(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

15 x mooie opbergmanden voor al het speelgoed

15 x mooie opbergmanden voor al het speelgoed

Speelgoed in huis vind ik helemaal niet zo erg. Het huis is net zo goed van de jongens en er mag best gezien worden dat hier twee kinderen wonen. Wel vind ik dat het op een bepaalde manier opgeborgen moet worden. Heel groot spul zoals de ijscokar van VTech kan helaas niet opgeruimd maar alle kleine auto’s, Duplo, Lego en dat soort dingen moeten een eigen plek hebben. Nu kun je ervoor kiezen om een grote speelgoedkast aan te schaffen. Wij hebben echter, toen we hier kwamen wonen, een tof speelmeubel gekregen. Helaas bestaat het bedrijf niet meer maar tot de dag van vandaag zijn we hier enorm blij mee. We gebruiken het niet als bureau, maar het is een fijne opbergplek én het bakent de speelhoek een beetje af. Inmiddels hebben de twee jongens behoorlijk wat spullen verzameld en was alleen de bak op wielen niet meer genoeg (daar zit nu alle Duplo in), maar gelukkig kun je met een paar manden een leuke hoek creëren. Bij het tuincentrum kocht ik een tijd geleden een grote rieten mand waar nu de houten treinbaan en alle losse onderdelen daarvan in zitten, en twee weken geleden schafte ik nog een leuke mand aan voor alle losse auto’s en poppetjes. Ik heb alles ook een tijd in kratjes van Hema bewaard, maar ik vind de manden toch iets gezelliger staan in de woonkamer. Wel gebruik ik nog een krat voor ander los speelgoed dat boven op het meubel staat.

Ik haal dus mijn manden vooral bij het tuincentrum vandaan. Hier hebben ze fantastische exemplaren en waar we een grote plant in hebben zitten, zou ook heel erg tof zijn voor al het speelgoed. Het is gelijk georganiseerd en ik vind het sfeervol staan, ook al is het heel duidelijk bedoeld als opbergmand voor allemaal kleurrijk en hysterisch speelgoed. Ik ben op onderzoek uit gegaan en heb een aantal mega leuke opbergmanden voor jullie verzameld. Het hoeft zeker niet altijd van de kinderafdeling te zijn; ik heb dus manden bij het tuincentrum gekocht, maar je kunt bijvoorbeeld ook voor wasmanden kijken. Die zijn er ook genoeg! Of dus de kratjes van Hema, die hier in huis echte lifesavers zijn. Keer op keer neem ik er weer een mee. Ze zijn ook zo leuk. Wie weet dat we over een tijd uit gekeken zijn op het speelmeubel als de jongens ouder zijn en we voor een toffe kast gaan kijken; voor nu werkt dit eigenlijk al vier jaar lang erg goed. Af en toe wissel ik wat met boven, maar de hoek blijft qua ruimte een beetje hetzelfde. Ze hoeven ook weer niet het héle huis over te nemen, haha.

Kijk mee naar de selectie die ik voor jullie heb gemaakt. Van een paar euro tot aan honderd euro; je kunt het zelf zo gek maken zoals je zelf wil. Ter info: de manden die je hierboven in mijn woonkamer ziet waren 60 euro (de grote) en 10 euro (de kleine gekleurde). Heel blij mee! Het kleed is van Ferm Living.

H&M, 17,99

H&M, 19,99

Ferm Living, 79,-

Zara Home, 45,99

Hema, 7,50

Zara Home, 59,99

Bloomingville Kids, 34,95

Zara Home, 29,99

Nobodinoz, 49,99

Kids Depot, 59,95

H&M, 29,99

Childhome, 69,95

H&M, 29,99

Hema, 12,50

Baby’s Only, 74,95

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Comments

 1. Jessica
  7 december 2019 / 10:38

  Ik heb er ook veel in huis en opbergzakken opbergmanden … het moet netjes zijn na het spelen dat is 1 van mijn regels in huis.
  Die olifant is zo leuk ik hou ervan dat het ook mooi oogt.

 2. Angela
  7 december 2019 / 13:49

  De action en de wibra willen soms ook mooie manden hebben. Zo heb ik laatst een mooie velvet groene mand bij de wibra kunnen scoren voor een tientje. Verder hebben we alles in manden van onze kallax kast van de ikea, die wij als tv kast gebruiken. S’avonds gooi ik alles in de desbetreffende bak en alles is weer opgeruimd en uit het zicht. Echt ideaal.

 3. Cindy
  7 december 2019 / 18:36

  Wij hebben een waszak van Ikea, ziet er ook speels uit. Verder een grote boekenkast met van die lelijke plastic bakken. Deurtje dicht van de boekenkast en uit het zicht