(~215 B)
Wij haalden de gratis schoolbox op en laten hem zien! (no spon)

Wij haalden de gratis schoolbox op en laten hem zien! (no spon)

Na ruim vier jaar zit ik nog steeds in de groepsapp met de vrouwen die tegelijkertijd met mij waren uitgerekend. We zijn niet zo heel actief meer aan het praten, maar regelmatig komen er toch berichten binnen die ik lees. Het is ook ontzettend leuk om deze vrouwen te volgen om te zien hoe hun kinderen zich ontwikkelen. Voor sommigen was het kind de eerste en is er daarna nog een kindje bij gekomen; anderen zijn net als ik ook compleet en delen zo hun ervaringen omtrent het ouderschap. Ondanks dat ik niet zo’n actieve app’er ben in groepsapps, vind ik het wel leuk om alles te lezen en hier en daar wat tips eruit te vissen. Zo zag ik een aantal kinderen staan met een ‘mijn eerste schooldag-box’. Ik had hier nog nooit van gehoord en ben het direct gaan opzoeken. Wat blijkt? Dit is een ontzettend leuke box die je gratis kunt aanvragen als jouw kind bijna naar de basisschool gaat.

Dit artikel is voor de rest niet gesponsord maar ik vond het zo’n leuke tip, dat ik het graag met jullie wil delen. De Schoolbox is een goodiebox die je kan aanvragen als je voor het eerst naar de basisschool gaat. Hierin zitten allemaal leuke cadeautjes speciaal voor groep 1. Denk hierbij aan stiften, een eerste puzzelboekje en strijkkralen. Ik vond hem erg leuk gevuld en ondanks dat Maddox nog een beetje te klein is voor de puzzelboeken, bewaar ik deze wel voor een moment dat we samen iets leuks willen doen. Of voor als hij daadwerkelijk naar school gaat. Hij gaat over vijf maanden voor het eerst wennen, maar we konden hem nu dus al aanvragen. Je zou het ook kunnen koppelen aan naar school gaan. Dat je bijvoorbeeld een week voordat de basisschool gaat starten de box aanvraagt en je deze samen kunt ophalen ter voorbereiding. Je kunt hem online gemakkelijk aanvragen, krijgt via de mail een code en hebt dan een paar weken de tijd om de box op te halen bij een afgiftepunt bij jou in de buurt.

De inhoud van de Schoolbox kan per keer verschillen. Het kan dus goed zijn dat er iets anders in jouw Schoolbox zit dan wat ik je hieronder ga laten zien. Wel is de Schoolbox altijd gevuld met leuke cadeautjes waar de kinderen lekker mee kunnen spelen– dus zo min mogelijk bonnetjes en flyers. Het komt op mij niet over als een grote reclame-box, ondanks dat het natuurlijk wel deels gesponsord wordt door Squla, Hasbro en Top1Toys.

Ik ben er erg over te spreken en ook Maddox vond het fantastisch om dit op te halen. Wie weet kennen jullie het ook nog niet, dus doe er je voordeel mee. Vraag hem aan als je kind bijna naar de basisschool gaat!

Delen:
Secured By miniOrange