(~215 B)
Bounce Valley in Aalsmeer geopend

Bounce Valley in Aalsmeer geopend

Een paar weken geleden kreeg ik via AmstelveenZ een persbericht onder ogen: ‘Bounce Valley geopend in Aalsmeer’. Dat zag er gelijk al heel erg leuk uit! Toen ik las dat het in hetzelfde gebouw als mijn sportschool zat, vroeg ik me wel even af wat ik gemist had in de tijd dat ik bij Saro sportte. Maar gelukkig zit de sportschool nog op de oude, vertrouwde plek en heeft op de begane grond de tennisbaan plaatsgemaakt voor een donkere ruimte vol met springkussens, gekleurde lampen en muziek. Niet helemaal de plek waar ik het meest gelukkig word, maar voor de kinderen is het een paradijs op aarde. Nu het herfstvakantie is, moesten we het even proberen! Ik zit midden in de deadline en kan helaas niets anders dan werken, maar met mijn laptop mee en mijn oordoppen in (halleluja), hebben we jongens zich een uur lang in het zweet gewerkt terwijl ik correcties doorvoerde. Prima oplossing!

Bounce Valley is een springkussenpark dat al op veel andere plekken in Nederland te vinden is: Breda, Delft, Den Bosch, Eindhoven, Enschede, Leeuwarden, Middelburg, Rotterdam, Zoetermeer en nu dus ook in Aalsmeer. De ruimte is donker maar door de gekleurde lampen en springkussens, krijgt het een leuke sfeer. De hele ruimte is voorzien van springkussens, van klein tot groot en van glijbaan tot attributen om uit- op of af te klimmen en springen. Een trampolinepark valt hier altijd in de smaak, en dat vonden ze een hele leuke afwisseling. Omdat ze all in gaan, zijn ze na een uurtje wel echt klaar. Limonade en een tosti erin en je hebt een perfect uitje te pakken.

Als je het springkussenpark wil betreden, moet dat op speciale Bounce Valley-sokken. Dit is bij de prijs inbegrepen. De sokken mogen daarna mee naar huis, dus er wordt wel verwacht dat je een volgende keer je eigen sokken weer meeneemt. Een beker limonade hoef je slechts een keer aan te schaffen, waarna je onbeperkt drie smaken kan bijvullen. Ook heel handig met de zwetende koppies. Al met al waren wij erg te spreken. Kies wel je timing uit: wij waren vroeg en toen was het nog rustig en overzichtelijk. Fijn voor een eerste keer! Het kan soms behoorlijk vol en chaotisch zijn. Als ouder kun je toekijken of tegen een gereduceerd tarief meespringen.

Ja hoor, wij komen zeker nog wel een keer terug. Misschien wel voor een kinderfeestje. Die kun je hier namelijk ook vieren!

Vergeef me de bewegende beelden. De kinderen waren enthousiast. Goed teken!

 

Delen:
Secured By miniOrange