(~215 B)
Diary: ziekenhuis, veel thuis & event

Diary: ziekenhuis, veel thuis & event

In de vorige diary vertelde ik al dat ik ziek was en ook deze week was dat nog steeds het geval. Vorige week had ik een longontsteking en deze week was ik daar nog flink benauwd van. Ik begon maandag vol goede moed met een afspraak maar werd door de huisarts al vrij snel weer teruggefloten. Mijn bloedonderzoek was niet goed, ik moest naar het ziekenhuis voor verdere onderzoeken, zit de hele week al aan de medicijnen en ben nog steeds benauwd en daardoor weer heel erg moe. Of anders gezegd: ik voel me gewoon echt even heel erg klote, heel erg moe en niet lekker. Ik was dus eigenlijk alleen maar thuis met de kindjes en probeerde tussendoor te werken. Niet heel spannend, maar we doen er niks aan. Gelukkig was ik wel zondag even naar een evenement met Skyler.

Ik baal heel erg van de situatie, want afgelopen vrijdag was het concert van Anouk in Scheveningen. De weersvoorspellingen waren al niet zo best maar met mijn gezondheid was het al helemaal geen goed plan om op het strand te staan. Ik besloot dus om niet te gaan -ondanks dat dat verschrikkelijk moeilijk was- en was vrijdag ook gewoon thuis. Nou ja, alleen maar thuis dus. Haha. Ik ben het wel een beetje zat allemaal dus excuses als ik chagrijnig overkom. Dat ben ik ook gewoon en dat mogen jullie best weten. Aankomende week staan er wat dingen in de agenda en ga ik vooral heel erg hard werken aan content. De week daarna gaan we namelijk een weekje naar Center Parcs en dan wil ik zo min mogelijk hoeven doen.

Kijk mee naar de foto’s die ik voor jullie heb gemaakt! Dat zijn er toch nog een hoop.

IMG_0955

Maandag: ik breng Skyler naar het kinderdagverblijf en ga daarna door naar mijn afspraak bij CompaNanny. Hier horen jullie later meer over. Het was een zakelijke afspraak maar het was uiteindelijk zo leuk, dat het een potentiële plek voor Maddox gaat worden.

IMG_0965

Ik heb om 10:30 uur een afspraak bij de huisarts en moet daarna door bloed prikken.

IMG_0967

Thuis met mijn mopje. Ik ben lekker aan het werk.

IMG_0971

Ik word gebeld door de huisarts dat mijn bloedwaardes niet in orde zijn en dat ik naar het ziekenhuis moet.

IMG_0972

2.5 uur wachten in de wachtkamer, vervolgens aan de vernevelaar, bloed prikken in mijn pols, longfoto’s, een infuus, een ct-scan en 2 uur wachten op de uitslag. Ik was uiteindelijk om 21:30 uur weer thuis. Maddox was al eerder opgehaald door Raymond. Ik wist niet dat het zo lang ging duren dus had hem ‘even’ meegenomen. Gelukkig had ik geen longembolie, wat gedacht werd. Ik had vorige week een longontsteking, ben daar nog niet helemaal van hersteld en kreeg daar een benauwdheid/astma-aanval bovenop. Allemaal even k*t. De huisarts vond me oververmoeid en misschien heeft mijn lichaam daarom wat moeite met herstellen.

IMG_0975

Dinsdag: ’s ochtends begin ik weer bij de huisarts.

IMG_0977

Prednison, nieuwe inhalators, anti-allergiepillen. Het moet me allemaal flink op de been helpen. Ik heb gevraagd om paardenmiddel en dat kreeg ik, haha.

IMG_0976

De boodschap luidde vooral ‘doe heel rustig aan’. En dus plof ik op de bank en kijk ik GTST terug.

IMG_0978

Lang leve Appie op dit soort momenten!

IMG_0979

Ik ga ’s middags toch even aan het werk. Blij dat ik op dit soort momenten thuis werk en gewoon achter de computer kan kruipen om iets te doen.

IMG_0980

Frisse neus.

IMG_0984

Mijn H&M pakketje met deze jas komt binnen. Tof vind ik ‘m!

IMG_0986

Woensdag: lekker lang uitslapen met de kids. We hebben een beetje pech hier in huis; Maddox wordt wakker met een loopoor en is daarom erg onrustig.

IMG_0987

Ik begin een beetje met schoonmaken. Ik denk dat de meeste ouders dit wel herkennen: als je ziek bent gaat het leven wel gewoon door, ondanks dat je het rustiger aan wil doen. Ik heb nu eenmaal twee kinderen en daarnaast gaat ook het huishouden en mijn werk door. Op een laag pitje, maar toch. Het helpt ook niet mee dat Raymond in de drukste maanden van zijn werk zit en extreem lange dagen draait.

IMG_0990

We zijn begonnen met hapjes en een geprakte banaan is een succes.

IMG_0991

Skyler vermaakt zich gelukkig met al zijn spulletjes. Er wordt getekend, geverfd…

IMG_0993

Gespeeld met Duplo.

IMG_0995

’s Avonds helpt Skyler me met het bouwen van lasagne. Zo leuk!

IMG_0996

Vooral blijven vasthouden, haha.

IMG_0997

Ik neem afscheid op Styleguide.nl

IMG_0998

Donderdag: een soortgelijke dag als woensdag. Lekker thuis weer. Ik ben veel met Maddox in de weer omdat ‘ie niet zo lekker is. Arme Skyler die zo graag op pad wil…

IMG_0999

Ook aan het werk.

IMG_1000

Normaal gebruiken we de droger bijna nooit maar de afgelopen twee weken draait ‘ie overuren. Fijn om alles net even sneller weg te hebben.

IMG_1001

Vlogjes kijken!

IMG_1002

Ik sleutel weer eens aan een nieuwe lay-out en word steeds meer tevreden. Nu is er ook ruimte voor Styleguide en dat voelt erg goed.

IMG_1004

Klein stukje wandelen met Muis.

IMG_1009

Raymond moet twee dagen naar Londen voor zijn werk en Skyler wil heel graag bij mij slapen. Nou, prima voor een keertje. En dus kruip ik hier naast, haha. Ik kreeg veel berichten over veilig samen slapen en dat dit niet verantwoord is hoe ik het doe, maar ach. We hebben een fijne nacht gehad en we vonden het allemaal prettig en gezellig. Ik voelde me hier prima bij.

IMG_1011

Vrijdag: mama! Dat is lang geleden.

IMG_1012

Het is ontzettend slecht weer en dus blijven we de hele dag binnen. Ik ben een beetje aan het werk en daarnaast houden we ons bezig met de kinderen. Ik ben de hele dag bloed chagrijnig vanwege het concert van Anouk, haha. Achteraf was het dus droog op het moment dat zij op het podium stond maar met mijn gezondheid momenteel was thuis blijven echt de beste optie. Ik blijf mezelf dat maar vertellen. Sommige mensen zullen denken ‘ach, ze komt nog wel een keer’ en ‘stel je niet aan’ maar voor mij was het echt even heel belangrijk en iets waar ik behoefte aan had. En als dat dan óók nog eens niet doorgaat in zo’n week, is dat balen.

IMG_1017

Knuffelen!

IMG_1019

Zaterdag: even twinnen in pyjama en romper. Hier word ik dan wél heel erg blij van.

IMG_1022

Heerlijk stel toch. Ze zijn dolgelukkig met elkaar, lol.

IMG_1030

Ik begin met wat werken.

IMG_1032

De rest van de dag doe ik niks. Beetje hangen op de bank, beetje met de kinderen, beetje lezen.

IMG_1041

Banaan! En daar wordt Maddox weer heel blij van zo te zien. Ik zal later nog wat schrijven over de eerste hapjes.

IMG_1043

Voorlezen ’s avonds. Dit boek is opeens groot favoriet.

IMG_1044

Raymond is naar Ajax met klanten en zodra de kinderen om 20:00 uur in bed liggen spring ik onder de douche en ga ik lekker met mijn e-reader ook in bed liggen. Moet ik veel vaker doen!

IMG_1045

Zondag: Skyler en ik gaan op pad voor een evenement.

IMG_1047

Weer eens fatsoenlijke kleding aan na twee weken, haha.

IMG_1050

We zijn bij het pakjescentrum van Sinterklaas, oftewel het hoofdkantoor van Hasbro. We kunnen nieuw speelgoed gaan bekijken en testen.

IMG_1054

En dat hoef je Skyler geen tweede keer te vertellen.

IMG_1057

Het is wat lastig te begrijpen dat Sinterklaas  pas over drie maanden komt als je hier bent. Ik vermoed de komende weken dan ook vaak het antwoord ‘nee, het is nog steeds geen 5 december!’ Maar het was wel even leuk en vooral erg fijn om even op pad te zijn.

De rest van de dag ben ik thuis en werk ik wat vooruit. Ik ben vandaag, maandag, even naar de huisarts voor controle en daarna in Rotterdam voor een afspraak, dinsdag ben ik thuis aan het werk, woensdag bekijk ik een kinderdagverblijf voor Maddox, donderdag is mijn moeder hier en ga ik naar een evenement van V-Tech en vrijdag moeten we weer naar het ziekenhuis in Utrecht voor Maddox. Tussendoor moet er natuurlijk flink geschreven worden want de week daarna gaan we naar Center Parcs. Even aanpoten maar daarna is het dan ook even tijd voor vakantie.

Tot volgende week! X

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties

 1. 11 september 2017 / 07:46

  Jeetje, heftig weekje als je gezondheid je zo in de steek laat. Hopelijk voel je je deze week beter.

 2. 11 september 2017 / 08:15

  Hopelijk zijn je controles vandaag goed en viel je je snel weer helemaal beter! En je brengt me op een idee met dat samen slapen, binnenkort is Maikel 2 nachtjes weg. Dan leg ik Aukje ook lekker bij mij, gezellig!

  • Shirley
   Auteur
   11 september 2017 / 10:41

   Zo heerlijk <3 En de kindjes vinden het fantastisch!

 3. 11 september 2017 / 08:43

  Wat leuk zo’n evenement voor kinderen 🙂 leuk om ze er zo bij te betrekken!

 4. Jessica
  11 september 2017 / 10:09

  Hopelijk al terug wat beter op de been?
  Kl*TE als je zo ziek bent en de wereld gewoon doordraait en jij dus ook mee moet he.
  Vrouwen zijn echt wel een sterk geslacht !

  • Shirley
   Auteur
   11 september 2017 / 10:41

   Ik ben nog steeds benauwd en moet nog rustig aan doen, maar gelukkig niet meer zó benauwd en duizelig als volgende week. We gaan de goede kant op 🙂

 5. 11 september 2017 / 10:26

  jeetje mop van het ziekenhuis wist ik niet 🙁 hoop ook dat het vandaag beter is!! en top dat je de juiste beslissing hebt genomen wat anouk betreft mop want ik weet hoe graag je wilde!! verder wel weer heerlijke fotos van jullie mannetjes en oma 😀

 6. Marlin
  11 september 2017 / 10:32

  Zeggen mensen dat serieus dat het niet verantwoord is om zo te slapen met beide kids? Moet toch niet gekker worden! Gelukkig doe jij wat goed voelt voor jou!!!

  • Shirley
   Auteur
   11 september 2017 / 10:40

   Het is een babynestje, doekjes in bed, dekbed, naast een ander kindje… Alles wat de samen slapen-God heeft verboden, lol. Komt goed hoor, we hebben prima geslapen en als Raymond over drie weken weggaat, zullen er nog veel nachtjes zo volgen 🙂

 7. S. Sieverdink
  11 september 2017 / 11:11

  Hi Shirley, weer een leuke diary ondanks dat je zo ziek bent, beterschap! Even een vraagje: waar heb je de hoes van de newborn set van de stokke vandaan? Kleur en patroon is echt super mooi!

  • Shirley
   Auteur
   11 september 2017 / 11:25

   Heeft een moeder van een vriendin gemaakt voor me!

 8. 11 september 2017 / 11:15

  Zo samen slapen is toch heerlijk!!Niks van aantrekken hoor. Pas alsjeblieft wel op met je longontsteking. mijn vader heeft er te lang mee doorgelopen (met medicijnen) en heeft nu een blijvende longbeschadiging. Dus echt je rust proberen te pakken (al is dat enorm moeilijk met twee van die koters de hele dag om je heen) Heel veel beterschap gewenst!

 9. 11 september 2017 / 14:10

  Jeetje meid wat pittig joh dat je zo met je longontsteking zat en dan heb je er ook nog astma bovenop, pff. Ik hoop dat je snel weer de oude bent! Wat een schattige foto’s van je jongens

Secured By miniOrange