(~215 B)
Buikfoto’s week 12 tot en met 21

Buikfoto’s week 12 tot en met 21

De eerste helft van de zwangerschap is voorbij en dat betekent dat het nu écht zichtbaar gaat worden dat er een baby in me groeit. De ‘het lijkt net of ik teveel heb gegeten’ buik is vervangen door een echte babybump en blijer kun je me niet krijgen. Eindelijk word er gevraagd of ik zwanger ben en eindelijk kan ik vol trots mijn buik showen. En dat doe ik dan ook maar al te graag. Vooral mijn lieve volgers op Instagram worden ermee doodgegooid. Het leuke hiervan wel, is dat ik een mooi overzicht heb van de groeispurt. De laatste twee weken is het namelijk heel hard gegaan en door de foto’s naast elkaar te zetten wordt dat weer even goed zichtbaar. Het leek me wel leuk om hieronder het overzicht met jullie te delen. De buikfoto’s van week 13, toen het net een week openbaar was, tot en met week 21, afgelopen zaterdag. Zoals je kunt zien vindt onze baby boy het nu leuk worden om zich aan de buitenwereld te tonen. Ik geef hem geen ongelijk!

Over de helft dus alweer. Ik ben benieuwd hoe ‘groot’ ik uiteindelijk ga worden…

Week 13

Week 15

Week 17

Week 19

Week 20

Week 21

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties

 1. 22 juli 2013 / 12:57

  Mooie bump meid. Leuk zo’n overzicht 🙂 Ik ben ook heel benieuwd hoe groot je buik gaat worden. Ik heb ook zo’n overzicht maar helaas weinig foto’s van de laatste weken omdat ik toen bedrust had. Gaat hier gelijk weer kriebelen bij het zien van je mooie buik.

 2. 22 juli 2013 / 13:35

  Ik ben benieuwd hoe je buik eruit ziet tegen het einde aan! Leuk dat je zo’n overzicht maakt, leuk om later terug te kijken (denk ik haha)

 3. 22 juli 2013 / 16:13

  is een mooie buik! Zo zie je goed de verschillen 🙂

 4. Madelon
  23 juli 2013 / 12:57

  Leuk om te zien! Ik zit nog in de teveel gegeten-fase. Hoop dat ik binnenkort ook een echte babybump heb net zoals jij en er trots me kan showen!

Secured By miniOrange