(~215 B)
Deze kleding nam ik mee naar Lissabon: mijn outfits

Deze kleding nam ik mee naar Lissabon: mijn outfits

Ik wilde foto’s maken van mijn koffer en kledingkast in Lissabon, maar dat ben ik compleet vergeten. Wel maakte ik elke ochtend een foto toen we de lift uit stapten, aangezien daar een grote spiegel was. Een spiegel die perfect was voor het maken van outfitfoto’s. Een kort blogje met de kleding die ik droeg tijdens onze stedentrip.

Woensdag

Dit was mijn vliegoutfit. Nu het niet meer zo heel koud is buiten (als in temperaturen rondom het vriespunt), draag ik deze broek weer met veel plezier. Hij is van Refined Department. Daarop een sweater van Alix the Label. Ik had alleen mijn Nikes mee, dus die zie je onder elke outfit. Ook draag ik mijn 10Days gevoerde spijkerjas. Ik had geen zin in een zware winterjas en deze geeft genoeg warmte, maar is toch iets luchtiger met dragen. Echt weer herontdekt in mijn kast. De tas is van Céline. Een lichte, basic tas waar veel in past en die met alles te combineren is. Vandaar mijn keuze voor deze tas tijdens ons tripje.

Donderdag

Mijn zwarte broek van Ninepine combineer ik met mijn sweater van Alix the Label. Ook draag ik mijn panter truitje hieronder, van Harper & Yve. Vind dat altijd lekker combineren; geeft iets meer warmte en een leuk detail. Zie je op de foto alleen bijna niet. Voor de rest zijn de jas, schoenen en tas weer hetzelfde.

Vrijdag

Ik koos ervoor om een jumpsuit mee te nemen. Dat vind ik altijd leuk en zit lekker! Ik draag de rib-versie van by-bar, gecombineerd met een gestreepte top van Armedangels. In mijn koffer had ik vier van dit soort truitjes (waarvan één niet gedragen), omdat dat zowel op de broeken als onder de jumpsuit leuk staat en je binnen no time een ander detail aan je outfit geeft. Weegt niks, maar combineert lekker. Het werd wel een beetje een gepropte outfit met ook de gevoerde jas.

Zonder jas is de wereld een stuk leuker, haha.

Zaterdag

Het is mijn verjaardag! En speciaal daarvoor had ik een nieuwe outfit meegenomen. Ik shopte van YAYA de blauwe broek, de korte trenchcoat en nog een wit vestje. Ik wilde alleen het witte vestje aan, maar de jas was toch wel noodzakelijk. Allebei zat niet lekker. First world problems, lol. Ik combineerde de broek met een gestreepte col van Fabienne Chapot. Uiteraard weer met Nikes en mijn tas van Céline.

Outfit in actie. Ben er helemaal mee in mijn nopjes.

Dit is het vestje, maar die komt totaal niet tot zijn recht. Wel lekker dat ik die ’s middags nog even aan kon.

Hier zie je hem beter! Tijdens de passessie, in de winkel. Gelukkig was de broek op tijd ingekort om hem mee te nemen voor mijn verjaardag! De broek is wel echt zo fel als hierboven, dat ik op straat loop. Zo tof.

Zondag

De laatste dag, en tevens mijn vliegoutfit. Mijn all time favorite Daily Paper broek. Love deze zo erg. Heb hem elke week wel aan op momenten dat ik niet naar kantoor hoef. Daar vind ik hem niet zo geschikt voor. Ik draag hem met de sweater van Alix the Label. En voor de rest alles weer hetzelfde!

Al met al had ik ietsje te veel ingepakt: naast de rechte broek van Ninepine had ik ook de wijde variant mee. Deze heb ik niet gedragen. Ook had ik nog een gestreept shirt mee, die ook weer schoon mee terug naar huis is gegaan. Maar ik vind het toch wel fijn om een extra setje te hebben! Het waren in ieder geval prima outfits voor lange wandeldagen. Comfortabel, warm genoeg en evengoed nog leuk.

Delen:
Secured By miniOrange