(~215 B)
Friday Favorites #9

Friday Favorites #9

Hoezo is het alweer vrijdag? Wat gaat de tijd toch snel! Over een paar uur zie ik Anouk weer live en ik kan niet wachten. Maar voordat het zover is, deel ik weer vijf favorieten met jullie. Vijf dingen waar ik afgelopen week geen genoeg van kreeg.

Tas van Ateljé

Maandenlang heb ik me ingehouden, totdat het niet meer te negeren was: de roze tas van Ateljé. Ik zat er al lang naar te kijken, maar steeds vond ik het niet nodig om hem te bestellen voor 100 euro. Want ja, ik heb al zoveel tassen. Maar hij was in de sale. Hij was 50% goedkoper. En hij is roze. Ik ging overstag en ben als een kind zo blij met deze roze parel aan mijn schouder. Het formaat is lekker groot en ik heb hem omgedoopt tot werktas. Wat ik ook zo handig vind, is de schouderband eraan. Hierdoor kan ik hem ook met bijvoorbeeld zwemles en sporten van de jongens volgooien met spullen. Mijn shoppers van Isabel Marant zijn ook fijn, maar hebben geen rits en geen schouderband. Deze heeft het allebei. Dit kan zomaar eens heel groot favoriet worden…

Hij is hier verkrijgbaar in de sale voor de liefhebbers.

Skinnyjeans van Armedangels

Ik vind momjeans heel fijn en baggy jeans zitten ook fantastisch. Maar als ik echt goed naar mezelf kijk, zijn het toch meer de skinnyjeans waar ik mezelf het liefst in zie. Ik vind dat daar mijn figuur mooier in uitkomt en draag ze dus nog steeds (of weer?) heel graag. Tijdens het opruimen van mijn kast, vond ik achterin een jeans die ik vorig jaar kreeg voor een samenwerking met Armedangels. Op dat moment paste ik hem helaas niet, waardoor ik hem achterin legde. Maar omdat ik wat kilo’s verschil ten opzichte van vorig jaar, zit hij nu als gegoten. Het is een lichtblauwe variant en terwijl ik in de winter veelal zwart draag, vind ik het nu leuk om voor deze lichte wassing te kiezen. Lekker veel stretch, precies de goede hoogte aan de bovenkant en lengte aan de onderkant. Ja, deze heb ik de afgelopen twee weken veel gedragen!

Het is de high waist skinny uit de DetoxDenim lijn, in de maat 31/30. Volgens mij de INGAA, maar weet dat niet 100% zeker, omdat het al langer geleden is dat ik hem ontving. Love it!

Spijkerjas van Stieglitz

Afgelopen zomer kocht ik deze spijkerjas in de sale. Ik weet nog dat ik op de Berenkuil was en tijdens het wachten op een show iemand voorbij zag lopen met deze jas. Ik checkte hem online en zag hem in de sale. Nog in één maat, de mijne. Ik klikte hem snel naar huis en bij thuiskomst lag hij op me te wachten. Ik ben echt dol op spijkerjasjes en deze vind ik extra leuk door de bedrukking. Wel is hij me enorm groot. Hij hoort oversized, maar deze is wel heel erg ruim, haha. Ach, dan kan ik hem ook nog dragen met een hoodie eronder. Ik vind het ook leuk om hem dicht te knopen, dan valt hij ook mooi. Ik heb hem weer helemaal hervonden en inmiddels draag ik hem meerdere keren per week!

Deze is afkomstig uit een oude collectie en heb helaas geen link meer voor jullie.

De boekenreeks De kleine theetuin

Ik heb ze inmiddels alle vier gelezen en ik vond het heerlijk! De kleine theetuin is een plek waar ik nú naartoe wil. Als ik reviews lees, lees ik dat veel mensen vallen over het negatieve in het verhaal. Ik vond dat reuze meevallen. Ja, de hoofdpersonen in elk deel hebben iets negatiefs, maar dat wordt gedurende het boek gewoon opgelost. Het zijn heerlijke boeken over de theetuin en in elk deel staan andere personages centraal. Maar wel allemaal met een overlap. Ik heb er in ieder geval mijn leesflow weer van teruggekregen en heb elke avond genoten. Zeker een aanrader als je luchtige boeken zoekt. Je waant je op Texel en leert de personen steeds beter kennen. Ik vind het jammer dat de reeks er voor mij nu op zit!

Hier vind je alle delen. Alles is ook via Kobo Plus te lezen. Enjoy!

Een mega gezellige avond uit eten met zijn vieren

Ik zat te zoeken naar mijn vijfde favoriet en bladerde daarvoor door mijn foto’s. Ik bleef hangen bij de foto’s van ons spontane etentje zaterdagavond, met de jongens bij Kokusai. We gaan nooit zo vaak uit eten, omdat mijn kinderen niet alles lusten. Ik vind het ook vaak hard werken: Maddox is geen stilzitter en de jongens kunnen onderling nog wel eens flink ruzie maken. Dan zit je als ouder ook niet lekker. Maar deze avond was anders. Ze proefden van alles, waren mega relaxt en gezellig en we hebben lekker lang aan tafel kunnen zitten. Geen ruzie, niet al te veel gewiebel en gewoon rustig kunnen eten, lachen samen, kletsen. Ja, dit was een heerlijke avond. Hopelijk gaan we dit snel weer eens doen!

 

Delen:
Secured By miniOrange