Monthly favorites: september

Monthly favorites: september

Wat vliegt zo’n maand toch voorbij. September is alweer bijna ten einde en we gaan ons opmaken voor de laatste drie maanden van 2017. Zo sta je nog te proosten op het nieuwe jaar en zo ben je alweer een paar maanden verder en kun je bijna alweer af gaan tellen. Gelukkig duurt dát moment nog wel eventjes maar het is wel alweer tijd om mijn favorieten van de maand september met jullie te delen. Favorieten van mezelf en favorieten van de kids. Ik heb er zes verzameld. Kijk mee!

Jessie J – Think About That

Naast Anouk ben ik ook groot fan van Jessie J. Ik vind dat zó’n prachtig en mooi mens, ongelofelijk. Ik heb haar nu een paar keer live mogen zien en ik ben ontiegelijk blij dat het me vorige week weer gelukt is om kaarten voor haar optreden te bemachtigen. Volgende maand staat ze in Paradiso en samen met Mika ga ik daar naartoe. Ik kan nu al niet wachten. Ze geeft ontzettend mooie shows en er is nog geen concert voorbij gegaan van haar zonder dat ik een traantje moest wegpinken bij haar prachtige songs en persoonlijke verhalen. Anyway: het optreden geeft ze omdat ze eerdaags met een nieuw album komt en de eerste single is gelanceerd; Think About That. Ik vind het fantastisch en deel het graag met jullie.

De swimtrainer

Ik heb er al eens een aantal jaar geleden over geschreven maar ook nu hebben we hem weer veel gebruikt tijdens onze vakantie; de swimtrainer. Het is een zwemband met tuigje waardoor je kindje al direct een natuurlijke zwemhouding krijgt en lekker in het water kan dobberen. Met het buikje ligt hij of zij op het opblaasbare buikstuk en door de veiligheidsgordels kan het kindje niet onderuit zakken. De baby zit dus heel stevig in de band in het water. Skyler genoot zichtbaar van deze ervaring toen hij kleiner was en Maddox vond het ook helemaal fantastisch. Ik zie dat we hem bij Maddox nog niet helemaal goed vast hadden alvorens ik de foto maakte, maar gelukkig waren we erbij en zag ik later dat de bandjes nog even over zijn armen moesten. Je ziet dan ook gelijk dat hij niet helemaal de juiste houding heeft maar van de overige dagen heb ik geen foto’s. De swimtrainer kost 17,99 en wat mij betreft is het een absolute musthave als je met je kindje gaat zwemmen.

zwemmen2

Skyler in 2014 toen hij ruim vier maanden was.

IMG_1321

Maddox afgelopen week, ook met ruim vier maanden.

Sleepyhead Transport Bag

Dit product kreeg ik een paar weken geleden opgestuurd en afgelopen week hebben we hem dan eindelijk kunnen gebruiken. Heel erg prettig! We namen de Sleepyhead voor Maddox mee op vakantie en dan is het wel zo fijn als ‘ie schoon blijft. In deze Transport Bag kun je de Sleepyhead gemakkelijk opbergen. Het is een ruime tas en daardoor is er ook nog ruimte voor eventueel een deken of wat andere spulletjes. Zo kun je hem trouwens ook gemakkelijk meenemen op vliegvakantie of naar opa en oma als jouw spruit een nachtje gaat logeren. Hoeven ze hun nestje niet te missen! De tas is verkrijgbaar voor een prijs van 65 euro voor de Deluxe. Het lijkt trouwens wel alsof ik aandelen heb in Sleepyhead, haha. Dat is zeker niet het geval en ik word ook niet betaald voor al mijn verhalen. Ik ben gewoon heel erg enthousiast over dit product.

IMG_1483

Paw Patrol

We zitten nog steeds wel een beetje in de Brandweerman Sam en ToetToet Auto’s fase, maar momenteel is er iets dat met stipt bovenaan Skylers favorietenlijstje staat: Paw Patrol. Hij is in de ban en wil het liefst de hele dag Paw Patrol kijken en spelen. Op zijn verlanglijstje staat bijna het hele assortiment van die honden en regelmatig hoor ik ‘mama, ik ben Chase dus je moet Chase zeggen!’ Oké, dan… Wel grappig, want Chase is zijn tweede naam. Maar dat snapt Skyler (of is het Skye vandaag?) nog niet helemaal. Op zoek naar cadeaus voor een vierjarige? Paw Patrol. Trust me.

IMG_1284

Meerijplankje voor de Joolz Geo2

Skyler is groot genoeg om zelf te lopen en zit niet meer in een buggy. Ook langere stukken kan hij prima af. Maar tóch ben ik ontzettend blij met het meerijplankje voor de Joolz Geo2, dat ik net voordat we naar Center Parcs vertrokken, kregen toegestuurd. Skyler vindt het fantastisch om erop te staan en ook Maddox lijkt het onwijs gezellig te vinden. En eigenlijk vind ik het ook wel ideaal. Skyler loopt dan wel prima; het tempo van hem komt soms niet helemaal lekker uit. En dan is het toch wel prettig als je een beetje vaart kunt maken, helemaal als Skyler straks naar school gaat en ik ’s ochtends even snel heen en weer wil. Ik weet zeker dat we hier nog heel erg veel plezier van gaan hebben. Pas net in huis maar nu al groot favoriet!

Ik kreeg de vraag of het niet een beetje zwaar rijdt. Nu is de Geo al best zwaar van zichzelf, maar het extra gewicht met Skyler erbij vind ik reuze meevallen. Het rijdt en duwt allemaal wel heel soepel!

meerijplankje

Muziek van Dirk Scheele

Ik weet niet wanneer deze man precies zijn intrede bij ons thuis heeft gemaakt maar opeens was ‘ie er gewoon. Ik denk zo ongeveer gelijk met Skylers obsessie met Paw Patrol. Ik zocht laatst een leuk muziekje op Spotify voor in de auto en toen ik de cd van Dirk Scheele vond en deze opzette voor Skyler, kende hij ieder nummer uit zijn hoofd. Ik hoor iets over trappen lopen, gereedschapskisten en het welbekende Ik loop als een beer, bekend van Skylers Voetjebal. Het is zeker niet mijn smaak qua muziek (lol), maar het is leerzaam, gezellig, kindvriendelijk en prima te behappen. In ieder geval beter dan 1938465492 keer Jokie en Jet. Alhoewel we dat stadium met Dirk ook nog wel gaan beleven… Thanks, man.

photo

* De tas van Sleepyhead en het meerijplankje heb ik gekregen.

Share:

6 Reacties

 1. Sabien
  27 september 2017 / 07:50

  Hier ook een jongetje dat helemaal in de ban is van de Paw Patrol. Met zijn verjaardag ook veel stuff gekregen en als hij nu wat wilt hebben dat moet hij dat aan sinterklaas vragen…

 2. Jessica
  27 september 2017 / 10:55

  Hier ook Paw Patrol fans in huis en o die collectie is zich zo aan het uitbreiden !
  Nu is er ook Paw Patrol sea patrol dus de sint weet weer wat brengen.
  Wij hebben ook een meerijplankje en zijn we ook zo gek van heel makkelijk als ze wat moe worden of het een beetje te druk is en ik mijn kids in zicht wil hebben ik wil niet meer zonder het is zo een gemak en rijdt soepel mee bochten borduur trapje maakt niet uit we geraken er op en over en door…

 3. Shanna
  27 september 2017 / 22:30

  Maarre, waar kijk je paw patrol op? Dvd?
  Netflix en youtube heeft het niet, kan toch niet zo zijn dat ik een dvd moet gaan kopen?! :’)

  • Shirley
   Auteur
   28 september 2017 / 08:18

   Nickelodeon! En kan terug zoeken en kijken via gids op televisie dus zet regelmatig even oudere aflevering op 😉

   • Shanna
    28 september 2017 / 15:32

    Ohhh dat ik waarschijnlijk dan ook, ik ga zoeken 😀 Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.