(~215 B)
Zwanger? Zo laat je de geboorte van jouw kind zo soepel mogelijk verlopen

Zwanger? Zo laat je de geboorte van jouw kind zo soepel mogelijk verlopen

Als er iets is wat jouw zwangerschap en de geboorte van je kind goed laat verlopen, dan is dat een fijne verloskundige en verloskundigenpraktijk aan je zijde die je volledig vertrouwd. Ik heb het twee keer ontzettend goed getroffen.

Eerste zwangerschap

Tijdens mijn zwangerschap van Skyler ging ik naar een verloskundigenpraktijk in Amsterdam en werd ik begeleid door verloskundige Karlijn. Maandenlang voelde ik me ontzettend op mijn gemak en toen ik plotseling vroegtijdig te maken kreeg met gebroken vliezen, de bevalling opeens supersnel ging en ze pas later hoorde dat ik bevallen was, kwam ze direct een kijkje nemen.

Tweede zwangerschap

De tweede keer had ik eveneens een goede ervaring en ben ik tot na de bevalling goed begeleid en geholpen met alles. Ik heb van anderen wel eens gehoord dat ze niet zo’n goede ervaring hebben en ik raad je echt aan om direct aan de bel te trekken als je je niet prettig voelt. Je kunt in gesprek met de verloskundigenpraktijk, maar ook gewoon zelf op zoek gaan naar een andere verloskundige. Die keuzevrijheid heb je gewoon.

Geboortecentrum Amsterdam

Mijn vertrouwde verloskundige Karlijn werkt nu bij Geboortecentrum Amsterdam en als ik ergens goede verhalen over hoor, is dat over dat geboortecentrum. Hier ontvang je namelijk alle zorg die je nodig hebt als aanstaande zwangere en ouders. De verschillende afdelingen werken nauw met elkaar samen. Van kraambureau tot aan consultatiebureau. De verloskundigen van de verloskundigenpraktijk staan voor jou klaar en alles wat belangrijk is rondom jouw zwangerschapsproces, is met elkaar verbonden onder één dak. Dit geeft rust en vertrouwen. Ben je in het ziekenhuis onder controle en zoek je een verloskundige voor nazorg? Ook voor zorg alleen in de kraamtijd en de periode daarna kan je hier terecht. Ideaal als je woonachtig bent in Amsterdam of Badhoevedorp. Er zijn verschillende locaties, waaronder verloskundigenpraktijk Amsterdam Zuid. Ik kan je vertellen: het is ontzettend fijn als je alles bij elkaar hebt en niet steeds naar een andere locatie hoeft of dingen ergens anders moet regelen. Bij dit geboortecentrum heb je dus alles van begin tot na de zwangerschap bij elkaar en dat zorgt ook weer voor een fijne communicatie onderling.

Kinderwens

Geboortecentrum Amsterdam is er ook voor jou als je een kinderwens hebt. Het kan zijn dat het direct lukt, of het blijkt dat het niet zo makkelijk gaat. Er kunnen veel vragen bij deze periode komen kijken. Bij deze verloskundigenpraktijk kan je ook terecht voor persoonlijk advies en hulp met gezond zwanger worden. In een kinderwensconsult kijkt de verloskundige samen met jou wat je nodig hebt om de kans te vergroten op een spontane zwangerschap en een gezonde start van het zwangerschapsproces. Binnen het Geboortecentrum is zo ook een erkende acupuncturist en vitaliteitscoach beschikbaar die gespecialiseerd zijn in hulp bij kinderwens.

Al met al een ontzettend mooie plek waar je vol vertrouwen naartoe kunt. En doe de groetjes aan Karlijn 😉

Delen:
Secured By miniOrange