(~215 B)
Mijn favorieten van Refined Department

Mijn favorieten van Refined Department

Mijn liefde voor Fabienne Chapot is zo goed als over. Er zitten zeker nog leuke stukken in de collectie, maar ik word er niet meer zo wild van. Ik weet niet precies waardoor het komt. Misschien omdat ze jarenlang dezelfde dingen hebben gemaakt en ik een beetje ben uitgekeken op de prints. Maar ik denk ook omdat ik andere merken aan het ontdekken ben. Ik deelde een paar weken geleden een lijstje met mijn favoriete merken en een deel daarvan klopt nog redelijk, maar Fabienne Chapot mag nu uit dit lijstje. Daarvoor in de plaats zet ik op dit moment Refined Department! Dit Nederlandse merk is het zusje van Alix the Label en dat vind ik ook al zo leuk. De kleding is speels, vernieuwend, lekker toegankelijk en ook nog redelijk geprijsd (in tegenstelling tot bijvoorbeeld ander groot favoriet By Bar). Ja, ik word er heel erg blij van. Lucky me (of juist niet) wordt het nu om de hoek verkocht bij Kraanmode in Aalsmeer. Ik kocht gisteren al een leuk shirt en een panterbroek (die even op maat gemaakt wordt) en ik zou nog heel erg graag een tof joggingpak willen hebben. Die verkopen ze daar helaas niet, anders was die ook mee naar huis gegaan. Daar kwam ik immers voor kijken.

Ik ben even online gaan speuren naar beelden van de nieuwe collectie. Ik heb van de modezaak hier in Aalsmeer gehoord dat ze regelmatig nieuwe drops hebben dus dat is ook heel erg leuk. Lekker vernieuwend en altijd weer wat anders! Vandaag deel ik met jullie mijn favorieten van dit moment. Weer even een old skool modeblog!

Denim jasje Willow, 89,95

Jas met panterprint Jay, 94,95

Broek Nova (deze heb ik gekocht!), 54,95

Leyah jas, 109,95

Maggy T-shirt (deze heb ik ook gekocht!), 34,95

Kaja sweater, Jazz broek, beide 59,95 per item. Deze wil ik dus nog heel graag.

Jeany jasje, 94,95

Nynke jurk, 59,95

Grace jurk, 79,95

Joya gilet (op de eigen website in de sale), 71,95

Jayne sweater (deze heb ik voor de zomervakantie gekocht! Blij dat ik hem bijna kan dragen), nu in de sale voor 43,95

Via de eigen website zijn er flink wat items in de sale. Ook staat er al veel nieuwe collectie online. Daarnaast is de collectie verkrijgbaar bij onder andere Omoda, waar ik mijn panterjurkje bestelde afgelopen zomervakantie!

Delen:
Secured By miniOrange