(~215 B)
Hoera, ik ben jarig vandaag!

Hoera, ik ben jarig vandaag!

Het is 9 maart vandaag en dat betekent dat ik jarig ben! Ik ben vandaag 34 jaar geworden en ook al zou ik er eigenlijk niks over schrijven; het is toch zonde om dat stil voorbij te laten gaan. Vorig jaar deed ik vrij weinig aan mijn verjaardag en baalde ik achteraf een beetje dat ik er niet iets groters van had gemaakt, maar dit jaar gaat het helemaal voorbij alsof het een normale dinsdag is. Het liefst had ik lekker met een vriendin bij de bakker een tompouce gegeten, met Raymond gaan lunchen bij onze favoriete plek en misschien vanavond ook nog wat mensen over de vloer gehad. Feit is dat Corona nog steeds ons land niet heeft verlaten en dat we nog midden in een lockdown zitten. Toch is het een heel leuke dag!

Vanmorgen werd ik wakker en doken er gelijk twee kinderen op bed. Gisteren kreeg ik al via Greetz een doos vol met ballonnen van de mannen en Skyler was maar al te trots op de kaart die hij via de computer had gemaakt en die bijgeleverd was. Maddox kwam met een tekening aan en legde me in detail uit wat hij had gemaakt. ‘Dat is een dino, mama! Oh nee, het zijn opa en oma!’ Er waren meer kleuren gebruikt dan alleen zijn gebruikelijke zwart en daaraan kon ik al zien dat hij echt zijn best had gedaan. Super lief. Van Raymond kreeg ik een puzzel op te lossen. Ik maakte het cadeau open en vond in het pakketje een eierdoos. De jongens vonden het mega grappig, haha. In de eierdoos vond ik allemaal letters en in de bijbehorende envelop zat de brief waar ik met de letters kon gaan puzzelen. Het cadeau dat ik uiteindelijk puzzelde was INSANE;

Raymond neemt me namelijk mee op vakantie en ik mag kiezen uit New York, Aruba of Curaçao. Echt niet normaal! Ik heb nog echt geen idee wat de keuze gaat worden, maar gelukkig hebben we nog even. Het duurt natuurlijk nog even voordat we een vakantie kunnen plannen maar het is een héérlijk idee om alvast over te fantaseren. En dan kijken we ook of we met zijn tweeën gaan (bij New York bijvoorbeeld) of met zijn vieren (naar een eiland).

De jongens gingen gewoon naar school vandaag en vanmorgen kwam Anke nog even gezellig langs om een taartje te eten. Van haar en haar gezin kreeg ik een mooi bos bloemen en een cadeaukaart voor de parfumerie. Ik roep al weken te klagen dat al mijn parfum op gaat dus hier kan ik mooi iets lekkers voor uitzoeken! Mijn ouders zie ik vrijdag, maar ik kreeg nog wel een prachtige bos bloemen en een lieve kaart bezorgd. Ik voel me helemaal jarig. Van mezelf kreeg ik ook nog een cadeautje: er kwam een pakket van Fabienne Chapot binnen, haha.

Vanavond vieren we het met zijn vieren. Skyler is al thuis en Maddox wordt zo opgehaald. We laten eten bezorgen van een restaurant hier in de buurt en doen dat expres om 17.30 uur, zodat we als gezin nog even mijn verjaardag kunnen vieren. Vanavond ga ik dan heerlijk languit op de bank in pyjama met een boek. Niks meer aan doen!

Ik ben 34, jongens. En het wordt een fantastisch, nieuw jaar! Met natuurlijk mijn boek die uitkomt, twee kampeervakanties én een vakantie heel ver weg. Maar waar de trip naartoe gaat?! Dat wordt nog héél lang twijfelen.

Delen:
Secured By miniOrange