondertussen met kleuren.

Married At First Sight. Ik geniet er zo van! Vond het vorig jaar wel beter met twee afleveringen per week. Het is nu steeds te lang wachten, haha.

Woensdag

Skyler wil toch wel weer naar school dus ik breng ze weg. Onderweg komen we ook Stonne tegen met de kinderen dus we lopen gezellig samen.

De woensdag is voor mij altijd rustig. Ik werk een beetje en wissel dat af met het huishouden en ’s middags met de jongens.

Ik ga met Stonne nog even foto’s maken. Die bomen zijn zo mooi!

De jongens buiten en ik op het bankje voor. We hebben een speeltuin voor de deur maar aangezien Maddox zo over rent zonder te kijken en sommige mensen hier nog best hard rijden, kan hij niet alleen naar buiten. Ik moet dus de hele tijd mee.

Na het eten gaan we nog even steppen.

Donderdag

‘Koffie bij Ab?’
‘Oké, kom eraan!’
Leuk deze spontane acties als je allebei even een half uurtje hebt, haha.

Ik ga sinds tijden weer eens naar yoga. Normaal is het om half 9 en dat red ik net niet met de jongens wegbrengen. Nu is het een keer om half 10. Ik vind het fijn om dit te doen, helemaal met mijn longen nu, en heb met de yogalerares staan praten. Volgende week gaat ze voor mij een matje klaarleggen achterin de zaal en dan kan ik er snel naartoe als ik de kinderen heb weggebracht. Ik ben 5 of 10 minuutjes later en dan zijn ze toch nog aan het opwarmen. Het is een langere les van 75 minuten dus dan kan ik nog lang meedoen. Echt onwijs lief! En veel zin in, nu al!

Ik hou van deze sportschool en al dat meedenken. Na afloop heb ik van een personal trainer ook nog veel tips gekregen over het trainen nu en mijn hartslag die nog niet op orde en stabiel is. Ze heeft alles voor me uitgeschreven qua zones en dat ga ik de komende tijd in de gaten houden. Ik waardeer alle support. Zo komen we er wel weer!

Ik ben de hele dag daarna aan het werk en kan lekker door omdat Maddox met een vriendje mee gaat en Skyler niet zo lekker op de bank ligt. Hij kwakkelt een beetje.

Ik haal om 17.00 uur Maddox weer op. Die heeft de tijd van zijn leven gehad, haha.

Na het eten ga ik een stukje wandelen en Maddox wil graag mee op zijn step.

Expeditie! Samen met Married At First Sight een programma waar ik met Raymond voor ga zitten.

Vrijdag

Iedere vrijdag vaste prik: even een rondje langs wat winkels, naar de supermarkt en koffie drinken met mijn moeder. Vaak met taart, die kunnen we niet weerstaan daar. Gezellig om zo’n moment te hebben samen.

Mijn vriendin is er ook!

’s Middags ben ik aan het werk.

We gaan ook nog even wandelen. Maddox stept ergens verderop, haha.

’s Avonds stort Maddox helemaal in en breng ik hem naar bed met koorts.

Zaterdag

Zaterdag wordt Maddox echt ziek wakker.

Ik laat de boel de boel en ga toch even lekker sporten.

Als ik thuiskom stort ook Skyler in. Allebei dus ziek op de bank, met een emmer tussen hen in voor de zekerheid. Maddox is misselijk; bij Skyler is het al twee keer raak.

Ik ga de boodschappen vast doen. Als ze me aansteken, heb ik dat vast in huis, lol. Gelukkig word ik niet ziek.

’s Middags ben ik het ‘mamaaaa!’ echt zat. Ze roepen me zelfs als ik boven ben en Raymond gewoon beneden is. Snap je toch niet? Ik ga wandelen!

Zondag

Een rustige nacht, maar wel wakker om 05.00 uur. Tijd voor koffie.

Ze kunnen weer lachen! Nog niet beter maar gelukkig wel wat meer opgeknapt.

We zijn gewoon thuis vandaag. De jongens willen Brawl Stars kleurplaten en kleuren na via de iPad, Raymond rommelt aan zijn aquarium (zoals je achter Maddox kunt zien) en we zitten lekker in de tuin. Gelukkig knapt Skyler steeds verder op en kan hij even buiten spelen met een vriendje.

Ik ga wandelen! Weer een stukje verder dan de laatste keer en ik zet de teller stop op precies 4 kilometer als ik thuis ben.

Maddox komt ook lekker buiten spelen. Hij kijkt nog wat loom uit zijn ogen maar de koorts is gelukkig gezakt.

’s Avonds wordt HelloFresh geleverd. Altijd fijn om weer drie heerlijke maaltijden te hebben liggen. No spon dit keer. We hebben het nu een half jaar en ik ben er dol op.

Ik maak dit dagboek en lees dit boek uit, dat ik leende bij de bieb. Tof en spannend!

Tot volgende week! X

Delen:
Secured By miniOrange