15 feiten over mij die jullie (denk ik!) niet weten

15 feiten over mij die jullie (denk ik!) niet weten

Dachten jullie alles van me te weten? Ik vind het leuk om random facts te delen met jullie waaruit blijkt dat er nog een hoop niet verteld is. Tot nu dan. Ik heb het al vaker gedaan en vandaag is het weer tijd voor zo’n lijst. Vijftien dingen die jullie -denk ik!- nog niet van me weten. Want heel eerlijk; na 14 jaar bloggen heb ik werkelijk geen idee meer wat ik wel en niet verteld heb.

Komen ze!

1. Ik drink eigenlijk nooit thee. Als ik thee bestel buiten de deur is dat alleen verse muntthee en thuis, op zeldzame momenten, pak ik altijd sterrenmix van Zonnatura.

2. In de auto muziek luisteren vind ik heerlijk. Zodra ik een tunnel in rij zing ik het nummer op de radio verder in mijn hoofd of hardop, in de hoop dat ik gelijk loop met de radio op het moment dat we de tunnel weer uit rijden.

3. Ik vind Beau van Erven Dorens een van de beste televisiemakers die we in Nederland hebben. Wat een talentvolle, gevoelige, mooie en realistische man.

4. Hardgekookte eieren vind ik helemaal niks aan. Mijn favoriete eitje heeft zacht eigeel. Als ‘ie te hard is ben ik bijna in staat om een nieuw ei te maken.

5. Kermisattracties vind ik doodeng en ik ga dan ook nooit ergens in. Zelfs kinderachtbanen in een attractiepark laten me bijna huilen van angst. Laat mij maar op de kinderwagen en de tassen letten.

6. Bij mijn patatje (ik zeg geen friet!) eet ik altijd fritessaus. Ik vind mayonaise niet lekker en helemaal de Belgische niet. Sorry, peeps.

7. Eten wegspoelen met drinken vind ik het meest ranzige wat er is. Als ik het mensen zie doen moet ik altijd wegkijken. Brrr.

8. Ik ben heel onhandig. Ik struikel veel, knoei vaak, laat vaak dingen (stuk) vallen en kan zo zitten dromen dat ik me totaal niet besef dat ik bijvoorbeeld een glas half in de kast zet waardoor ‘ie valt en dus in duizenden stukjes is.

9. Ik ben echt een toetjesliefhebber maar als er alleen maar ijs op de toetjeskaart staat, sla ik toch echt het dessert over. Dan kies ik liever voor een cappuccino. Een dessert is voor mij iets van chocolademousse, crème brûlée of een lekker taartje, haha.

10. Ik vind mezelf altijd best goed schrijven maar als er een trema op een letter moet, gebruik ik negen van de tien keer Google om te kijken op welke letter ‘ie dan precies moet.

11. Als ik chocola eet neem ik veel liever een heel normale Milka-reep dan dat ik voor Tony Chocolonely ga.

12. Ik had eigenlijk 6 april geboren moeten worden maar kwam 9 maart al ter wereld.

13. Als ik een kroket eet wil ik een kalfsvleeskroket. Die vind ik echt veel lekkerder dan een rundvleeskroket.

14. Vliegen vind ik doodeng maar nu ik kinderen heb, ben ik meer met hen en het inpakken bezig waardoor ik me veel minder druk maak om het vliegen zelf. Best fijn! Ik vind het nog steeds niet leuk, maar ik lig er niet meer wakker van. Was voorheen wel zo.

15. Slapen met sokken aan kan ik echt niet.

Dat was hem! Zijn er dingen herkenbaar voor jou?

Foto gemaakt door Vet Portret.

Share:

4 Reacties

 1. Carol
  19 mei 2018 / 08:07

  1, 3, 4, 5 sowieso. Ik zeg ook nooit friet maar fritessaus of mayo maakt me niks uit. Pepsi daarentegen drink ik echt niet, geef mij maar coca cola. 7, 9 en 14 ook hetzelfde. Chocola word ik misselijk van en zonder sokken aan naar bed staat bij mij gelijk aan uren wakker liggen. Als ik sokken aan hebt en m’n voeten dus warm zijn val ik gelijk in slaap.

 2. 19 mei 2018 / 10:06

  zo hahah ik ken je heeeeeel wat jaren maar sommige dingen wist ik dus echt nog niet zoals je gekookte eitje hahah en je kalfskroket 😀 dus weer wat meer info hahah leuk om te lezen meis x

 3. Eline
  19 mei 2018 / 11:15

  6,7,8,11 Had ik ook zo kunnen schrijven! Haha!
  Leuk om te lezen!

 4. Bo
  19 mei 2018 / 20:34

  Ik vind Beau van Erven Dorens ook echt enorm goed, ik ben de laatste jaren fan! Wat een talent heeft die man. Ik zit dan ook echt al te wachten op een volgend programma van hem. Hij weet me echt te raken.
  Eten wegspoelen met drinken is te ranzig voor woorden ja 🙂
  Grappig, ik zeg juist nooit patat maar altijd friet 😉 Ik eet mijn friet alleen maar met ketchup. Mayo en frietsaus vind ik niet lekker. Behalve soms een klein beetje mayo door wat sla, ik snap het zelf ook niet.
  Ik eet alleen hard gekookte eieren! Maar dat komt ook omdat ik vroeger echt ziek werd van zacht gekookte eieren, hoe dat nu is weet ik niet.. Ik ga het niet uittesten. Alleen de gedachte al..iew!
  Ik ben ook zo onhandig als de pest, ook vaak in gedachten etc. Nu ik weer zwanger ben, ben ik helemaal een kip zonder kop. Volgens mij vragen mensen zich soms oprecht af hoe ik aan mijn diploma’s gekomen ben haha

  Oeps, lang stuk. Ik vond je artikel erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.