(~215 B)
Naar Amsterdam voor Robbie Williams in Moco Museum en Kraantje Pappie in Paradiso

Naar Amsterdam voor Robbie Williams in Moco Museum en Kraantje Pappie in Paradiso

Gisteren stopte ik mijn fotodagboek op zondagmiddag, omdat ik daarna naar Amsterdam ging. Ik was te laat thuis om hem nog aan te vullen, dus ik wilde graag een apart artikel delen over mijn heerlijke dag met Nicole in de hoofdstad. Naar concerten gaan is echt ons ding en we delen gelukkig redelijk dezelfde muzieksmaak. Ooit gaat ze met me mee naar Waylon maar omdat ze ook regelmatig aanschuift bij Anouk, vergeef ik het haar dat ze Waylon (nog!) niet zo leuk vindt.

Ons hoofddoel voor ons bezoek aan Amsterdam was dan ook het concert van Kraantje Pappie in Paradiso. Ik kocht deze kaarten als verrassing voor haar, maar dat is natuurlijk ook een beetje eigen belang geweest. Wie heeft er nou geen zwak voor Lil’ Craney? Uiteindelijk werd het een heerlijke dag met een museumbezoek én een etentje bij George voor mijn verjaardag.

Ik wilde graag naar de tentoonstelling van Robbie Williams en omdat we toch dichtbij waren zondag, bestelde ik daar kaarten voor. Ik vind het thema mentale gezondheid onwijs goed en vind de stijl van Robbie Williams echt supertof. Mooie dingen hebben we gezien! Ook in de rest van het museum hangen mooie dingen die een kijkje waard zijn. We gingen eten bij George, waar we genoten van hapjes en een lekkere truffel pasta. Als kers op de taart liepen we Paradiso binnen en hadden we perfecte stoelen met uitzicht op het podium. Doe mij meer van dit soort dagen!

Ik ga het jullie laten zien aan de hand van veel foto’s. Kijk mee!

Ik zal niet bij alle foto’s iets schrijven, maar dit vond ik heel erg herkenbaar. Gelijk een mooie binnenkomer.

Op een of andere manier vond ik dit de mooiste. De kleuren, de tekst. Hij sprak me onwijs aan. Jammer dat deze niet als kaart in de winkel te koop was.

Love deze ook.

Te herkenbaar deze!

Dit is gewoon de bom.

 

Voor de rest hebben we nog een rondje door het museum gewandeld en onder andere deze klassieker gezien.

 

We hebben besloten voor nu alle tekeningen van de kinderen te bewaren.

  

Zo gezellig samen!

Vervolgens liepen we naar de Leidsegracht om een hapje te eten bij George. Mjam! We delen burrata, zoete aardappelfriet en kaaskroketjes. Geen straf.

Ik twijfel over een stukje vlees, maar we zwichten allebei toch voor de truffel ravioli. Beste keuze!

En dan is het toch echt tijd voor een avondje Kraantje Pappie in Paradiso.

En dat is echt waanzinnig! Ik wil mezelf geen fan noemen en ken veel van zijn nummers niet eens, maar Kraantje Pappie is wel een artiest die iedereen live gezien moet hebben. Wat een charmeur, wat een energie en wat een heerlijke show.

Memru heeft jaren geleden bij Anouk gespeeld. Leuk om hem hier weer te zien.

Allemaal een beetje verliefd op Craney.

Ja, dit was een dag om niet meer te vergeten. Zo gezellig met Nicole en zo onwijs genoten!

Delen:
Secured By miniOrange