(~215 B)
Dit heeft Tumble ’n Dry voor ons in petto voor zomer 2021

Dit heeft Tumble ’n Dry voor ons in petto voor zomer 2021

Zodra de eerste lentecollecties online verschijnen, ben ik altijd het meest nieuwsgierig naar Tumble ’n Dry. Tijdens de dreumesperiode met Skyler en alle jaren daarna is het een favoriet merk geweest en Maddox droeg tijdens de babytijd eigenlijk niks anders. De kwaliteit is mooi en ik ben keer op keer te spreken over hun leuke collecties en prints. Toch koop ik het laatste jaar toch een stuk minder daar. De collecties beginnen op elkaar te lijken en met een fanatieke buitenspeler in huis die broeken slijt, vind ik het toch een beetje zonde om het geld ervoor neer te tellen. Ik shop dus vooral wat items in de sale die ik écht heel erg leuk vind.

Hieronder zie je de nieuwste lentecollectie. Sommige stukken vind ik heel erg leuk; andere kleding zoals de sweaters met steeds een net iets andere opdruk, heb ik nu wel een beetje gezien. Ik weet niet zo goed wat het is. Het is leuk en bepaalde items wil ik nog best hebben, maar zo enthousiast als een paar jaar geleden ben ik niet. Misschien ook wel omdat ik de baby- dreumescollectie daar altijd het leukst vind. En laten we daar nu niet meer in zitten. Anyway: de sweater met de blauwe dieren zie ik Maddox nog wel dragen en de korte joggingbroek met bladeren voor Skyler. Leuk met een shirt en een denim jasje! Voor de rest ben ik verliefd op de streepjescollectie voor de baby’s maar ja, die heb ik niet meer. Haha.

De winkels van Tumble ’n Dry zijn helaas, op de outlets na, gesloten. Ze gaan online verder. Dit loopt allemaal gewoon goed dus mocht je een bestelling willen plaatsen, dan hoef je niet bang te zijn dat je dat niet krijgt. Het wordt allemaal snel en netjes verzonden.

Kijk mee!

 

Delen:
Secured By miniOrange