De 35 beste momenten van 2017

De 35 beste momenten van 2017

Het jaar is over 2.5 week alweer voorbij. Kun je het je voorstellen? December staat op veel blogs altijd in het teken van terugblikken en alhoewel ik het dit jaar een beetje beperkt wil houden, wil ik jullie wel mijn meest mooie, beste of fijne momenten laten zien. Het was natuurlijk hét jaar van de komst van Maddox, maar daarnaast werd ik 30, stopte ik met Styleguide en werden er een heel hoop leuke dingen gedaan. Ik verwacht niet dat de komende twee weken nog heel spectaculaire dingen gaat brengen, dus vandaar alvast mijn overzicht. Hebben jullie die vast gezien, voordat de overkill los barst, haha.

Kijk mee naar 35 momenten uit het jaar 2017!

In januari gingen we naar de voorstelling van Peppa Pig in Scheveningen met zijn drietjes. Oh, wat genoot Skyler daar van!

Raymond en ik hebben véél te weinig datenights samen. We gingen naar La Cubanita en dat was heel erg fijn.

Mijn ouders waren in januari 30 jaar getrouwd en dat vierden we gezellig met een etentje met zijn allen.

Ik had een afspraak bij Joolz om de kinderwagen voor Maddox uit te zoeken! Blijft altijd een bijzonder moment.

Ik kreeg drie intensieve coachingsessies aangeboden. Ik vond het onwijs pittig maar ook heel verhelderend allemaal! Het heeft me in ieder geval veel gebracht en dat is natuurlijk waar het om draait.

Skyler en ik deden veel leuke dingen samen en dit moment blijft me altijd bij; het moment dat Skyler zelf de zeeleeuwen mocht voeren omdat het zo rustig was.

We hadden de 3D-echo van Maddox en ik blijf dat heel bijzonder vinden. Jammer dat ik dat niet meer ga meemaken.

We maakten de babykamer helemaal af en wat was ik daar blij mee! Momenteel is er alweer een hoop veranderd dus dat laat ik jullie later in een kamerupdate even zien.

Even lekker materialistisch tussendoor: ik kocht mijn Louis Vuitton tas en tot de dag van vandaag ben ik daar zó enorm gelukkig mee. Deze tas gebruik ik vrijwel iedere dag. Beetje zonde van de andere mooie tassen die ik ook heb staan maar deze tas is gewoon heel erg fijn in gebruik. Echt een van mijn beste aankopen ooit.

Ik had mijn zwangerschapsshoot! Ik ben echt heel blij met het resultaat en blij dat ik het uiteindelijk toch gedaan heb.

Hoera, ik ben 30 geworden! Ik deed er voor de rest niks aan maar mijn moeder nam me wel gezellig mee uit lunchen en van Raymond kreeg ik een heerlijk parfum cadeau.

Ik haalde de 41 weken zwangerschap! Echt nooit verwacht. Wat duurde het lang maar wat kijk ik er nu met een fijn gevoel op terug.

Maddox werd geboren! Natuurlijk hét moment van 2017.

Eén van mijn meest dierbare foto’s, ondanks de crappy kwaliteit. De eerste ontmoeting tussen Skyler en Maddox.

Ons eerste uitje met zijn vieren. Wat voelde ik me trots!

Ik ging maar liefst drie keer naar Anouk in ZiggoDome en dat is natuurlijk altijd een feestje.

Ik gaf borstvoeding! En alhoewel het maar twee maanden was, en dan niet volledig maar gecombineerd met kunstvoeding, ben ik onwijs trots op mezelf en kijk ik er met een heel mooi en fijn gevoel op terug.

Ik had een fotoshoot met de kindjes en vind het resultaat heel erg leuk!

Ik ging naar Artis met beide kids en je hebt weleens van die dagen die helemaal kloppen. Dit was er zo eentje. Het was perfect en daarom heerlijk voor in dit rijtje.

Naar Brandweerman Sam in de bioscoop met Skyler. Hij was er zo van onder de indruk, dat hij het er nu nog over heeft.

Nou, Raymond en ik gaan dus écht te weinig weg samen, haha. Dit was de tweede keer van 2017 en hij staat daarom ook dit rijtje. Het was eind juli. Misschien een goed voornemen voor 2018 om dat iets vaker dan twee keer per jaar te doen?

Op een prachtige zomerdag ging ik met beide kids naar het strandje hier in de buurt. Over perfecte dagen gesproken!

Een groot mijlpaal voor ons en voor Skyler; hij werd zindelijk!

We hadden een geweldig leuk uitje in het Amsterdams Bostheater met vrienden. Heerlijk weer, leuke voorstelling, lekker ijsje daarna. Helemaal top!

We gingen een weekje naar Center Parcs. Onze enige vakantie voor 2017 en helaas heb ik er niet zoveel van genoten omdat het net even op een verkeerd moment qua gezondheid en Maddox’ problemen kwam, maar het was fijn om even met zijn viertjes weg te zijn geweest.

Skyler startte op de basisschool! Wat een spannend moment en wat doet hij het goed.

Ik was ruim twee weken alleen thuis omdat Raymond op werktrip ging. Eerlijk? Het viel me alles mee en ik vond het eigenlijk wel heel chill, haha.

Naast Anouk ben ik fan van Jessie J en dit jaar stond ze in Paradiso. Ik was erbij, samen met Mika, en we hebben een onwijs fijne avond gehad samen. Heerlijk gegeten en daarna genoten van het concert. Top!

Skyler nam afscheid op de crèche. Ahh, was zo moeilijk om de fijne plek gedag te zeggen.

Hieperdepiep! Skyler werd vier jaar.

Maddox startte op het kinderdagverblijf. Wat ben ik blij met onze keuze en wat voelt het allemaal goed. Een enorm fijne plek waar Maddox heel wat jaartjes kan gaan groeien.

Een uitje met mijn ouders en mijn nichtje: naar de Efteling. Het was zo leuk met zijn allen!

Mijn nieuwe haar verdient een plekje in de lijst. Het maakte me direct een stuk blijer!

We gingen op uitnodiging een weekend naar Rotterdam. Heel leuk uitje met zijn vieren.

Ons eerste echte Sinterklaas-jaar. We vierden pakjesavond en beide kinderen waren in de ban van Sinterklaas. Volgend jaar gaan we het iets groter vieren.

Al met al was het weer een mooi jaar met fijne momenten met zijn tweeën, drietjes en natuurlijk met zijn vieren. Eens kijken wat 2018 voor ons in petto heeft!

Share:

5 Reacties

 1. 15 december 2017 / 07:56

  Mooie momenten om op terug te kijken! Op naar een nieuw jaar!!

 2. Jessica
  15 december 2017 / 09:10

  Mooi jaar ! 🙂
  Op naar het volgende !

 3. 15 december 2017 / 09:48

  wat een fijne momenten meis <3 op naar nog zoveel mooie momenten in het nieuwe jaar 😀 en kibbeling 😛 xxxx

 4. Naomi
  15 december 2017 / 13:20

  Wat een mooi jaar!

 5. 15 december 2017 / 23:26

  Dankjewel om al deze mooie momenten met ons te delen! Ik heb er afgelopen jaar heel erg van genoten en al helemaal nu sinds ik een maand zelf oma geworden ben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.