(~215 B)
De lente komt eraan: dit is perfect buitenspeelgoed

De lente komt eraan: dit is perfect buitenspeelgoed

Ondanks dat de lente nog niet officieel is aangebroken, zien we toch al lekker vaak de zon schijnen en is het heerlijk vertoeven buiten. De sneeuw en kou waren heel even leuk, maar ik ben blij dat het binnen een week omgeslagen was en we weer hogere temperaturen op de meter voorbij zagen komen. Ik merk het ook aan de kinderen. Maddox wil nóg vaker naar buiten en ook Skyler is veel vaker buiten te vinden. Met vriendjes spelen, een rondje op de step of ’s avonds na het eten op de trampoline. Het is fijn om weer naar de lichtere dagen te gaan en ik voel aan alles dat ik daar echt meer van opknap. Het vele buitenspelen vraagt natuurlijk ook om leuk speelgoed. Ik heb wat toffe items op een rij gezet waar jouw kinderen zich mee kunnen vermaken in de tuin of in de buurt, van een stoepkrijt tot skeelers voor kinderen.

Trampoline

Met stip op 1: een trampoline. Ik denk dat dit de beste investering is die je kunt doen voor in de tuin. Sinds dag 1 hebben de jongens er plezier van en zoals ik net al vertelde gaat er geen dag voorbij zonder dat ze even gesprongen hebben. Ze zijn dichtbij en kunnen toch lekker uitrazen. Ik vind dit een absolute aanrader en als je jezelf en je kinderen een plezier wil doen, moet je hier echt naar kijken. Wij kunnen niet meer zonder.

Skeelers

Skeelers of rolschaatsen voor kinderen zijn items die hier nog niet voorbij zijn gekomen, maar wat niet zo lang meer op zich laat wachten. Ik weet bijna zeker dat Skyler dit heel spannend vindt en dat het niks voor hem gaat zijn, maar Maddox vindt het ongetwijfeld de bom. We zien het heel veel hier in de straat en ik denk dat dat alleen nog maar meer gaat worden de komende weken. Investeer in een goed paar en de kinderen kunnen voorlopig even voort.

Skateboard

Net als met skeelers is een skateboard voor echte buitenkinderen ook onmisbaar. Ik denk dat dit het eerste buitenspeelgoed is waar wij in gaan investeren, aangezien dit vooral bij Maddox enorm in de smaak gaat vallen. Hij heeft de skateparken al ontdekt en is helemaal dol op glijden over die banen heen, haha. Tijd voor een skateboard voor zijn verjaardag zodat hij lekker kan oefenen En genoeg bescherming, haha.

Bellenblaas in alle soorten en maten

Stiekem heb ik zelf een enorme hekel aan bellenblaas omdat de kinderen de potjes altijd binnen no time leeg hebben en omdat het vlekken geeft. Maar de jongens vinden dit fantastisch! Niet alleen de kleine potjes zijn hier niet aan te slepen; ook zullen ze heel erg enthousiast worden van alle bellenblaas-attributen die voorbij komen, zoals een grote bellenblaasstaaf, een windmolen die zelf blaast en bellenblaas met verschillende vormen. Het blijft een hit!

Nerf pistool

Nog iets waar ik zelf geen fan van ben maar waar de jongens dol op zijn; een Nerf pistool. We hebben er een tijd geleden een opgestuurd gekregen en voor Sinterklaas hebben beide jongens ook een kleinere variant gekregen. Ondanks dat ik zei dat het nooit ons huis binnenkwam… Afgelopen week zijn ze er voor het eerst mee naar buiten gegaan met vriendjes en dat was een schot in de roos. Soms moet je als ouders even je eigen voorkeuren parkeren en je kinderen gelukkig maken, haha.

Stoepkrijt

Is stoepkrijt ooit ‘uit’ geweest? Ik denk dat ieder kind blij wordt van stoepkrijt, helemaal omdat het ook weer in verschillende vormen en maten verkrijgbaar is. Je kunt kiezen voor stoepkrijt met glitter, stoepkrijt in de vorm van een ei en zelfs XL-stoepkrijt waar je voorlopig wel even zoet mee bent. Tegenwoordig zijn er ook leuke vormen te koop die je dan op de grond kunt leggen, waardoor jouw kind verschillende patronen kan maken. Jij op een bankje voor de deur in de zon en jouw kind stoepkrijten. Ik zeg: ‘niks meer aan doen’.

Als ik kijk naar mij vroeger en wat ik leuk vond, is dat elastieken en knikkeren. Ik zie dat dat nog steeds speelgoed is dat veel verkocht wordt. Bij mijn eigen kinderen is dat nog niet echt in trek gekomen, maar misschien gaat dat nog veranderen. Zou ik wel heel erg leuk vinden! Ik zie kinderen op schoolpleinen eigenlijk weinig knikkeren, dus ik ben benieuwd of dat nog net zo fanatiek gaat gebeuren als bij ons vroeger op school. Dat is toch veel leuker dan schieten?! Ik hoor ook veel mensen over een zandbak. Qua nerf pistool ben ik dan wel om; een zandbak wil ik écht niet hebben/ Dan gaan we wel naar het strand met zandspeelgoed. Ik denk dat nu de jongens ouder worden skeelers of een skateboard een hele goede zet gaat zijn. Daar ga ik me even in verdiepen!

Delen:
Secured By miniOrange