Dit is de méga toffe planner van Studio Stationary

Dit is de méga toffe planner van Studio Stationary

Vlak voor mijn vakantie bestelde ik bij Studio Stationary een aantal spullen. Ik ben echt een addict als het gaat om notitieboekjes, planners, washitapes, sticky notes en leuke kaarten en bij Studio Stationary kan ik mijn hart ophalen. Ik vind werkelijk álles leuk en word óveral blij van. Ik wilde in eerste instantie alleen wat sticky notes bestellen voor in de bullet journal waar ik momenteel in bezig ben. Ik kan mijn draai nog niet helemaal vinden en zocht naar een systeem ín de bullet journal om er een prettige agenda én to do-lijst systeem van te maken, waar ik ook nog eens leuke lijstjes in kan maken. Dat laatste lukt me wel, maar ik merk vooral dat ik een notitieboek wil voor leuke aantekeningen, lijstjes, etc (wat ze nu dus een bullet journal noemen) en dat ik daarnaast toch iets van een agenda wil hebben om overzicht te hebben en vooruit te kunnen plannen. Oké, veel te lang verhaal dit. Waar het op neerkomt, is dat ik bij Studio Stationary tijdens het shoppen van sticky notes terecht kwam bij hun planners. En ik kon het niet laten; hij vloog direct mijn mandje in. Je kunt hem los bestellen voor een prijs van 19,95 of met een bijpassende stickerboek, voor een prijs van 26,95. De stickers zijn normaal 9,95 dus wat mij betreft een leuke deal. Ik bestelde hem met stickers en heb tevens nog het oudere stickerboekje van een vorige keer. Zo heb je een heel complete set om lekker aan de slag te gaan. Ik vind het een mega leuke en toffe planner en wil hem jullie graag laten zien.

IMG_1373

Dit is hem! Gewoon voor de leuk op de foto met een notitieboek en het eerste stickerboekje dat ik heb van ze.

IMG_1374

Het is een grote planner van 17.6 x 25 centimeter. Het heeft een hardcover, gouden ringband en 100 pagina’s. Hiervan is niet alles een planner maar dat ga ik jullie zo laten zien.

IMG_1375

Als je hem opent kom je dit tegen op de eerste pagina.

IMG_1376

Na de eerste pagina volgen drie pagina’s met stickers. Hier kun je al veel mee uit de voeten maar een stickerboekje erbij is wel echt superleuk en geeft je net wat meer extra’s.

IMG_1378

Details.

IMG_1379

Stickervel nummer 2.

IMG_1380

Detail.

IMG_1381

En stickervel nummer 3.

IMG_1382

Details!

IMG_1383

Vervolgens krijg je een jaaroverzicht. Hier kun je bijvoorbeeld de belangrijkste data van het jaar noteren. De planner zelf is namelijk ongedateerd en zo kun je bijvoorbeeld aan het begin van iedere maand in het overzicht kijken om daarna de data in de planner te schrijven.

IMG_1384

Daarna begint gelijk de planner. Geen poespas verder maar daar hou ik wel van. Als je goed kijkt zie je dat je links het agenda-gedeelte heb en rechts vrije notities. Zo kun je een prima combinatie maken van agenda en to-do lijsten. Hou ik van! Bovendien is het ongedateerd en kun je dus ieder moment van het jaar beginnen of bijvoorbeeld de bladzijdes van je vakantie leeg laten. In de rondjes kun je de stickers van Studio Stationary kwijt, maar je kunt er ook gewoon in schrijven natuurlijk. De stickers maken het geheel wel een stuk vrolijker.

IMG_1386

Links boven kun je de maand plakken, rechtsboven het weeknummer. Is maar een idee! Achter de dag plak je bijvoorbeeld de datum en wat belangrijks van die dag. De verjaardagssticker, een vakantiesticker, offday, noem het maar op. Je kunt ook de datum achter de dag schrijven op het lijntje, en vervolgens de stickerruimte voor iets anders gebruiken.

IMG_1387

Rechts heb je lijntjespapier. Met stipjes had je zelf ook nog flink wat kunnen tekenen en meer richting een bullet journal kunnen gaan, maar zo met lijntjes kun je ook een hoop kanten op. Ook de stickers kun je hier natuurlijk plakken, zoals kopjes to do en don’t forget.

IMG_1389

Hier zie je de planner opengeklapt en links zie je de hoeveelheid ‘planner’ en rechts is al het notitiepapier dat je achterin vindt. Een héél hoop! Kun je ook prima leuke lijstjes maken, dingen noteren tijdens afspraken, etc. Zoveel ruimte!

IMG_1390

Allemaal lijntjespapier.

IMG_1391

Helemaal achterin vind je een vakje voor documenten die je wil bewaren. Of eventueel losse stickervellen die je gemakkelijk uit het stickerboek kan scheuren.

IMG_1393

Dit is het eerste stickerboek. Veel ronde stickers die je goed kunt gebruiken in de planner.

IMG_1394

Zoals gezegd bestelde ik de planner met het tweede stickerboek. Dat is ook het enige stickerboekje waar hij mee geleverd wordt. Wil je het eerste boekje, dan moet je die los bij bestellen. Je kunt ook de planner bestellen en vervolgens de twee stickerboeken in een set met korting kopen.

IMG_1395

Hierin vind je soortgelijke stickers, ook vergelijkbaar met die al in de planner te vinden zijn. Maar zo heb je net wat meer en kun je ze lekker door de hele planner gebruiken.

IMG_1396

Hoe leuk?

IMG_1398

Deze toevoeging vind ik ook erg leuk. Bovendien heb je ook stickers van bijvoorbeeld boodschappen doen, huishouden, strijken, etc. Haha.

IMG_1399

Nog meer stickers om de boel op te leuken.

IMG_1400

Ik ben er zelf de week voor de vakantie even in bezig geweest, ook zodat ik het aan jullie kan laten zien. Dit was het resultaat! Aan het eind van de week was ‘ie iets rommeliger en iets meer gevuld, maar ik werd er heel erg blij van en had genoeg overzicht.

Ik vind dit heel erg leuk! Ik vind het fijn dat de planner ongedateerd is, dat je zelf lekker aan de slag kunt met stickers en word erg blij van het geheel. Absoluut een musthave als je net als ik dol ben op alles wat met stationary te maken heeft!

Share:

5 Reacties

 1. Inez
  18 mei 2018 / 06:40

  Ik word gewoon onrustig van het idee hoe vaak je van systeem verandert. Haha! Wat doe je met al die oude boekjes?

 2. Bianca
  18 mei 2018 / 08:10

  Ik vind het er leuk uitzien. Maar vooral veel werk . Ik pak mijn agenda een pen en vooral correctievloeistof en klaar.

 3. 18 mei 2018 / 09:47

  oh super leuk shir en ja we leren het echt niet af he die boekjes hahah ik ga ze ook bestellen!!

 4. Jessica
  18 mei 2018 / 14:02

  Ik ben stiekem verslaafd aan schriftjes agenda’s en verander meer dan 1x op een jaar tja deze is ook leuk ! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.