(~215 B)
DIARY: laatste dag crèche, content voor de vakantie & boek in handen

DIARY: laatste dag crèche, content voor de vakantie & boek in handen

Hoera! Maddox is vandaag jarig! Als jullie dit lezen staan we op camping Bakkum voor de meivakantie en daar zullen we zijn verjaardag klein vieren. Hopelijk komt Eeki gezellig bij de caravan gedag zeggen, we eten een taartje met Anke en haar gezin die met ons mee zijn, morgen komen Wim en Nicole met de kinderen en aankomende zaterdag komen mijn ouders dan naar de camping. De rest van de visite plannen we na de vakantie in wat weekenden. Omdat het zo uitkwam met de vakantieplanning, heb ik het artikel over Maddox een dag verschoven. Die lezen jullie dus morgen. Vandaag heb ik mijn fotodagboek weer voor jullie. Het dagboek loopt tot en met zaterdag. Zondag zijn we naar de camping gereden. Ik ga even kijken hoe daar het internet is en of ik zin heb om mijn dagboek te maken. Zo niet, dan zien jullie me na de vakantie weer. Ik heb in ieder geval een aantal artikelen vooruit geschreven zodat er gewoon steeds iets online komt!

Kijk mee naar onze week voor de vakantie!

Maandag

Goedemorgen! Maddox is dinsdag voor het laatst op het kinderdagverblijf maar vandaag is zijn grote vriendin er, de leidster waar hij zo’n klik mee heeft. Daarom hebben we vandaag een feestje.

Ik ben de hele dag veel aan het schrijven. Content voor als we op vakantie zijn, maar ook drie nieuwsbrieven voor My Lovely Notebook. Het is altijd aanpoten voor een vakantie maar ik heb genoeg inspiratie en dan vind ik het héérlijk om zo op dreef te zijn.

Ik haal Skyler weer op van school.

En dit is al zo’n beetje de hele week mijn kloffie, haha.

Doei juf! We gaan je missen.

Dinsdag

Ontbijt!

Klaar voor zijn laatste dagje crèche!

Ik ben de hele dag weer aan het werk en ben op twee artikelen na helemaal klaar.

Maddox halen en gedag zeggen! Hij had een ongelukje op school dus heeft oude kleding aan uit zijn bakje, haha.

’s Avonds kijken we de persconferentie en het is mooi nieuws met onze vakantie in het vooruitzicht.

Woensdag

Maddox was vorig jaar dol op deze sandalen van Kipling en vond het niet leuk dat ik zijn oude paar wilde weggooien. Ik bestelde voor hem een nieuwe maat en hij is weer dolgelukkig.

Tijd voor beide jongens om naar de basisschool te gaan. Maddox heeft niet zo’n goede dag en moet veel huilen.

Ik krijg dit berichtje van de uitgeverij; de boeken zijn op de post naar de pers. Zo spannend!

Ik schrijf een artikel en neem daarna even tijd voor mezelf. Ik breng pakketten weg, informeer bij de Bruna in Aalsmeer naar mijn boek (hij komt daar ook te liggen!) en loop daarna naar Eyewish. Ik heb deze zonnebril al een jaar op het oog en ik besluit hem nu gewoon te bestellen voor mezelf. Het is altijd een uitgave, met glazen op sterkte. Maar ik doe jaren met een bril en vind dat ik hem verdiend heb, haha. Hopelijk kan ik hem zaterdag voor de vakantie nog ophalen, anders wordt het daarna.

Ik haal koffie en wat lekkers en geniet daar onwijs van in de auto.

Om 12.00 uur haal ik de jongens op. Skyler gaat mee met een vriendje en ik duik met Maddox op de bank. Hij is heel moe van school.

Samen boodschappen doen. Hij vindt het altijd fantastisch om te scannen. Daarna gaan we samen Skyler ophalen.

’s Avonds kijk ik naar Art Rooijakkers en ik ben diep onder de indruk van deze vrouw, Francis van Broekhuizen. Normaal niet echt, maar vond dit interview fantastisch. Veel bewondering voor!

Donderdag

Ik breng de jongens weer naar de basisschool. Maddox is een stuk rustiger en het gaat goed met wegbrengen.

Ik ga alvast beginnen met de caravan inruimen. Er komt later een artikel online met mijn kledingkast in de caravan en wat ik allemaal meeneem.

Jaaa, mijn boek is er! Niet normaal om het eindelijk vast te houden. Bijzonder, gek, tof en heel mooi.

Maddox heeft een onwijs goede dag gehad en was heel blij op school. Tijd voor een ijsje. Ik besluit om geen kinderijsje te nemen, maar één maatje groter. Haha. Dat heb ik geweten. Hij heeft hem wel helemaal op gegeten en vond het fantastisch.

Anke staat opeens voor de deur met een gebakje, om mijn boek te vieren. Zo lief!

Ik ga schoonmaken met Maddox. Al eerder verteld: hij is dol op helpen en klusjes dus dit vindt hij de bom.

Iedere week wel op het menu omdat de jongens er blij van worden: bloemkool, aardappelkroketjes en een kipschnitzel.

Iedere avond zeg ik: het paardje staat weer klaar! En dan weet Maddox dat het bedtijd is, haha. Nieuw ritueel sinds twee weken. Hij vindt dit zo leuk en naar bed gaan, gaat helemaal zonder moeite.

Raymond ziet mijn boek voor het eerst! Hij is hier wat stukken aan het bekijken, maar nog niet echt lezen. Dat doet hij later, haha.

Vrijdag

Koningsspelen! Ik breng Skyler voor de laatste dag voor de vakantie naar school.

Mijn moeder is er ook weer zoals gewoonlijk. We gaan boodschappen halen en hebben hier opeens zin in.

’s Middags is het tijd voor Skylers zwemles en als ik iedereen weer thuis heb afgezet, breng ik de auto naar een automonteur. Deze gaat er even aan sleutelen tijdens onze vakantie. Ik ga lopend terug naar huis.

Mama leest mijn boek. Heel gek! De rest gaat ze thuis lezen, haha.

We hebben voor Maddox het Playmobil ziekenhuis gekocht voor zijn verjaardag, maar het is niet handig om deze mee te nemen naar de camping. Ik bestel dit erbij zodat we in ieder geval iets te geven hebben.

We eten macaroni en hebben veel over. Mijn moeder had gisteren nasi en heeft ook extra veel gemaakt. Nu hebben we deze bakken in de koelkast, voor op de camping. Fijn om na het opzetten alleen maar iets op te warmen!

Zaterdag

We hebben een beetje een hectische dag voor de vakantie. Raymond moet nog wat laatste dingen afronden voor de vakantie en mijn auto staat bij de automonteur, dus we wisselen de hele dag, haha. Ik breng Raymond naar zijn werk.

Maddox en ik gaan de caravan verder schoonmaken en inrichten.

Dan moeten we even naar de drogist voor laatste boodschappen en gaan we naar de caravanzaak om de hoek om nog wat dingen op te halen die Raymond besteld heeft.

Om 13.00 uur haal ik Raymond op, drop ik hem weer thuis en ga ik door voor mijn nagels.

Nu ik dit schrijf is het zaterdag 17.00 uur en ik ben net terug met Maddox van een wandeling naar de supermarkt. We hebben lekker patat en snacks voor in de Airfryer gekocht. Hoef ik ook niet meer na te denken over het eten. Raymond is nog naar een aquariumzaak voor de laatste dingen en dan is het vanavond tijd om de laatste dingen in te ruimen. Morgen kunnen we om 14.00 uur de camping op en het is maar een half uur rijden. We hebben gelukkig de ochtend nog voor de laatste dingen. Ik vind de stress en drukte van tevoren nooit zo fijn, maar als we eenmaal staan kan de vakantie beginnen.

Ik ben maandag 10 mei weer terug met een nieuw fotodagboek. Misschien in de vakantie, maar ik weet het nog niet zeker. Er staat voor die dag sowieso een ander artikel klaar, voor het geval dat. Bedankt voor het lezen en tot snel! X

Delen:
Secured By miniOrange