(~215 B)
Elvie Stride is dé musthave voor de borstvoedende vrouw

Elvie Stride is dé musthave voor de borstvoedende vrouw

Beide zwangerschappen had ik een andere mening over het geven van borstvoeding. De eerste keer voelde ik een enorme druk. Ik wilde het per se goed doen, mijn kind moést borstvoeding krijgen vanwege mijn atopische achtergrond en ik wilde niets liever dan dat het ging slagen. Resultaat: het mislukte gigantisch.

Dit blog is in samenwerking met Elvie.

Mijn ervaring met borstvoeding geven

Door de vroeggeboorte liep de productie nog niet goed, ik raakte in de stress waardoor het nog minder werd en het kolven met een gehuurde kolf zorgde voor zoveel open eczeem, dat ik uiteindelijk de handdoek in de ring moest gooien. De tweede keer had ik een ander standpunt: we zien het op dat moment wel. Toen ik tijdens een van de laatste controles de vraag kreeg wat ik wilde, was mijn mededeling dan ook: ‘ik voel mijn keuze aan bij de bevalling.’

En dat was zo. Na de bevalling kreeg ik de vraag of hij aangelegd mocht worden en dat vond ik een prima idee. Hij begon gelijk aan te happen en we hadden een goede start samen. Maar ik voelde ook gelijk: ik wil niet kolven. Ik heb een paar weken borstvoeding gegeven in combinatie met flesvoeding, omdat ik niet genoeg productie had. Ik kolfde ook niet vanwege de nare ervaring.

Als ik er nu op terugkijk weet ik niet of ik een andere keuze had gemaakt. De keuze voelde op dat moment goed, beide keren. Toch had ik wel graag willen weten wat voor impact borstvoeding heeft, dat het niet zomaar gaat lopen en dat het veel inspanning vergt. Plus dat goede hulp en een fijne kolf zeker voor een beter verloop hadden kunnen zorgen. Ik had er gewoon een gehuurd en wist op dat moment niet beter. Had ik toen maar van merken als Elvie geweten.

Elvie

Als ik de mensen om me heen mag geloven, is Elvie dé musthave voor iedereen die borstvoeding wil geven. Ik vind het zó mooi hoe snel alle ontwikkelingen gaan en dat er zoveel mogelijk middelen komen om dingen zoals borstvoeding te stimuleren. De nieuwste parel van Elvie is de Elvie Stride. Deze is vanaf vandaag verkrijgbaar en ik mag met jou de ins en outs delen. Het liefst zou ik hem zelf testen maar met twee oudere kinderen en geen zwangerschap en baby op komst, is dat natuurlijk geen optie. Omdat ik van mensen in mijn omgeving niets meer dan lof over Elvie hoor, ben ik ervan overtuigd dat dit hét merk is voor als je borstvoeding wil geven en een goede kolf zoekt.

Elvie staat bekend als gezondheids- en wellnessmerk voor de vrouw. De Elvie Pump borstkolf krijgt niets meer dan lovende reacties en naast de kolfapparaten (die altijd in de bh passen, halleluja voor dat!) heeft Elvie ook melkcups (een vervanger voor de zoogcompressen die niet alleen het lekken tegenhouden maar ook nog druppels melk opvangen) en een bekkenbodemtrainer genaamd Trainer. Een prachtig merk om in de gaten te houden. Ik zou willen dat ik het eerder had leren kennen.

Elvie Stride

Elvie Stride

De Elvie Stride is een handsfree en elektrische borstkolf. Het is een krachtig, ultra-stil, lichtgewicht kolfapparaat dat past onder de kleding, comfortabel is in de bh en waar je gemakkelijk in beweegt. Zonder beperkende oplaad-draden kunnen moeders gemakkelijk kolven zonder afbreuk te doen aan de kolf-prestaties. Zo fijn dat je gewoon door kan gaan met je bezigheden. Ik vond het zelf toentertijd echt niet fijn, dat ik steeds vast zat op een stoel omdat de kolf op tafel stond. Maar times are changing en dit is inmiddels bijna 10 jaar geleden. Ik ben blij voor alle zwangeren en newborn moms, dat dit soort producten bestaan.

Handsfree en elektrische borstkolf met ziekenhuissterkte

De Elvie Stride biedt ziekenhuissterkte (tot -300 mmHg (enkel) of -270 mmHg (dubbel)) en geeft gebruikers de mogelijkheid om te kiezen uit 10 intensiteit-instellingen in zowel de stimulatie- als de expressie modus, zodat vrouwen meer controle hebben over hun borstkolf ervaring. Vrouwen kunnen hun Elvie Stride ook verbinden met de (gratis) Elvie app, waarmee ze de kolf op afstand kunnen bedienen, voorkeursinstellingen kunnen opslaan en de kolfgeschiedenis kunnen bijhouden.

elvie borstkolf

borstvoeding

Lichtgewicht

Met een gewicht van minder dan 150 gram per cup verzamelt de Elvie Stride melk in de bh zonder de last te hebben van bungelende flesjes of draden, waardoor de handen en het lichaam van de gebruiker vrij zijn om te bewegen. Elvie Stride voelt daarnaast licht en compact aan. De kolf is zowel enkel (€199) als dubbel (€349) verkrijgbaar.
Meer informatie over de Elvie Stride en de overige producten van dit merk vind je op de website, www.elvie.nl.

elvie

Delen:
Secured By miniOrange