(~215 B)
DIARY: een beetje stil om verschillende redenen

DIARY: een beetje stil om verschillende redenen

Het is een beetje stil geweest op Mommyhood de afgelopen week. Er verscheen maar weinig online en wat online kwam, was nu niet bepaald uitgebreid. Ik heb er zo mijn redenen voor. Raymond is weer meer aan het werk en we moeten allemaal zoeken naar een nieuw ritme hierin. De proefdruk van mijn boek moest weer ingeleverd worden met mijn feedback, ik schreef dan wel vijf artikelen maar dit waren samenwerkingen en die liggen bij de klant ter goedkeuring, ik was jarig en nam me voor om die dag niet zo veel te werken, ik was ongesteld en was de hele week slecht gehumeurd en compleet inspiratieloos én, last but zeker niet least, ik ben door naar een tweede ronde voor een sollicitatiegesprek en daar moest ik flink wat uitgebreide opdrachten voor maken. Hier ging behoorlijk wat tijd in zitten, maar ik vond wel dat ik dat moest doen omdat ik vind dat ik in dat bedrijf pas en dat ik iets voor ze kan betekenen. Om dat te laten zien moest ik even flink mijn best doen. Kortom: lekker druk, maar niet zichtbaar op mijn blog. Kan gebeuren en het zal de komende weken misschien vaker voorkomen. Ik ben nu eenmaal bezig met veel dingen naast Mommyhood. Voelt nog wel een beetje gek en onwennig, maar ik kan helaas niet alles tegelijk doen.

Ik wilde er toch even wat over delen, ook al ben ik niemand een verantwoording schuldig. Dat gezegd hebbende: mijn dagboek komt natuurlijk wel gewoon online. Het is weer maandag dus enjoy!

Maandag

Goedemorgen! Iedere dag gezond ontbijten helpt bij mij enorm om de dag lekker te beginnen.

Ik breng Maddox weg en dan ga ik sporten.

Ik maak een eiwitshake met bevroren fruit en dan ga ik aan het werk.

Project boek is aan de beurt. Ik heb de proefdruk ontvangen en daar ga ik doorheen. Er staan toch nog wat dingen in die anders moeten.

Morgen ben ik jarig en ik krijg al mega leuke ballonnen van mijn mannen. Word hier altijd blij van!

Dinsdag

Hoera, ik ben jarig! Raymond deed al een tijd geheimzinnig over mijn cadeau en nu snap ik waarom. Ik mag namelijk kiezen waar ik naartoe wil in het najaar. Wat een straf, haha. Ik weet het overigens nog steeds niet… Twijfel enorm over New York met zijn tweeën of Curacao met zijn vieren aan het eind van dit jaar.

Van Maddox krijg ik een mooi kunstwerk. Daarna moeten we opschieten; Skyler en Maddox moeten gewoon naar school.

Ik breng Maddox weg en op de terugweg rij ik naar de bakker voor mijn favoriete gebak. Een tompouce! Anke komt ook nog even gezellig langs.

Bloemen van mijn ouders.

Deze jurk van Fabienne Chapot gaf ik mezelf cadeau. Ik hoopte op blote benen en mijn gympen, maar helaas moest de panty uit de kast met laarsjes.

Ik ben overdag toch gewoon aan het werk. ’s Avonds bestellen we eten bij de Zwarte Ruiter en omdat ik vertelde dat het mijn verjaardag was, geven ze ook een kaart. Super lief dit soort dingen.

Woensdag

Raymond is werken dus wij brengen samen Skyler naar school.

Ik ga aan de slag met mijn opdracht voor het tweede sollicitatiegesprek.

En ondertussen probeer ik deze draak te vermaken, die echt hoognodig naar school moet, haha.

Ik maak een mugcake met blauwe bessen en ook al ziet het er vreselijk uit, het smaakte me wel goed.

’s Middags schrijf ik een paar blogs voor een klant.

’s Avonds is het tijd voor Lupin!

Donderdag

Dit is alweer 8 jaar geleden. Zo gek!

Raymond is thuis bij Maddox dus ik ga sporten.

Thuis zijn de mannen druk bezig met Memory.

Ik ga verder met mijn presentatie.

Ik heb heel erg hoofdpijn en zodra Maddox me dat hoort zeggen tegen Raymond, komt hij gelijk met zijn dokterskoffer aan, haha.

Even wandelen en een boodschap halen.

’s Middags mag Maddox kennismaken met zijn juf op de basisschool en even in de klas kijken. Hij is helemaal door het dolle. Sneller dan verwacht mag hij komen wennen; aankomende woensdag al!

Eten maken onder toeziend oog van de directeur.

Ik ga lekker om 20.00 uur al naar boven. Ik zet nog even de was aan (zetten we altijd klaar zodat ‘ie ’s nachts draait en ’s ochtends klaar is) en daarna duik ik mijn bed in.

Vrijdag

Goedemorgen vrijdag! We zijn op pad met oma.

We doen een koffie bij Anke en omdat Seb op school zit en Norah slaapt, heeft hij het rijk alleen.

Maddox is de hele dag ontzettend baldadig, maar kusjes voor oma kunnen er altijd vanaf.

Ik bestel weer bij de Zwarte Ruiter, dit keer als cadeautje voor mijn ouders en nog om een klein beetje mijn verjaardag te vieren.

Ik ga voor de hamburger met zoete aardappelfrites en dat smaakt weer fantastisch.

Kinderen op bed, Raymond boven bezig en ik kijk TVOH.

Zaterdag

Zijn verslaving maiswafel met chocopasta en kipfilet is nog steeds niet over.

Ik zou gaan sporten maar voel me niet oké. Dan maar even wat tijd voor mezelf. Ik haal een koffie en wat lekkers bij het Tuinhuis.

Ik heb een tijdvak bij de Hema gereserveerd dus ik ga daar even shoppen en wat dingen van mijn lijstje halen.

Van Anke kreeg ik een cadeaukaart van de parfumerie en van mijn ouders en Kees & Kitty geld. Ik ben door al mijn parfums heen dus kies een nieuwe uit. Dit wordt hem! Ik heb nog geld over dus ik ga even bedenken wat ik daar voor wil kopen.

Skyler heeft veel schoenen en we mogen ook regelmatig iets bij Omoda uitkiezen, maar hij heeft enorm moeilijke voeten en werkelijk niks zit hem lekker. Op deze Puma’s na. Deze bestellen we dus maar steeds weer opnieuw in een andere kleur en maat, haha. Afgelopen winter had hij de zwarte en nu de groene voor aankomende lente en hopelijk zomer. Dit zijn de enige schoenen waar hij op loopt zonder pijn en blaren.

We doen het lekker rustig aan en zijn gewoon thuis aan het rommelen.

’s Avonds kijk ik met Skyler Lego Masters in ons bed. Zo gezellig!

Zondag

We slapen lekker uit en na het ontbijt is het tijd om boodschappen te doen.

We zijn weer lekker thuis en ik lees een paar uur in mijn boek. Eerst deel 1 (Recept voor geluk) en nu deel 2, Breekbaar geluk. Erg leuk!

Toch nog even tijd voor een frisse neus!

Dat was hem. Tot volgende week! Het is een rustige week voor me; Maddox gaat extra naar de crèche donderdag én moet woensdagochtend wennen op de basisschool. Raymond is wel veel buiten de deur weer aan het werk, maar dat komt helemaal goed. Hopelijk krijg ik weer een beetje inspiratie om lekker te schrijven. Er wachten geen externe dingen op me zoals mijn boek en andere opdrachten, dus ik heb erg veel zin in aankomende, rustige dagen! Bedankt voor het lezen X

Delen:
Secured By miniOrange