(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

DIARY: hoofdstukken, nieuwsbrieven & alvast een feestje voor Skyler

DIARY: hoofdstukken, nieuwsbrieven & alvast een feestje voor Skyler

Afgelopen week stond Mommyhood op een iets lager pitje. Ik schreef wel wat artikelen en moest twee samenwerkingen afronden, maar voor de rest ging mijn tijd naar mijn boek én mijn werkzaamheden voor My Lovely Notebook. Ik moest keuzes maken en daardoor stonden er zaterdag en zondag geen artikelen online. De komende tijd zal ik vaker moeten kiezen en het is even niet anders. Helemaal met de deadline van mijn boek in het vooruitzicht is het soms lastig om alles in mijn week te proppen. Ik zou willen dat ik véél meer tijd had, haha. We zitten alweer in november en het is niet normaal hoe snel de weken gaan. Voordat we het weten zitten we in 2021!

Maddox ging een dag extra naar de crèche waardoor ik wat extra momenten voor mezelf had. Enorm fijn! Ik zag Debbie, was lekker aan het sporten, ging langs bij Anke, stuurde voor het eerst hoofdstukken van mijn boek door naar de uitgever, schreef een aantal nieuwsbrieven voor My Lovely Notebook om een voorsprong te creeren, schreef artikelen voor Mommyhood en spendeerde tijd met de kinderen. O ja, we vierden ook Skylers verjaardag alvast met wat vrienden. Hij is volgende week jarig en door de maatregelen moeten we het allemaal wat meer verspreiden. Maakt allemaal niks uit; ik ben al blij dat we af en toe nog wat mensen kunnen zien. Skyler vindt het op deze manier helemaal prima en heeft gelukkig de leeftijd dat hij het begrijpt. Sterker nog: zaterdag waren er vrienden met hun kinderen en nu had hij alle tijd om met hen te spelen, zonder zich druk te maken over de andere familieleden die nog beneden zouden zitten. Ieder nadeel heeft zijn voordeel.

Kijk mee!

Maandag

Goedemorgen! Tijd om naar school te gaan.

Ik rijn door naar de sportschool en in plaats van zelf sporten ga ik nu voor een groepsles. Intensief, maar wel leuk weer even!

Ik ga aan het werk.

’s Middags ga ik naar Amsterdam voor een koffiedate…

Met Debbie! Een gevalletje ‘dat moeten we veel vaker doen!’

Dinsdag

Op naar school.

Ik zit de hele dag achter de computer om nieuwsbrieven te schrijven en wat artikelen voor Mommyhood in te plannen.

’s Middags ga ik met Skyler naar de bieb.

’s Avonds hebben we geen zin om te koken dus Raymond haalt dit lekker bakje voer.

Tijd voor de persconferentie.

’s Avonds duik ik vroeg in bed en kijk ik het Perfecte Plaatje. Ik ben heel moe de laatste week en merk dat ik veel last heb van mijn huid. Ik wijt het maar even aan de omschakeling naar het andere seizoen.

Woensdag

Vandaag ben ik een dagje met Maddox! We gaan de schoolbox ophalen.

We doen een rondje door het dorp en daarna gaan we even langs Anke voor een snelle koffie. We hebben elkaar weinig gezien omdat ze ziek was en dat is voor ons afkicken, haha.

Kralen, tekenen, spelen. Het is zo’n dag dat alles voor 5 minuten leuk is.

Skyler gaat vanuit school met een vriendje mee omdat hij zijn partijtje vindt. Er komt iemand langs met reptielen. De partijtjes op onze school zijn altijd zo origineel en leuk. Vorige keer ging hij al naar een bakkerij om zijn eigen taartje te maken.

Maddox haalt het bloed onder mijn nagels vandaan vandaag en na een klaagzang bij mijn moeder via Facetime, zet ik hem maar even aan het werk. Hij is dol op ‘klusjes’ dus we gaan samen de vaatwasser uitruimen.

Ik maak hutspot en dat wordt door mijn moeilijke eter goedgekeurd. Zo fijn!

18.10 uur. Ik vind het mooi geweest, haha. Welterusten Maddox!

En Skyler gaat zoals altijd om 19.15 uur/19.30 uur naar boven. We lezen nog een boek samen (hij leest, ik luister) en dan is het voor hem ook tijd om te slapen.

Ik duik ook weer mijn bed in. Na Zondagsleven kan ik maar geen leuk boek vinden. Ik lees overal een hoofdstuk van en daarna ben ik er weer klaar mee. Heb vaker zo’n leesdip na een tof boek, haha.

Donderdag

Maddox gaat een dagje extra naar school, de laatste inhaaldag van onze vakantie.

Ik werk aan mijn boek en hier krijg je een heel kleine sneakpeek. Ik sla ieder hoofdstuk apart op en loop het voorwoord, hoofdstuk 1, 2 en 3 nog even door. Vooral hoofdstuk 2 is een pain in the ass, maar uiteindelijk ben ik tevreden en stuur ik dit allemaal door naar de uitgever. Zo spannend.

Een break met een vlog.

Ik breng wat Duplo naar boven en vul een mand met de houten treinbaan. Daar vraagt Maddox al een paar dagen om. Speelgoed afwisselen doet wonderen want toen de houten baan beneden lag, wilde hij er niet meer mee spelen. Nu is Duplo en de houten baan favoriet.

Skyler ophalen. Wat wordt hij toch groot.

Ik ga een uurtje sporten voordat ik Maddox op ga halen.

’s Avonds zit ik voor de buis voor de laatste aflevering van Beste Zangers. Ik ga dit zo missen!

Vrijdag

Op naar school.

Ik ga met mijn moeder de content voor bonprix schieten en Maddox is weer woest dat hij niet mee op de foto mag. We doen daarna dus even een shoot samen, haha.

’s Middags gaan we heerlijk naar het bos.

Eenmaal thuis heeft Maddox een flinke allergische reactie ergens op, vanuit het bos. Ik heb ook enorm last van mijn ogen dus er hing hoogstwaarschijnlijk iets in de lucht daar.

The Masked Singer!

Zaterdag

Ik begin de dag samen met Anke in de sportschool. Er worden records verbroken!

Skyler speelt graag met deze wereldbol. Echt een aanrader voor de iets oudere kinderen.

’s Middags komen er vrienden om Skylers verjaardag al een beetje te vieren. Het is weer ouderwets gezellig!

’s Avonds heeft Skyler een Halloween-feestje. Twee kinderen uit zijn klas organiseren iets tofs in een kas. Echt zo leuk!

Zondag

Ik begin de dag met boodschappen doen.

Deze maak ik alvast voor vanavond, als Anke en Jirka komen eten. Ik kreeg dit bakmix toegestuurd en ik ben altijd erg te spreken over de Homemade-pakken (no spon, wel gekregen).

Skyler is heel erg blij met het eerste verjaardagscadeau dat hij gisteren heeft gekregen.

Seb is hier spelen en na flink wat wilddoenerij en troep maken parkeer ik de jongens voor een filmpje, haha.

Anke en Jirka blijven eten en we hebben een snackparty. Van hen krijgt Skyler Fortnite poppetjes om mee te spelen. Ook een mega tof cadeau dat in de smaak valt.

Mijn toetje is méga goed gelukt. Lekker!

We hebben een verrassing voor Skyler; dit bed (via Marktplaats dus ik heb geen link voor jullie). We moeten zijn kamer nu even aanpassen qua kledingkast enzo maar zodra dat klaar is, laat ik jullie alles in zijn geheel zien.

Na een druk weekend zit ik nu heerlijk in pyjama op de bank. Aankomende week is redelijk rustig: lekker sporten, even naar de pedicure en voor de rest aan het werk. Woensdag met Skyler op pad voor een traktatie, vrijdag mag hij trakteren en dan zijn mijn ouders er ook. Dan is Skyler echt jarig. Omdat we het in delen vieren, is dit voor de rest een rustige dag.

Tot volgende week! X

Delen:
Secured By miniOrange