(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Favorieten van Fabienne Chapot (herfst/winter ’19/’20)

Favorieten van Fabienne Chapot (herfst/winter ’19/’20)

Fabienne Chapot behoort absoluut tot mijn favoriete merken. Mijn kast hangt vol met voornamelijk jurkjes van dit fijne merk. Ik word blij van de kleuren en printjes en vooral de zomercollecties spreken me erg aan. In de winter kan ik het niet helemaal vinden, maar de collectie van aankomend seizoen is erg tof. Ik ben tijdens de herfst- en wintermaanden altijd een beetje zoekende qua stijl. In de zomer loop ik in de meest vrolijke, geprinte, gekleurde jurkjes, maar in de winter kun je me uittekenen in een zwarte jeans met een grijze of gestreepte sweater. Fijn, maar nu niet heel speciaal. Ik zou tijdens deze koude maanden ook graag een beetje de stijl van de zomer willen door trekken. Iets meer lange jurken, bloesjes, mooie prints, mooie volle en donkere kleuren. Ik zie het voor me, maar kan het nog niet helemaal in de praktijk uitvoeren. Misschien dat de collectie van Fabienne Chapot me erbij kan helpen.

Hieronder zie je al mijn favorieten uit de nieuwe collectie. In de zomer koop ik altijd wel leuke jurkjes van haar; vorig jaar sloeg ik mijn slag in een goede sale en ook dit jaar kwamen daar weer twee jurken bij. Maar wel dus allemaal zomerkleding. Voor nu is de herfst- en wintercollectie grotendeels gelanceerd en ik zie al heel wat moois. Het spreekt me in ieder geval meer aan dan afgelopen jaren in dit seizoen. Zoals altijd vind ik wel de prijzen aan de hoge kant maar meestal komt er over een tijd een leuke 30% korting en tijdens de sale kun je met 50% korting je slag slaan. Dat scheelt aanzienlijk en dat zijn dan ook vooral de tijden dat ik insla. Dit wordt in ieder geval mijn wishlist! Kijk mee.

129,99

199,99

 

45,99

149,99

189,99

119,99

 

99,99

179,99

129,99

89,99

 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Comments

 1. 31 augustus 2019 / 14:07

  Ik heb hetzelfde wat jij hebt, ik vind de zomercollectie altijd fantastisch, maar de collectie voor de winter ‘mwah’. Als ik eerlijk moet toegeven trekt deze wintercollectie mij ook niet echt. Maar misschien als het straks echt winter is en je wat past dat ik daar anders over denk!

 2. Jessica
  31 augustus 2019 / 14:55

  Het trekt mij niet aan ik ben voor de winter een heel ander type.
  Ik hou van oversized lekker ruime truien op een makkelijke legging makkelijke schoenen sjaal om en een grote tas of juist een kleine en go!

 3. 1 september 2019 / 11:38

  ik vind het zwarte jasje en de flairpants helemaal gaaf !!