(~215 B)
Vanaf vandaag in de winkels: een interview van mij in Kek Mama

Vanaf vandaag in de winkels: een interview van mij in Kek Mama

Voordat ik bij AmstelveenZ aan de slag ging, had ik gesolliciteerd bij Kek Mama. We hadden een onwijs leuk gesprek op het hoofdkantoor en ook met de hoofdredacteur had ik later een goed telefoongesprek. Uiteindelijk hebben we in samenspraak besloten dat het niet mijn plek was op dat moment. Omdat het in Utrecht zat, ik het niet kon combineren met de kinderen en ze me toch meer uren nodig zouden hebben dan ik voor ze kon betekenen. Niet veel later tekende ik een contract bij AmstelveenZ en tot op heden ben ik daar heel erg blij mee. Maar terug naar Kek: ik vertelde de hoofdredacteur dat ze me altijd mocht bellen voor tijdelijke freelance klussen. En dat deed ze, slechts twee weken later.

In totaal heb ik acht weken mogen freelancen voor de website van Kek Mama en dat vond ik onwijs leuk om te doen. Het is toch een beetje in dat vertrouwde straatje. Mijn laatste opdracht was een interview met een stel waarvan hun baby pas was overleden. Het online team vroeg of ik dat wilde doen als afsluiter en ik voelde aan alles dat ik die persoon moest zijn. Ik had contact met de moeder, plande de afspraak en niet veel later zaten de ouders Sabine en Danny voor me in Hoofddorp om hun verhaal te doen.

Dit was het moeilijkste dat ik in mijn leven heb gedaan. Hun zoontje Noah was nog geen twee maanden daarvoor overleden en ze deden heel openhartig en intens verdrietig hun verhaal. Na afloop voelde ik: hier moeten we meer mee. Dit is niet alleen een verhaal voor op de website, maar ook voor in het magazine. Ik trok de stoute schoenen aan, nam contact op met de hoofdredacteur en kreeg een paar dagen later goedkeuring. Ik mocht het verhaal uitwerken voor in het magazine. Zoals altijd werken magazines ver vooruit en is dit een rubriek dat ze al tijden van tevoren volgepland hebben. Maar het is zover: vandaag verschijnt Kek Mama met het interview erin.

Het is een mooi, verdrietig en intens verhaal. Een verhaal dat de aandacht verdient. Van mensen die ik in mijn hart heb gesloten. Ik denk vaak aan hen. Ik denk vaak aan Noah. En alsof het zo moest zijn: deze week, 2 september, is het een jaar geleden dat Noah overleed. Een eerbetoon aan een prachtig kindje.

Vanaf nu in de winkel!

Delen:
Secured By miniOrange